BROWNEYES Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά help.. Είμαι άσχετη στο να κάνω backup dvd ταινίες :oops: . Απ' ό,τι κατάλαβα το Dvdfab Platinum είναι από τα καλύτερα! Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί και να έχει την διάθεση να γράψει εδώ έναν κατατοπιστικό οδηγό για εμάς τους beginners, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε backup ένα απλό dvd των 4.7 GB ? Ή τουλάχιστον αν έχει βρεί κανείς έστω και αγγλικό! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος! Ευχαριστώω :grin:
migel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά help.. Είμαι άσχετη στο να κάνω backup dvd ταινίες :oops: .Απ' ό' date='τι κατάλαβα το [b']Dvdfab Platinum [/b] είναι από τα καλύτερα! Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί και να έχει την διάθεση να γράψει εδώ έναν κατατοπιστικό οδηγό για εμάς τους beginners, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε backup ένα απλό dvd των 4.7 GB ? Ή τουλάχιστον αν έχει βρεί κανείς έστω και αγγλικό! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος! Ευχαριστώω :grin: Καλησπέρα . Τον καλύτερο Ελληνικό οδηγό τον παρέχει η ίδια η εταιρεία . Κοίτα και εδώ ( Αγγλικά ) για πιο εξειδικευμένα ζητήματα .
BROWNEYES Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ.. Να 'σαι καλά.. Ελπίζω να βγάλω άκρη Τελικά είμαι πολύ άσχετη Θέλω να κάνω back up σε μία ταινία σε ΕΝΑ dvd και όχι να κάνω split σε δύο.. Μήπως χρειάζεται κι άλλο πρόγραμμα? Προσπάθησα να κάνω σε μία (όλο το δισκάκι εννοείται), αλλά μου ζητάει και δεύτερο dvd. Και η ταινία δεν είναι μεγάλη... 90 λεπτά διαρκεί... + τα extras!!!
BROWNEYES Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ζητάω πολλά???? 1) Μήπως είναι καλύτερο και ευκολότερο να χρησιμοποιήσω το Clone DVD & ANydvd ..? 2) Μήπως επίσης σε όλα χρειάζομαι το DVDShrink?
migel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εφόσων έκανες setup το DVDfab Platinum έχεις δύο εικονίδια ( 2 προγράμματα ) το DVDFab Platinum (Express Mode) και το DVDFab Platinum (Gold Mode) . Για να κάνεις ενα DVD9 σε DVD5 θα δουλέψεις με το DVDFab Platinum (Express Mode) , όπως θα δεις είναι πολύ απλό , στην πηγή βρίσκεις το original DVD και στον προορισμό ορίζεις που θέλεις να γίνει το συμπιεσμένο αντίγραφο , μπορείς να διαλέξεις να στο κάνει κατευθείαν σε κενό DVD ( on the fly recode & rec ) η να του ορίσεις ενα φάκελο στον σκληρό δίσκο σου και να γίνει εκεί το συμπιεσμένο αντίγραφο . Προτιμότερο το δεύτερο κατά την γνώμη μου , για να κάνεις τις όποιες δοκιμές θέλεις , να δεις εαν σε ικανοποιεί η συμπίεση , η ποιότητα κτλ. Μόλις γίνεις εξπέρ στο "άθλημα" τότε να προχωρήσεις σε on the fly record. A!! ξέχασα , θα δείς στο κάτω μέρος του προγράμματος δύο επιλογές : 1. ΟΛΟ ΤΟ DVD ( οτι λέει ) 2. MONO H TAINEIA H KAΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ( μπορείς να κόψεις οτι θέλεις , υπότιτλους , εξτράς κτλ ). και κάτω δεξιά φαίνεται η ποιότητα συμπίεσης ( recode ), οτι πάνω απο 65% φαίνεται αρκετά καλά , βέβαια εαν είναι έργο που έχει πολλες σκηνές δράσης οσο μικρότερη συμπίεση τόσο το καλύτερο για να γλυτώσεις "πιξελιαρίσματα". ΥΣ. το πρόγραμμα έχει Ελληνική γλώσσα η οποία αλλάζει απο τα options . Για οτι άλλο , ρωτάς . Εχεις PM.
vagos789 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε το πρόγραμμα δεν αξίζει,εμενα μου εκανε αρκετα προβληματάκια,καλυτερα Clone+Αny.
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το προγραμμα ειναι φοβερο αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιησεις. Η κοπελα μαλλον προσπαθει να χωρεσει ενα ολοκληρο DVD9 σε DVD5 και μαλιστα με το ευκολο τροπο του DVDFab. Αυτα που ειπε ο φιλος πριν ειναι αρκετα για να κανει την αντιγραφη που θελει. Τωρα αν θελει κατι ποιο ευκολο η κοπελα μπορει να δοκιμασει το DVDCopyTools3.6 που ειναι πανευκολο στην χρηση.
migel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε το πρόγραμμα δεν αξίζει,εμενα μου εκανε αρκετα προβληματάκια,καλυτερα Clone+Αny. Σαν τι προβλήματα σου έκανε ? γιατί το δουλεύω πολύ καιρό χωρίς κανένα μα κανένα μέχρι τώρα πρόβλημα ( δεν δουλεύω στην εταιρεία παραγωγής του ) επίσης μου έχει λύσει τα χέρια σε κάποια έργα που τα θέλω όπως είναι , αλλά επειδή ακόμα τα DL είναι ασύμφορα προτιμώ την λύση που προσφέρει το DVDFab Platinum (Gold Mode) το οποίο με 2 ~ 3 κλίκ έχω το DVD9 σε 2 DVD5 άψογο . Επίσης υπάρχει πάντα και η λύση του DVD Decrypter ή DVD Fab Decrypter ( λόγω Sony Archos ?? ) + Nero Recode για τέλεια αντίγραφα , αλλά παραπάνω δουλειά ( 2 προγράμματα ) . Φιλικά .
filetos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 έκανα install το DVDfab platinum και με την επανακινηση των windows μου έλεγε πρόβλημα σε κάτι δεν θυμαμε και για να συνεχίσετε πατήστε alt+ctrl+del.Aυτη η δουλειά έγινα 2-3 φορές και μετά μπήκα στα windows.Να ανησυχήσω?
fits13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Re pedes emena sto dvdfab platinum 3.0.8.0 e epilogi gia enwsei(merge) pollwn dvd se 1 dvd exafanistike xafnika kai den mporw na tin xanaemfanisw. kai to thema einai oti den ti dokimasa na dw an enwnei 2 h' perissotera dvd se 1 me ta menu toys h' mono tin tainia. Mporei kapoios na moy lisei to provlima poy moy dimioyrgithike? To oti exafanistike diladi h' epilogi enwsei pollwn dvd se 1(merge). Sas eyxaristw poly prokatavolika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.