HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Και αν αποφασισει ποτε να παιξει κανα game ? Καλυτερα να δωσει 50ε παραπανω και να εχει μια Α δυνατοτητα παρα μετα να το μετανιωσει.
Tetix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Kαλά εμείς μπορεί να είμαστε μικροί, αλλά αν ο άλλος είναι μαγαζάτορας-επιχειρηματίας-πατέρας, δεν νομίζω να το κάνει σύντομα. Αλλιώς θα το έλεγε. Πάντως έχει ακούσει τι λέμε και μπορεί να αποφασίσει. Η δικιά μου γνώμη πάντως είναι ένα μεταχειρισμένο με Τft οθόνη...
hipro5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Οσο για benchies μεταξυ AMD και INTEL ακολουθηστε τα παρακατω links. http://www.hardocp.com/article.html?art=NTI0LDU= http://www.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/page29.html ΜΗ μου δίνεις τέτοια links......δώσε μου τίποτε άλλο......Κάνα καινούργιο τίποτα?.....γιατί ΑΝ πάμε στα παιχνίδια' date=' τότε τη σήμερον ημέρα η AMD είναι ΠΟΛΥ πίσω γι'αυτούς που ξέρουν πέντε πράγματα......[/b']
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το δευτερο ειναι προσφατο Link και εχει να κανει με το DirectX9 αρα και με παιχνιδια. Αλλα αφου ξερεις 5 πραγματα παραπανω.........Μπορεις να δεις και το 1ο.
hipro5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το δευτερο ειναι προσφατο Link και εχει να κανει με το DirectX9 αρα και με παιχνιδια.Αλλα αφου ξερεις 5 πραγματα παραπανω.........Μπορεις να δεις και το 1ο. Όλα είναι "σχετικά"....Μπορεί π.χ. σε ένα Intel σύστημα ο ποιητής που έκανε τα benchies' date=' να είχει βάλει τις μνήμες Cas 3-4-4-10 και πιό χαμηλά από το fsb του επεξεργαστή, ενώ στο AMD Cas 2-2-2-5 και 1:1.....ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι εκεί μπροστά να δεί τι κάνουν αυτοί που τραβάνε τα benchies.... Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να εμπιστευτεί κάποιος είναι οι ΙΔΙΩΤΕΣ.....Όλοι εμείς που παίρνουμε κάτι και το δοκιμάζουμε...Γιατί οι "άλλοι", όλο και από "κάπου" θα τα "παίρνουν"......[/b']
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Καλα τωρα εγραψες. Δηλαδη να μην εμπιστευομαστε ΚΑΝΕΝΑ bench που βλεπουμε. ( Με την δικια σου λογικη γιατι να κανει ενα site benchmarks ? Αρκει να γραφει οτι του κατεβει ο "ποιητης" ) Απο την αλλη μηπως και τα Sysoft Sandra, Everest λενε ψεματα επισης ?? Μηπως και η madonion ? Κανεις ομως ενα λαθος εφοσον ολες οι ρυθμισεις ειναι DEFAULT οσο αφορα τα Benchmarks κατι που θα ηξερες αφου ξερεις τα 5 πραγματα παραπανω απο εμας...
iforbet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 "Οι AMD ξεπερνανε σε επιδοσεις τους αναλογους Intel κατα πολυ. Οσο για την ποιοτητα νομιζεις πως οι Intel εχουν ποιοτητα" αυτό είναι αλήθει αλλά όσων αφορά το video και audio encoding/decoding όλα τα τεστ που έχω δει δείχνουν ότι η amd σαφώς υπολείπεται, και μιλάμε ότι φτηνότεροι και χειροτεροι επεξεργαστές ιντελ πιάνουν πολύ ανώτερα προιόντα της amd στις ταχύτητες λόγω όπως έχω καταλάβει διαφορετικής αρχιτεκτονικής που εξυπηρετεί καλύτερα τις εν λόγω λειτουργίες. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως amd hands down.
dali13gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ρε συ hipro5, ήμαρτον. Οι Intel δεν ήταν καλύτεροι στα games ούτε όταν ήταν στα καλά τους, τωρα θα είναι; Μην ξεφεύγετε άλλο από το θέμα και βοηθήστε το παλικάρι να κάνει την αγορά του. Φιλικά
Green Dragon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Φιλαράκια χαίρομαι που ανταποκριθήκατε τόσο πολύ στη βοήθεια που ζήτησα. Tetix θα προτιμούσα ένα καινούργιο μηχάνημα, έστω και άν χρειαστεί να βάλω κάτι παραπάνω (700e) για τη κεντρική μονάδα. Έτσι και αλλιώς σε ένα μεταχειρισμένο δεν θα μπορούσα να εκτιμήσω σε τι κατάσταση είναι.... Από αυτά που προτείνατε μου αρέσει η ιδέα για: - AMD Athlon 64 3500+ - DFI LanParty UT nF4 Ultra-D ( ...Hellas Vagabond, εδώ θα σε χρειαστώ...) - Μνήμη 512, την Corsair που είδα παραπάνω ή κάποια ανάλογη - Δίσκο ένα μέχρι 120G, SATA2 - Κάρτα γραφικών την 5200 ή 6600 δεν ξέρω..... - Κουτί αξιοπρεπές και όμορφο............δεν άκουσα κάτι ακόμη. Πως σας φαίνεται; καμμιά βελτίωση νομίζετε; Εγώ έχω αρχίσει και το ονειρεύομαι!!!! :razz: :razz: Υ.Γ Παιδεύτηκα πολύ να βρώ το thread, είχε αλλάξει ο τίτλος του και στην αρχή φαντάστηκα ότι το είχε διαγράψει ο moderator και έφαγα φρίκη. Ο νέος τίτλος είναι πιό σωστός. Thanks όλους.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αν δεν σκεφτεσαι να κανεις Overclock παρε μια απλη μνημη της Kingston 512 γυρω στα 45ε. Αυριο θα σου εχω τιμη για την DFI. Οσο για καρτουλα μια 6600 που θα την κανεις OC ειναι υπερ αρκετη.
dali13gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Η DFI για την χρήση που θες το pc είναι απλά υπερβολική(όπως και ο CPU προτιμότερος ένας 3200+). Βρες μια στα 100 και θα είσαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος. Επίσης νομίζω οτι δεν υπάρχει υποστήριξη SATA2 για AMD mobo υλοποιήσεις ακόμα, οπότε πας σε απλό SATA(το οποίο έχει ελάχιστη διαφορά σε απόδοση με το SATA2). Φιλικά
deathlok Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 exe ipospin sou pos oi dfi arketes fores den apizoun me value ram (ftines koines ram)
szaf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Από αυτά που προτείνατε μου αρέσει η ιδέα για:- AMD Athlon 64 3500+ - DFI LanParty UT nF4 Ultra-D ( ...Hellas Vagabond' date=' εδώ θα σε χρειαστώ...) - Μνήμη 512, την Corsair που είδα παραπάνω ή κάποια ανάλογη - Δίσκο ένα μέχρι 120G, SATA2 - Κάρτα γραφικών την 5200 ή 6600 δεν ξέρω..... - Κουτί αξιοπρεπές και όμορφο............δεν άκουσα κάτι ακόμη. Πως σας φαίνεται; καμμιά βελτίωση νομίζετε; Εγώ έχω αρχίσει και το ονειρεύομαι!!!! :razz: :razz: [/quote'] Φίλε μου δες λίγο και το σύστημα της υπογραφής μου. Μου είχε στοιχίσει η κεντρική μονάδα πριν από 3 μήνες γύρω στα 750 ευρώ, τώρα θα είναι ακόμα φθηνότερη..
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ρε green dragon..υπερβολικά πολλά στο μηχάνημα για τη χρήση που θες... άσε που καταρακώνεις την DFI με έτοια μνήμη και με τέτοια κάρτα γραφικών...(γιατί η συγκεκριμένη μηρική πάει σε τούμπανο μηχάνημα) AMD Athlon 64 3200+ (το πολύ..) ~170 euro (καλύτερα αν βρεις 3000+ -->~150 euro) Chaintech VNF4 (100 euro νομίζω) ~100 euro 512MB RAM ~40 euro ATI X600/nVidia 6200 (αντίστοιχη τιμή είδα να έχουν) ~60 euro H.D. 120GB S-ATA (ότι μάρκα θες) ~80 euro Midi Case/350W PSU (από Πλαίσιο ή e-shop γύρω στα 60 euro Μια χαρά είναι) ~60 euro DVD-R NEC/LG/TEAC ό,τι θες..(καλό και φθηνό) ~50 Σύνολο 560 ευρώ... (κεντρική μονάδα ελπίζοντας να μην ξέχασα τπτ) Πάντως το κόστος πάει χαμηλότερα με Sempron/Celeron ή μπορείς να βάλεις 2x512 μνήμη με40 euro επιπλέον άρα κόστος 600 ευρώ ακριβώς...
Tetix Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αν βέβαια βγάλεις τα ηχεία του και την κάρτα ήχου!!! Επίσης, αν δεν θες να χαλάσει το σκεπτικό σου, παίρνεις την 6600, αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύυυ πιο πάνω απο τις απαιτήσεις σου. Επίσης, καλύτερα να γλυτώσεις άλλα λίγα λεφτά με ένα 3200+. Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.