Προς το περιεχόμενο

mipos jereis giati

gefst2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα.Αυτο που περιγραφεις ειναι μια προσφιλης τακτικη σε ολους οσους εχουν κανει μια ''κακη'' ρυθμιση στο bios και θελουν αυτη να διαγραφει,βγαζοντας παραλληλα τη μπαταρια της μητρικης.Να υποθεσω οτι το τροφοδοτικο στιγμιαια διαπερναται απο ρευμα?

Δημοσ.
xronia kala kai polla se oloys.

anarotiemai an kserei kapoios' date=' an kleiso to pc, i vgalo ap tin priza to reyma, (otan einai panta kleisto vevaia) otan to energopoio ksana ti epiptoseis exo sto trofodotiko?[/quote']

Δεν υπάρχει καμμία επίπτωση στο τροφοδοτικό.

Εαν κατάλαβα τι εννοείς :-?

Δημοσ.
Δεν υπάρχει καμμία επίπτωση στο τροφοδοτικό.

Εαν κατάλαβα τι εννοείς :-?

οταν κλεινουμε τον υπολογιστη μας ,κα τον βγαλουμε απ την πριζα , αν τον ξανα ανοιξουμε, τα τρια λαμπακια στο πληκτρολογιο αναβουν, μεχρι να πατησεις το κεντρικο ον στη κεντρικη μοναδα,το τροφοδοτικο μηπως χαλασει?

τεκμηριωμενη απαντηση αν

γινετε

Δημοσ.

Μα όχι φυσικά. Το ότι ανάβουν τα λαμπάκια είναι ένδειξη ότι η μητρική (και ας μη δουλεύει ο υπολογιστής) ανανωρίζει το πληκτρολόγιο και μετά ξέρει ότι υπάρχει.

Το ίδιο γίνεται και με το ποντίκι μόο που αυτό δεν έχει φωτάκια και δεν το βλέπουμε.

Ουσιαστικά είναι ένα τεστ που κάνει η μητρική στον ευατό της μολις πάρει ρεύμα και χωρίς να ανοίξεις εσύ το pc ακόμη.

Και κάτι άλλο. Αν το βγάζαμε από την πρίζα και μετά το βάζαμε και αυτό χάλαγε είτε ήταν υπολογιστής είτε τηλεόραση είτε τοστιέρια, τότε για πιο λόγο να υπήρχαν οι πρίζες?

Γενικά δεν κάνει καλό να μπαινοβγαίνει στην πρίζα αλλά και δυο φορές τη μέρα να το κάνεις αυτό δεν χαλάει (κάτω υπό φυσιολογικές συνθήκες) (και κατα τη γνώμη μου μη το κάνεις αυτό)

Δημοσ.

οι πριζες υπαρχουν γιατι δεν μπορεις κά8ε συσκευή να την έχεις μόνιμα συνδεδεμένη σε ένα σημείο του σπιτιού, και να το μετακινείς παράλληλα.πρόκειται για ευκολία στην εγκατάσταση-μετακίνηση.είδες ποτέ θερμοσίφωνο η φούρνο σε μπρίζα? εαν είδες, μέγα λά8ος.αυτά έχουν μόνιμη εγκατάσταση.

Πρόβλημα δεν έχεις, αν σου κάτσει όμως να γίνει σπινθήρας την ώρα που βάζεις την πρίζα, τότε ίσως στην ακραία περίπτωση να σου βγει καπάκι το τροφοδοτικό.έχω δει τροφοδοτικά να κολλάνε γι'αυτο το λόγο, όχι όμως να καίγονται (ποτέ δεν είναι αργά όμως!). μην μου πείτε οτι δεν έχετε δεί ποτέ πρίζα να βγάζει σπίθα...

Δημοσ.
οταν κλεινουμε τον υπολογιστη μας ' date='κα τον βγαλουμε απ την πριζα , αν τον ξανα ανοιξουμε, τα τρια λαμπακια στο πληκτρολογιο αναβουν, μεχρι να πατησεις το κεντρικο ον στη κεντρικη μοναδα,το τροφοδοτικο μηπως χαλασει?

τεκμηριωμενη απαντηση αν

γινετε[/quote']

Καλησπέρα.

Για να μην μπαινοβγάζεις το φίς του κομπιούτερ υπάρχει καλύτερη λύση ,

αγόρασε ενα πολύπριζο με διακόπτη ( αυτο κάνω εγώ ) και απο εκεί κλείνεις οτι συσκευές είναι συνδεδεμένες πάνω του .

Αυτή τη στιγμή έχω τέσσερα πολύπριζα απλά με διακόπτη ( πολλές συσκευές ) , και ένα ασφαλείας , αντικεραυνικό κτλ ,

για το κομπιούτερ , μόνιτορ , σκάνερ , εκτυπωτή , φωτογραφικό εκτυπωτή κτλ τα οποία τα κλείνω απο το διακόπτη ( οταν τα κλείνω , γιατί με Adsl ...... ).

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά . :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...