AkisD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας παιδια. Και εδω νεος. Εχω μια 446pro Nokia αλλα εχει αρχισει να ξεθωριάζει και για να μην πολυλογώ σκέφτομαι και εγω αγορά tft οθόνης(το ξερω μοδα κτλ αλλα οταν μπαινεις στο μαγαζιά και δεν βλεπεις crt σου ρχεται καπως). Την χρησιμοποιω επαγγελματικα(εικόνα) και ως εκ τουτου μπορώ να δώσω και κάτι παραπάνω. Το προβλημα είναι οτι είμαι και λίγο κολλημένος με games (δυστυχως πολύ ακριβή ιστορία). Με ενδιαφέρουν οι S1910,S2110. Στο επαγγελματικο κομμάτι μάλον θα μείνω ικανοποιημένος. Απο games ξέρετε τι γίνεται? Εχω φάει ώρες σε forums(και όλοι ξερουμε τι σημαίνει, αλλα λέει ο ενας και άλλα ο άλλος) και δεν βρίσκεις εύκολα απλές απαντήσεις πχ. παίζω bf2 και παρατηρώ αυτό κτλ. Postαρα και καπού αλλού και πηρα απάντηση από κάποιους που τις θεωρούν φοβερές κτλ αλλά που ΔΕΝ τις έχουν. Sorry αν υπάρχει ήδη τετοιο post και δεν το είδα. Οποιος έχει την καλωσύνη ας πει την γνώμη του. Την περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον. Ευχαριστω. :smile:
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Στο Call Of Duty 2 & Half-Life 2 που παίζω σε 1280x1024 δεν έχω παρατηρήσει καθόλου ghosting. Material Defender 1032
Void Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 egw exw thn s1910 ena mhna peripou kai exei ghosting ta paixnidia pou eida ghosting einai UT2004,PES5,WoW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.