user-64 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εχω την A8n-sli deluxe και εχω προβλημα με το chipset fan το οποίο τα εχει ολιγον παιξει Βρηκα μερικα chipset fan τησ akasa και zalman ομωσ δεν είμαι σιγουροσ ότι θα κανουν γιατι είναι κοντα στην καρτα γραφικων Μηπωσ καποιοσ ο οποίοσ εχει ηδη αντιμετωπίσει το ιδιο προβλημα μήπωσ μπορεί να βοηθήσει; ολεσ οι προτασεισ ειναι δεκτεσ ευχαριστω και καλεσ γιορτεσ σε ολουσ
S2Katana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα.Εχουν ανοιχθει απειρα threads που αφορουν στο χαλια αυτο chipset fan..Have a look http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124106 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123662&highlight=a8n-sli http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115100&highlight=a8n-sli
VasKag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 να κανω μια σχετικη ερωτηση. το fan του chipset ειναι ευκολο να βγει ή πρεπει να λυθει το συστημα και να βγει η μητρικη απο το case? (μιλαμε παντα για a8n-sli-deluxe)
user-64 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 να σου πω την αληθεια κυριε VasKaq δεν γνωριζω ακριβωσ για δειτε αυτο και πειτε εντυπώσεις http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=20473 τα λεμε
georgeadams Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 να κανω μια σχετικη ερωτηση. το fan του chipset ειναι ευκολο να βγει ή πρεπει να λυθει το συστημα και να βγει η μητρικη απο το case? (μιλαμε παντα για a8n-sli-deluxe) Πρέπει να βγει η μητρική από το case.
user-64 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 τι εννοεις για να μπει το water cooling πρεπει να ξηλώσω και να ξαναβάλω την μητρική απο το κουτι ή γενικότερα πρεπει να την ξήλωσω για να βάλω άλλο chopset fan;
S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Παντως εγω απο τις διαφορες εικονες που εχω δει δε μου φαινεται οτι ειναι απολυτα απαραιτητο να ξηλωθει η μητρικη, τουλαχιστον για την απλη A8N-SLi και για το ανεμιστηρακι της AKASA!Σιγουρα βεβαια θα πρεπει να ειναι σε οριζοντια θεση ωστε να δουλεψεις καλυτερα.
user-64 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 εγω ομωσ εχω την a8n-sli deluxe και ειμαι σε απογνωση γιατι δεν ξερω ακριβωσ τι ψυχτρα να βάλω πανω εσεισ τι μου προτείνετε ενεργητικη παθητικη και ποια απο το καθε είδοσ;
georgeadams Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αν θέλεις να βγάλεις απλά το ανεμιστηράκι, τότε δεν χρειάζεται να ξηλωθεί η μητρική. Είναι όμως δύσκολο να προσαρμόσεις άλλο ανεμιστηράκι στην υπάρχουσα ψύκτρα της Asus. Αν λοιπόν θελήσεις να βγάλεις και την ψύκτρα μαζί με το ανεμιστηράκι (είτε για να βάλεις άλλη είτε για να βάλεις υδρόψυξη), θα πρέπει να βγάλεις τη motherboard από το κουτί. Ο λόγος είναι πως η ψύκτρα κουμπώνει στη motherboard με 2 κλιπς (που πιάνουν σε 2 τρύπες στη motherboard). Για να τη βγάλεις, πρέπει να σπρώξεις τα κλιπς από την πίσω πλευρά, κάτι που μπορείς να κάνεις μόνο αν η motherboard ΔΕΝ είναι μέσα στο κουτί. Μερικές προτάσεις για chipset coolers μπορείς να δεις εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=988714&postcount=4. Το καλύτερο είναι της Thermalright.
user-64 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ναι συμφωνω και κατάλαβα οτι είπες ομωσ εχω και άλλες απορίεσ (sorry αλλά πρώτη φορα την πάταω με chipset cooler για ιδιοτροπή μητρική) 1)αν με την υδροψυξη που βρήκα είναι καλή εννοώ ότι θα έχω προβλημα με το νερο (διαρροεσ κτλ) 2)στο hacshop για να παραγγείλεισ κάτι πρεπεί να γινεις μέλοσ και άν να ξέρει κανει να μου πεί;;;;;;;;;;;;;;;; thanks
georgeadams Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 1. Τα chipset block της dangerden είναι αρκετά καλά. Δεν είδα όμως ν' αναφέρεις τα υπόλοιπα κομμάτια της υδρόψυξης με την οποία θα το χρησιμοποιήσεις (αντλία, ψυγείο, waterblock για επεξεργαστή κλπ). Πάντως, με προσεκτικό στήσιμο δε θα έχεις πρόβλημα με διαρροές. 2. Για το HAC δεν ξέρω. Όσες φορές έχω ψωνίσει από εκεί, πήγαινα κατευθείαν από το μαγαζί (η δουλειά μου απέχει 10 λεπτά με τα πόδια).
user-64 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 paidia eyxaristo tha do kai tha apofasiso
user-64 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν ακούστε εβγαλα το κουλερ τησ asus και έβαλα ένα τησ akasa με 5000 στροφέσ μέχρι ποια θερμοκρασια επιτρέπεται να πάει η μητρικη με αυτο το ή γενικοτερα πριν δουν τα μέτια μου καπνουσ να αναδύονται απο τον υπολογιστη; οποιοσ ξέρει ασ απαντήσει καλή χρονια ευχαριστώ
RoadHog Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Σε εμένα είχε σταματήσει τελείως το fan αλλά συνέχισα να έχω ανοικτό τον υπολογιστή για 1 εβδομάδα χωρίς να τον κλείσω καθόλου. Είχε φτάσει περίπου στους 85 βαθμούς (με πολύμετρο στο κέντρο της ψύκτρας) αλλά η mobo δεν έπαθε τίποτα. Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2006!!!
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Το εχω ακουσει και απο αλλους αυτο, μαλλον αντεχει η mobo,αλλα εγω δεν το τολμαω στη δικη μου asus!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.