stefanel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Paidia kalispera.Neos ston xoro kai thelo na matho.Diabazo meres tora to forum kai exo trelathei.Katevase ayto to programma, katevase to allo programma, kane ayto , kane ekeino ktl. Ego exo katevasei mia tainia , Madagascar.avi , exo kai toys ypotitlous se .srt. Thelo na ta grapso ola mazi se ena dvd kai na ta vlepo oxi mono sto pc mou alla kai se dvd player. 1on. Pos ginete ayto kai 2on. Exo me kapoio programma(...) valei toyw ypotitlous opou emfanizontai mono se ayto to programma kai oxi se media player h windvd kai den einai synchronismenoi , dhl. alloy milaei kai allou paizei. Bohthia... Thanks
cybereddie Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 1. συγχρονίζεις τους υπότιτλους με το time adjuster 2. βαζεις την ταινια και τον (συγχρονισμένο) υπότιτλο στο thefilmmachine kai φτιάχνεις το dvd σου
pharm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ θα σου πρότεινα το VSO DivXtoDVD που είναι πολύ απλό και μόνο με ένα κλικ προσθέτει και υποτίτλους στο DVD. Το The Film Machine είναι αρκετά πολύπλοκο... Συγχρονισμός υποτίτλων με το Subtitle Workshop.
dimmyf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Xρησιμοποιω το VSO αλλα να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα οτι μπορεις να περασεις υποτιτλους στο DVD.Εχει βεβαια option για subtitles.Μηπως θα μπορουσε καποιος να εξηγησει με απλα λογια καθοτι καινουργιοι στο authoring πως γινεται αυτο;Κατεβασα και το filmmachine ακολουθησα τις οδηγιες αλλα η ταινια με τους υποτιτλους δεν περασε στο DVD.Aν καποιος εχει την καλοσυνη ας μας εξηγησει πως γινεται να μετατρεψουμε το avi σε dvd και να περασουμε και τους υποτιτλους!Ευχαριστω εκ των προτερων! ΥΣ:Διαβασα διαφορα σχετικα threads αυτο του subforum αλλα ομολογω οτι μπερδευτηκα και αυτο επειδη ειμαι καινουργιος και δεν τα ξερω τοσο καλα οσο οι ειδικοι!
pharm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Απλά η ταινία να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τους υποτίτλους και να είναι εννοείται στον ίδιο φάκελο. Τίποτα παραπάνω. Απλά πράματα. Πιο απλό και εντελώς λειτουργικό πρόγραμμα από το VSO DivXtoDVD δεν έχω βρει. Είναι άριστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.