Προς το περιεχόμενο

Μήπως να κάνουμε κάτι με τους Τίτλους των Threads..?

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,εμάς τους "γρουσούζηδες" του forum,τώρα με την αναβάθμιση,λέω να μας κατατάξουν σε ξεχωριστή κατηγορία,η να μας σουτάρουν διαπαντός....

Τι λες,topic starter;

Δημοσ.
Λοιπόν,εμάς τους "γρουσούζηδες" του forum,τώρα με την αναβάθμιση,λέω να μας κατατάξουν σε ξεχωριστή κατηγορία,η να μας σουτάρουν διαπαντός....
Και πού νάξερες, ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του Insomnia, μου πρότεινε "να βρεθούμε για να κάνουμε βόλτες παρέα στα ιαματικά λουτρά, ανταλλάσοντας ιστορίες από τους Βαλκανικούς!" (sic) :-P :-P :-P
Δημοσ.
Και πού νάξερες, ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του Insomnia[/i'], μου πρότεινε "να βρεθούμε για να κάνουμε βόλτες παρέα στα ιαματικά λουτρά, ανταλλάσοντας ιστορίες από τους Βαλκανικούς!" (sic) :-P :-P :-P

Για σπάσ'τα και ξαναρίχτα.

Δημοσ.
Λοιπόν' date='εμάς τους "γρουσούζηδες" του forum,τώρα με την αναβάθμιση,λέω να μας κατατάξουν σε ξεχωριστή κατηγορία,η να μας σουτάρουν διαπαντός....

Τι λες,topic starter;[/quote']

Συμφωνώ, αρκεί να μπορώ να έχω στην κατηγορία μου [:P], μερικά "InviTES"... ;)

Δημοσ.

Και μένα μου την σπάει αλλά εντάξει τί να κάνουμε?Πρέπει να υπάρχει μία ελαστικότητα γιαυτούς που δεν το ξέρουν και δεν ξέρουν πώς να το μάθουν...Και σίγουρα είναι αρκετοί...Για τους υπόλοιπους πάντως δεν έχω κανένα παράπονο απο την συντονιστική ομάδα του φόρουμ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το νέο software του forum επιτρέπει την άμεση αλλαγή σε αόριστους τίτλους θεμάτων και οι moderators θα αλλάζουν τίτλους κατά την κρίση τους έτσι ώστε να συμβαδίζουν με το περιεχόμενο.

Παρ' όλα αυτά γίνεται έκκληση στα μέλη να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν πιο περιγραφικούς τίτλους για να περιγράφουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ή την απορία που διατυπώνουν.

Δημοσ.
Ποιό να μάθουν?Να μην είναι γενικόλογοι και αόριστοι οι τίτλοι?

Να μάθουν πώς γενικά λειτουργούν κάποια πράγματα σε ένα φόρουμ. Σκέψου οτι και εσύ στην αρχή μπορεί να έκανες κάποιες γκάφες απο την άγνοιά σου...Anyway, o paredwse μας έδωσε την απάντηση...

Δημοσ.

Μιας και έχετε πιάσει το θέμα με τους τίτλους των Threads να κάνω κι εγω

μια πρόταση.

Μιας και τα greeklish δε πρόκειται να απαγορευτούν δε θα ήταν πολύ

καλύτερα οι τίτλοι τουλάχιστον να είναι γραμμένοι στα Ελληνικά. Θα

βοηθούσε πάρα πολύ στην αναζήτηση.

Τι λέτε?

Δημοσ.
Πολλά ζητάς.Μην είσαι ρατσιστής,σκέψου και αυτούς που βαριούνται[/b'] να γράψουν..

E,ο τίτλος δεν είναι μεγάλος (συνήθως) για να βαρεθείς!!!

• Members
Δημοσ.

Ίσως βοηθούσε κάπως την κατάσταση αν κάθε φορά, στο alt του τίτλου εμφανιζόταν η αρχή του topic - με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζεται στη λίστα των topics του κάθε forum (δείτε και την εικόνα που επισυνάπτω).

http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=2742&stc=1&d=1137252978

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε κάποιος τις περισσότερες φορές να καταλάβει τί περίπου αφορά το topic. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο, ειδικά στα "Forum posts" της πρώτης σελίδας.

post-20957-12906292795_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...