Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Είπα μέρες που είναι να μην γκρινιάξω αλλά, τώρα τελευταία έχω δει κάτι τίτλους σε Threads που ανοίγουν μερικά μέλη, που πραγματικά δεν με αφήνουν αδιάφορο. Εξηγούμαι.. HELP ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...? ..ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.. και μερικά άλλα, που βαριέμαι να τα ψάχνω. Είναι δυνατόν να δει κάποιος τέτοιο thread και να μπει να δει και μέσα? Με συγχωρείτε αλλά εγώ, δεν θα έμπαινα ποτέ να δω τι διάολο γράφει μέσα το μέλος ή ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζει [εκτός αν είναι κάποιος από τις ιδιαίτερες συμπάθειες που έχω σε αυτό το FOruM ]. Αντιθέτως, στο κομμάτι των Αγγελιών, δεν παρατηρείται τέτοια κατάσταση. Γιατί άραγε .. Μήπως θέλει ο κάθε πωλητής να είναι σαφής και περιγραφικός? Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται και στα υπόλοιπα κομμάτια αυτού του Forum.... Δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω ότι, εκτός από την εικόνα του Post, χαλάει και η καημένη η επιλογή που μερικοί χρησιμοποιούμε, μιλάω για το SearcH. Σε αυτή την περίπτωση, τα αποτελέσματα που βγάζει η αναζήτηση είναι το λιγότερο ελλιπή - για να μην πω τίποτα άλλο μέρες που είναι-. Πρόταση Τα Threads με τέτοιο άσχετο τίτλο, να κλειδώνονται ή ακόμα και να διαγράφονται. Αυτά, ΥΓ Η συγκέντρωση των τίτλων από τα Threads, είναι τυχαία και δεν περιέχει καμία μομφή για τους φίλους που τα “άνοιξαν”.
kleidokratwr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις δίκιο, είνα πάρα πολλά τα θέματα με άσχετο τίτλο, όπως και αυτά του στυλ -Θέλω το τάδε crack/serial/patch. Διάβασα του κανόνες αλλα τους έγραψα εκεί που πρέπει. Θέλω crack. Οποιος με κάνει ban να του καεί το dvd. -Εχεις pm -οκ το είδα ευχαριστώ. -Θες τίποτα άλλο; -Οχι -Θέλω και εγώ pm -Εχεις pm -Οκ το είδα -Σου άρεσε; -Ναι, ευχαριστώ -Θέλω και γω Pm -Σβήσε κανένα διότι έχεις γεμίσει -Οκ στείλε τώρα -Σου στειλα. δες το -Οκ ευχαριστώ. ... ... ... Με την παρούσα κατάσταση ήδη κάποιοι μπαίνουν με σκοπό να πρήξουν.. Ούτε για να μάθουν, ούτε για να λύσουν πρόβλημα. Μπαίνουν για να πρήξουν, και μερικές φορές το καταφέρνουν σε τεράστιο βαθμό. Τώρα αμα τους κλειδώσεις και το "άκυρο" θέμα τους, φαντάσου τι έχει να γίνει μετά.
gerontas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά' date=' Είπα μέρες που είναι να μην γκρινιάξω αλλά, τώρα τελευταία έχω δει κάτι τίτλους σε Threads που ανοίγουν μερικά μέλη, που πραγματικά δεν με αφήνουν αδιάφορο. Εξηγούμαι.. HELP ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...? ..ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.. και μερικά άλλα, που βαριέμαι να τα ψάχνω. Είναι δυνατόν να δει κάποιος τέτοιο thread και να μπει να δει και μέσα? Με συγχωρείτε αλλά εγώ, δεν θα έμπαινα ποτέ να δω τι διάολο γράφει μέσα το μέλος ή ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζει [εκτός αν είναι κάποιος από τις ιδιαίτερες συμπάθειες που έχω σε αυτό το FOruM ]. Αντιθέτως, στο κομμάτι των Αγγελιών, δεν παρατηρείται τέτοια κατάσταση. Γιατί άραγε .. Μήπως θέλει ο κάθε πωλητής να είναι σαφής και περιγραφικός? Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται και στα υπόλοιπα κομμάτια αυτού του Forum.... Δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω ότι, εκτός από την εικόνα του Post, χαλάει και η καημένη η επιλογή που μερικοί χρησιμοποιούμε, μιλάω για το SearcH. Σε αυτή την περίπτωση, τα αποτελέσματα που βγάζει η αναζήτηση είναι το λιγότερο ελλιπή - για να μην πω τίποτα άλλο μέρες που είναι-. Πρόταση Τα Threads με τέτοιο άσχετο τίτλο, να κλειδώνονται ή ακόμα και να διαγράφονται. Αυτά, ΥΓ Η συγκέντρωση των τίτλων από τα Threads, είναι τυχαία και δεν περιέχει καμία μομφή για τους φίλους που τα “άνοιξαν”. Θάθελα να γράψω απλά "+1", αλλά για τους γνωστούς λόγους... Πέστα Χρυσόστομε !!!
Tetix Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 -Εχεις pm -Οκ το είδα -Σου άρεσε; -Ναι' date=' ευχαριστώ -Θέλω και γω Pm -Σβήσε κανένα διότι έχεις γεμίσει -Οκ στείλε τώρα -Σου στειλα. δες το -Οκ ευχαριστώ. [/quote'] Έγραψες!!! Συμφωνώ απόλυτα με τον γέροντα :-P Delete thread. Σίγουρα γίνεται και warning όμως. Όταν φτάνει στα 100%... U know :wink:
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μερες που ειναι μην ανοιγουμε πληγες. Ο καθενας ανοιγει οτι thread θελει, τωρα αν δεν το διαβασει κανενας κακο ο ιδιος κανει στον εαυτο του.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 den einai toso aplo HellasVagabond prepei na diatirite kai kapio epipedo +1 for me (an mporoume kai kana headshot extos apo lock )
ba_eas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Αμα το λέει ο Πάνος εγώ θα συμφωνήσω....κάπου όντως το πράγμα ξεφεύγει.... Βέβαια και οι διαχειριστές είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να κυνηγάνε τον καθένα απο πίσω...αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει...(Ο paredwse θα είναι η χαρά του να βάζει λουκέτα ) (Πάνο άν το πόστ είναι δικό μου μπές βρε να με βοηθήσεις....κρίμα είμαι )
Hal9000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 'Οντως είναι πρόβλημα αυτό το φαινόμενο με τους τίτλους στα topics. Με τη νέα αναβάθμιση του forum μέσα στην εβδομάδα θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλη την ομάδα διαχείρισης να διορθώνει τους τίτλους με την ακριβή περιγραφή του ερωτήματος. Βέβαια όπως πάντα χρειάζεται και η συμβολή όλων των μελών που θα πρέπει να βάζουν σαφή τίτλο στο θέμα τους και να μη περιμένουν την διόρθωση από κάποιον moderator. Καλός ο εντυπωσιασμός για προσέλκυση περισσότερου ενδιαφέροντος μόνο που τουλάχιστον σε αυτό το forum δεν ισχύει. Με το να υπάρχει ένας σωστός τίτλος σε ένα θέμα, σίγουρα θα βοηθήσει και άλλο μέλος στο να βρεί λύση στο ίδιο ερώτημα μετά από κάποια αναζήτηση πολύ πιο εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να ψάξει θέματα με τίτλο ΕΛΕΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το πρόβλημα είναι ότι αν τα κλειδώνουμε θα είμαστε κακοί, ενώ αν τα αφήνουμε θα είμαστε χαλαροί. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε αυτό που δεν κάνουν οι topic starters, δηλαδή να αλλάζουμε τους τίτλους εκ των υστέρων, αλλά ο HAL δεν πληρώνει υπερωρίες Edit Φτου... με πρόλαβε ο αρχηγός Δηλαδή τώρα θα πρέπει να αλλάζουμε όλους τους τίτλους; Καμιά αυξησούλα θα πάρουμε;
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εγω πιστευω πως πρεπει να τα αφηνετε οπως εχουν. Οσοι δεν θελουν δεν τα διαβαζουν , δεν παιρνει απαντηση το ατομο που εγραψε το topic και ετσι σιγα σιγα θα διορθωθει το θεμα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ναι αλλά μπορεί το θέμα να έχει κάποιο γενικότερο ενδιαφέρον. Και με τον άσχετο τίτλο να περάσει στην αφάνεια. Χώρια που δείχνει και μια προχειρότητα στον τρόπο που "πλασάρει" το πρόβλημά του ο συγγραφέας,και έτσι οι αναγνώστες δίνουν λιγότερη προσοχή. Για να μην πούμε βέβαια και για το περιεχόμενο που συνήθως είναι σε greeklish για να δέσει το πακέτο. :neutral:
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Και με τον άσχετο τίτλο να περάσει στην αφάνεια.εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι τετοια θεματα εχουν τα περισσοτερα hits;
Tetix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Άμα εσύ μπαίνεις, τι να πω... Εγώ πάντως πάω παρακάτω
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 και μπαινω και δεν μπαινω. απλα οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους..
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Στην περίπτωσή σου lazaross από ότι φαίνεται, οι αριθμοί μετράνε πολύ.. ΥΓ Έχω την εντύπωση, οτι μόλις απέκτησα νέα συμπάθεια ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.