dimitris_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Προσπαθώ να ρυθμίσω τον apache ώστε να παίζει ως server κανονικά από το διαδίκτυο ώστε να παρουσιάσω την πτυχιακή μου εργασία που έχω στήσει στο pc μου. Εκεί που κολάω είναι ότι επειδή έχω dynamic IP, άνοιξα ένα account στο dyndns, έχω ρυθμίσει το virtualhosts του apache και ενώ μέσω της διεύθυνσης του dns μπαίνω κανονικά από το pc μου, όλοι οι άλλοι εκτός του LAN μου δεν μπαίνουν. Τις πταίει? Για οποιαδήποτε έξτρα διευκρίνηση ρωτήστε. PS: Δέν έχω router αλλά το μοντεμάκι του Ondsl kit.
giannis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 prepei h porta 80 na ginete forword sto pc pou exeis to site kai trexei ton apache
giannis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 koita otan exeis router kaneis port forwording tora me to modem ayto pou exeis den ksero an ginete as mas pei kapoios allos an to exei kanei. Alla psaxto ligo to modem mbas kai exei tipota tetio...
dimitris_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έχει καμιά επιλογή το modem μου. Any ideas anyone? PS: Το firewall και κλειστό να το έχω (software firewall) ο apache έξω από το LAN δεν παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.