Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Gia sas pedia xthes koitaksa se ena forum ke eipe ena soti mporeis na metatrpseis 2 i 3 i 4 cd apo ena pexnidi se dvd. Mipos kserei kaneis?
theoritikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Θα πρέπει να τα κάνεις iso, και μετά με ένα πρόγραμμα cd emulation θα κάνεις mount το iso Που θές στο εικονικό cd drive..
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 oxi den ginete etsi den thelo na valo se ena dvd 4 iso thelo na valo ta arxei apoa ta 4 cd alla na min mou zitaei vale cd 2 i cd 3 afou eine dvd
Antonisk2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Έχει γίνει ένα παρόμοιο τόπικ εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα. Λέει ότι γίνεται κάπως αλλά πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή σε κάποια αρχεία του παιχνιδιού. Εγώ πάντως το έχω κάνει όπως λέει ο Theoritikos και έχω ξεγνοιάσει.... δεν χρειάζεται να δυσκολεύουμε τη ζωή μας....
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 ke ego auto pou kanei o theoritikos kano lala thelo na matho ke ton allo tropo o topic pou eixe ginei to thimame alla dne to vrisko ke ego
Bougas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 tha mpeis se kati nomima sites,kai tha grapseis to game pou psaxneis,kai tha deis an yparxei arxeio dvd conversion,yparxei gia ta perisotera.episis polla games,den xreiazontai ayto to arxeio,apla peta se ena fakelo ola ta cd kai grapsto se ena dvd,opos kanei to pirates kai alla polla!
Dark-Shadow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 to arxeio auto ton vazo sto fakelo me ta 4 cd's? Pou to vrisko?
dtkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ δοκίμασα και κατάφερα να κάνω σε DVD το Flight Simulator με τον εξής τρόπο: Έφτιαξα ένα νέο φάκελο και άδειασα εκεί τα περιεχόμενα των CD's αρχίζοντας από το τελευταίο (4,3,2,1) και επιτρέποντας να αντικαθίστανται τα κοινά αρχεία. Μετά το δοκίμασα κάνοντας εγκατάσταση από τον φάκελο που έφτιαξα και δούλεψε. Φυσικά μετά το έκαψα κιόλας σε DVD. Τώρα για κλειδωμένα CD's δεν ξέρω...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.