HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μια απο τις 2 παρε και θα εισαι αρχοντας..Λιγο καυτερες τιμες αλλα μην παρεις καμια με χειροτερο chipset. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=7203 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6788
nimik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 βαλε το Sandra2005sr2 ' date=' πηγαινε στα CPU bench, απο πανω βαλε το Default bench του 3.8 , καντο και ποσταρε ενα screenshot. Οσο για τις τιμες θα σε πικρανω αλλα δεν αλλαζουν απο Slot σε Slot ( Δες 3.2 slot 754 στις τιμες που σου εδωσα και δες τιμη πλαισιου για 3.2 slot 939 )[/quote'] Τελος παντων μεγαλε...απ'την ανακριβεια στην ανακριβεια εισαι... σε λιγο θα μας πεις οτι οι Opteron=Celeron ...κι οσο για τις τιμες που λες...?ΠΟΙΟΣ θ'αγορασει εν ετει 2006 754 socket??? Καληνυχτα και Χρονια πολλα! ;-)
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Τιμες : Plaisio.gr AMD Athlon 64 3200+ (s939) € 175.00 AMD Athlon 64 3500+ (s939) € 225.00 Mgmanager.gr AMD Athlon 64 3200+ (s754) € 170.64 AMD Athlon 64 3500+ (s939) € 200,73 AMD Opteron 242 1.6GHz (s940) € 165,01 AMD Opteron 244 1.8GHz (s940) € 181,07 AMD Opteron 246 2GHz (s940) € 226,84 Μιλαω με γεγονοτα οχι με ανακριβειες...Δυστυχως πολλοι εδω μεσα μιλανε με ανακριβειες αλλα μια φορα εγω λεω οτι βλεπω. ( Ποτε ειπα να βαλει socket 754 ? Απλα αντεγραψα τις τιμες χωρις να δω τα sockets, οπως και να εχει εσυ εθιξες τις τιμες και αφου βγηκες λαθος θιγεις τα sockets. :razz: )
cassidy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Τιμες : Mgmanager.gr AMD Athlon 64 3200+ (s754) ? 170.64 AMD Athlon 64 3500+ (s939) ? 200' date='73 [/quote'] Οι τιμές αυτές είναι χωρίς ΦΠΑ. Του πλαισίου είναι με ΦΠΑ.
Green Dragon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 και στο e-shop: AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX στα 225 euro ( μέσα και ο ΦΠΑ ). ακριβώς όπως και στο πλαίσιο
elamnte Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Re pedes giati kaneis den milaei gia intel epexergastes??? epeidi einai poio akrivei apo toys amd??? egw pistevw oti einai poli poio axiopisti eidika se varies efarmoges. alwste den einai tixaio oti oles oi megales etairies opws: ebga, delta, sbie kai alles exoyn ypologistes me itnel epexergastes kai kamia ma KAMIA den exei me amd. den einai ligo periergo?? kai min moy peite ftei to marketing giati tha sas antiparathesw oti mia etairia den ti simferei na parei kati ftino kai kalo apo to na parei kati akrivw kai epeisis kalo??? h amd einai poli poio ftinoi apo intel giati den toys dialegoyn. kai pistevw oti oloi oi epexergastes amd einai stin oysia xamilis taxititas epexergastes se ghz alla poysarismeni(overclocked) apo tin mana toys. kati poy den kanei i intel kai gi' ayto einai poio ftinoi apo toys intel. dekti kathe antiparathesi.
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το ξερω αλλα εμεις κοιταμε διαφορες στην τιμη του 754 ( που και καλα θα ηταν πιο φτηνο ) με το 939. Οπως βλεπουμε το 939 με το 754 δεν εχουν διαφορα τιμης. Φιλε μου εγω αρχισα απο Cyrix πηγα σε AMD μετα σε Intel και τωρα παλι σε AMD για καποιο λογο. Οι AMD ξεπερνανε σε επιδοσεις τους αναλογους Intel κατα πολυ. Οσο για την ποιοτητα νομιζεις πως οι Intel εχουν ποιοτητα ?? Πριν 2 και πανω χρονια ναι ηταν κορυφη ποιοτικα αλλα απο την στιγμη που ριξαν τις τιμες για να πιασουν την AMD ριξαν και την ποιοτητα. Συγκεκριμενα πριν 1 χρονο οι Pentium 4 ειχαν προβλημα θερμοκρασιας και τωρα πια εχουν ιδιες και μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο τους AMD. Οσο για τις τιμες δεν θεωρειται μεγαλη διαφορα, απλα για οσους ξερουν ειναι απλα ανουσιο να πληρωσεις κατι χειροτερο. Και σχετικα με τις μεγαλες εταιρειες η Intel εχει σε εκρεμοτητα δικες τοσο στην αμερικη οσο και στην ιαπωνια γιατι υποχρεωνε εταιρειες σαν την εβγα να χρησιμοποιουν δικους της επεξεργαστες. Ο νοων νοειτο...
kirimis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 elamnte, μιλας με υποθεσεις. Εμεις εδω μιλαμε για την πραξη! Η πραξη λεει λοιπον (και με αποδειξεις μαλιστα) πως η Intel εχει πεσει τα τελευταια χρονια. Το thermal design που παλια φημιζονταν γι αυτο η Intel, σημερα εχει κανει περιπατο... και την ιδια στιγμη υιοθετησε αυτο το ποιοτικο χαρακτηριστικο η AMD. Απο αποψη επιδοσεων, στην πλειοψηφια των Benchmark εδω και χρονια οι AMD θεριζουν... Υπαρχουν πολλα συγκριτικα στο ιντερνετ... δες τα και μονος σου. Αν δεν πιστευεις τα συγκριτικα, κανε ενα τεστ στο Sisandra και δες τα αντιστοιχα επιπεδα των AMD. Και ολα αυτα για λιγοτερα χρηματα... * Χαρακτηριστικα θα μου μεινει παντως ενα τεστ αντοχης που ειχε γινει στο toms hardware, οπου ο Intel ηταν συνεχεια στο restart, ειχε αλλαξει μερικες μητρικες καθολο το διαστημα του τεστ... γενικως εγινε ρεζιλι των σκυλιων. ** Ημουν και εγω καποτε θιασωτης της Intel, αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα και δεν σηκωνουν αμφισβητησεις...
kom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 για τιμες http://www.skroutz.gr μη τα ξαναλεμε....
Green Dragon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μια απο τις 2 παρε και θα εισαι αρχοντας..Λιγο καυτερες τιμες αλλα μην παρεις καμια με χειροτερο chipset. http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=7203 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6788 Το motherboard της Abit που πρότεινε ο Hellas Vaagabond πως σας φαίνεται για τον 3500+; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα επίπεδα ή και λίγο χαμηλότερα; Και μία μνήμη και μια καρτούλα γραφικών και είμαστε οκ. Παίδες, χωρίς τη βοήθειά σας θα πήγαινα για κανένα "ετοιματζίδικο".
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε μου εγω αρχισα απο Cyrix πηγα σε AMD μετα σε Intel και τωρα παλι σε AMD για καποιο λογο. Οι AMD ξεπερνανε σε επιδοσεις τους αναλογους Intel κατα πολυ. Οσο για την ποιοτητα νομιζεις πως οι Intel εχουν ποιοτητα ?? Πριν 2 και πανω χρονια ναι ηταν κορυφη ποιοτικα αλλα απο την στιγμη που ριξαν τις τιμες για να πιασουν την AMD ριξαν και την ποιοτητα. Συγκεκριμενα πριν 1 χρονο οι Pentium 4 ειχαν προβλημα θερμοκρασιας και τωρα πια εχουν ιδιες και μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο τους AMD. Οσο για τις τιμες δεν θεωρειται μεγαλη διαφορα' date=' απλα για οσους ξερουν ειναι απλα ανουσιο να πληρωσεις κατι χειροτερο. Και σχετικα με τις μεγαλες εταιρειες η Intel εχει σε εκρεμοτητα δικες τοσο στην αμερικη οσο και στην ιαπωνια γιατι υποχρεωνε εταιρειες σαν την εβγα να χρησιμοποιουν δικους της επεξεργαστες. Ο νοων νοειτο...[/quote'] Εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν περίμενα να πεις κάτι τέτοιο, ύστερα από τα προηγούμενα λεγόμενά σου.
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι τι κακο ειπα νωριτερα ?? Green παρε την Abit η την DFI ( AN παρες DFI εχω ακρη να στην φερω πολυ φτηνα ). Για καρτουλα αν θελεις κατι καλο και σχετικα οικονομικο κοιτα την 6800gs που ειναι περιπου στα 250ε. Μνημες ειτε Mushkin ειτε Corsair ειτε Ocz ειτε Kingston HyperX ειναι ολες κορυφη. Εκει παιζει ρολο ποσα θελεις να διαθεσεις.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Des to systhma mou stin ypografh an sou aresoun pare afta.Einai arketa dynato systhma den kai sxetika f8hno.Na prosexeis an pareis ton athlon sou na exei pyrhna venice kai oxi ton paliotero.An thymatai kapoios egw apo to serial number to 3exwrisa.
random Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 εκτροχιασμός χωρίς όρια.... :grin: :-P :neutral: :razz: :smile: τι opteron, τι socket 940, τι 6800gs των 250 ?... χρόνο παράδοσης, και τιμές για mobo 940, και μνημες ECC δεν ειδα. τιμοκαταλόγους copy paste απο amd.com, έχει και το απέναντι μπακάλικο. Ετοιμοπαράδοτο στόκ ποιος εχει; Φίλε, μην πάρεις τίποτα. Αυτό ειναι το καλύτερο. Σε λίγο η AMD βγαζει M2 socket, και quad core cpu's. Θα κάνουν spell check σε .doc 500 σελίδων σε 1 μsecond!!! :grin: τμήμα του αρχικού ποστ... Θέλω να ξεκινήσω τα πράγματα από την αρχή... Δεν θέλω κάτι για απαιτητικές εφαρμογές' date=' ούτε παιχνίδια. Μόνο εφαρμογές γραφείου και Internet[/b']. Να μη μου κοστίσει ο κούκος αιδόνι. ;-) :smile: ;-)
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Και μενα μου εκανε εντυπωση εφοσον το θελει για γραφειο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οπως λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.