Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε μου CPU & M/B για οικονομική αναβάθμιση

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση. Θέλω να ξεκινήσω τα πράγματα από την αρχή... θα ήθελα να μου προτείνετε ποιος απο τους 2 CPU είναι καλύτερος και γιατί;

Δεν θέλω κάτι για απαιτητικές εφαρμογές, ούτε παιχνίδια. Μόνο εφαρμογές γραφείου και Internet.

Να μη μου κοστίσει ο κούκος αιδόνι. Αν γίνεται να μην ξεπερνάει η κεντρική μονάδα τα 600 euro. Τα υπόλοιπα, οθόνη κ.λ.π θα κρατήσω αυτά που έχω.

Eπίσης προτείνετέ μου και κάποιο mb για το αντίστοιχο cpu, όποιο κατά τη γνώμη σας είναι καλό! A......και κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ παιδιά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεις να παρεις εναν φτηνο AMD Opteron που εχει και 64bit support και ειναι γενικα πολυ καλοι επεξεργαστες.

Μπορεις να παρεις και εναν AMD 64 , λιγο καλυτερος απο τον Opteron και σχεδον τα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Ειμαι ανάμεσα στον

AMD Athlon 64 3200+ - 2 GHz, Cache L2 512 KB Socket 939 (box version) στα 171 euro

AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX στα 225 euro

τι λέτε; αξίζει να δώσω τη διαφορά;

και από m/b με ποιό να το συνδυάσω;

Δημοσ.
Μπορεις να παρεις εναν φτηνο AMD Opteron που εχει και 64bit support και ειναι γενικα πολυ καλοι επεξεργαστες.

Μπορεις να παρεις και εναν AMD 64 ' date=' λιγο καλυτερος απο τον Opteron και σχεδον τα ιδια λεφτα.[/quote']

Μαλλον Sempron θελεις να πεις.....γιατι οι Opteron δεν ειναι καθολου φτηνοι ουτε χειροτεροι απ'τους κλασικους Α 64...

Δημοσ.
Ειμαι ανάμεσα στον

AMD Athlon 64 3200+ - 2 GHz' date=' Cache L2 512 KB Socket 939 (box version) στα 171 euro

[b']AMD ATHLON 64 3500+ [/b]2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX στα 225 euro

τι λέτε; αξίζει να δώσω τη διαφορά;

και από m/b με ποιό να το συνδυάσω;

Τον 3200 και με λιγο Ο/C τον κανεις ανετα 3800+..

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες!!!!!

Οκ Athlon στα 3200+.............Δεν ξέρω από O/C, αλλά θα σας ρωτήσω όταν έρθει η ώρα του.

και για motherboard τι μου προτείνεται;

Δημοσ.
Ευχαριστώ παίδες!!!!!

Οκ Athlon στα 3200+.............Δεν ξέρω από O/C' date=' αλλά θα σας ρωτήσω όταν έρθει η ώρα του.

και για motherboard τι μου προτείνεται;[/quote']

Δεν εχεις ξεκαθαρισει τι θες...ΑGP ? PCI E ?

Δημοσ.

Dragon παρε τον 3.5 και μην κανεις καθολου OC , δεν θα δεις διαφορα με OC και αν παρεις τον 3.2 δεν θα τον κανεις με τιποτα αντιστοιχο με τον 3.8, οχι χωρις κοληματα στα windows. ( Εξαλλου για να κανεις OC χρειαζεσαι πολυ καλες μνημες και οχι κλασσικες ).

nimik εχεις μεινει λιγο πισω. Προτεινω να ξανατσεκαρεις τιμες.

AMD Athlon 64 3200+ 2.2GHz, Socket 754, 512KB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση € 170,65

AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz, Socket 939, 512KB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση € 200,73

AMD Opteron 244 1.8GHz, FSB 800, Socket 940, 1MB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση € 181,07

AMD Opteron 246 2GHz, FSB 800, Socket 940, 1MB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση € 226,84

Δημοσ.
Δεν εχεις ξεκαθαρισει τι θες...ΑGP ? PCI E ?

Μα PCI E φυσικά. ¨εχεις δίκιο, δεν το είχα ξεκαθαρίσει, γιατι είχα κάποια αμφιβολία.

Δημοσ.

AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz, Socket 939, 512KB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση ? 200,73

δεν είναι άξια λόγου η διαφορά από τον 3200+, μόνο 30 euro, μπορώ άνετα να τα δώσω και να πάω στον 3500+ οκ

και μετά στα δύσκολα..........ποιό motherboard?

Δημοσ.
Dragon παρε τον 3.5 και μην κανεις καθολου OC ' date=' δεν θα δεις διαφορα με OC και αν παρεις τον 3.2 δεν θα τον κανεις με τιποτα αντιστοιχο με τον 3.8, οχι χωρις κοληματα στα windows. ( Εξαλλου για να κανεις OC χρειαζεσαι πολυ καλες μνημες και οχι κλασσικες ).

nimik εχεις μεινει λιγο πισω. Προτεινω να ξανατσεκαρεις τιμες.

AMD Athlon 64 3200+ 2.2GHz, Socket 754, 512KB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση ? 170,65

AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz, Socket 939, 512KB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση ? 200,73

AMD Opteron 244 1.8GHz, FSB 800, Socket 940, 1MB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση ? 181,07

AMD Opteron 246 2GHz, FSB 800, Socket 940, 1MB cache, Box, 3 χρόνια εγγύηση ? 226,84[/quote']

Τωρα δηλ θελεις ν'ανοιξουμε διαλογο :grin:

Εγω εχω 3000+ και πηγαινει ως τα 2400mhz (3800+) χωρις το παραμικρο κολλημα...

Εχεις μπλεξει τα socket's ...μια 939..754...την αλλη 940....δωσε μας και κανα λινκ να δουμε που βρισκεις τις τιμες αυτες.. ;-)

Δημοσ.

Εξαρταται..

Εχω τσεκαρει παρα πολλες για AMD64 και οι καλυτερες εχουν ως εξης.

Abit

Dfi

Asus

Gigabyte

Απο εκει και περα ποσα θελεις να διαθεσεις ?

( Τα socket κοιταμε η τις τιμες ? Εκτος αν αλλαζουν οι τιμες μεταξυ 939 και 940 - Κανε ενα bench του CPU σου με εναν μαμα 3.8 και αν τον φτασεις σε επιδοσεις θα σου πω μπραβο. )

Τιμες :

Για MotherBoards : http://www.mgmanager.gr/browse.asp?sub=158

Για CPU : http://www.mgmanager.gr/browse.asp?sub=31

Δημοσ.
Εξαρταται..

Εχω τσεκαρει παρα πολλες για AMD64 και οι καλυτερες εχουν ως εξης.

Abit

Dfi

Asus

Gigabyte

Απο εκει και περα ποσα θελεις να διαθεσεις ?

( Τα socket κοιταμε η τις τιμες ? Εκτος αν αλλαζουν οι τιμες μεταξυ 939 και 940 - Κανε ενα bench του CPU σου με εναν μαμα 3.8 και αν τον φτασεις σε επιδοσεις θα σου πω μπραβο. )

ΟΛΑ αλλαζουν ...ΚΑΙ οι τιμες ΚΑΙ οι προοπτικες ΚΑΙ η τεχνολογια...ουφ..

οσο για το τελευταιο ..μπορεις να μου πεις μπραβο ηδη

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά μη τσακωθείτε τώρα για τη βλακεία τη δικιά μου...........

όσο για m/b, θα τα σπρώξω τα europoula, πες μου ποιό βρήκες καλλίτερο....

ή μάλλον δώστε μου τις δύο καλλίτερες επιλογές για να αποφασίσω και τι πλεονεκτήματα έχει το ένα απο το άλλο.

Δημοσ.

βαλε το Sandra2005sr2 , πηγαινε στα CPU bench, απο πανω βαλε το Default bench του 3.8 , καντο και ποσταρε ενα screenshot.

:)

Οσο για τις τιμες θα σε πικρανω αλλα δεν αλλαζουν απο Slot σε Slot ( Δες 3.2 slot 754 στις τιμες που σου εδωσα και δες τιμη πλαισιου για 3.2 slot 939 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...