Προς το περιεχόμενο

Agp +pci Express

klarinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τωρα αν πας να μου βγαλεις τις Asrock κορυφη δεν θα ασχοληθω καν.

Να μου πεις πως κανουν την δουλεια τους με πληρη αδιαφορια προς τις επιδοσεις εκει θα συμφωνησω.

Οσο για τον φιλο που αναφερε το 754 και τον αλλο που αναφερε το PCI μηπως βλεπετε αλλο thread ???

file hellasvagabond mia xara mitriki einai i asrock,kai apo o/c mia xara paei..

Tora an esena se xalaei to onoma ayto einai allo thema....

Apo oti vlepo den sou evale mialo to ban kai sinexizeis na milas perierga..

Allakse stilaki kai na matheis na sevesai tous sinomilites sou giati den argei kai to epomeno(filika panta)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλλον εσυ βλεπω να τρως το ban φιλε αφου απειλεις.

Δεν εθιξα κανεναν συνομιλητη μου , τωρα εσυ αν εχεις προβλημα μαζι μου εισαι ελευθερος να πας και να εκφρασεις τα επιχειρηματα σου οποια και αν ειναι αυτα στον hal9000.

Δημοσ.

mporeis na min apantas se oti rotaei o kathe filos edo mesa an den ksereis?

Einai enoxlitiko gia mas pou diavazoume,den to katalavaineis?

Tespa,kane oti katalavaineis,ego filika sou eipa kati....

Oso gia to an tha fao ban,alloi exoun leromeni tin folia tous,ti les?

Δημοσ.

"Το αν ξερω η οχι τι λεω ασε να το αποφασισουν οσοι ξερουν και οσοι οντως απαντανε σε καποιο θεμα και οχι καποιοι που δεν εχουν ιδεα.

Οσο για το τελευταιο δεν νομιζω πως ισχυει οποτε.....

Οπως και να εχει βγαινουμε off topic χαρη σε σενα οποτε αν εχεις καποιο προβλημα στειλε pm στον hal9000."

Δημοσ.

HellasVagabond όχι δεν μπερδεύτηκα. Ειρωνικά το είπα όταν οι άλλοι πρότειναν μητρική με απλή PCI και PCIxpress όταν ο φίλος ζήτησε "μαμα" για AGP 6800.

Ειπα λοιπόν: "τι να την κανει? Να βάλει την APG στην απλή PCI"? Πράγμα που φυσικά και δε γίνεται αφού η διαφορα ταχύτητας είναι τεράστια...

Δημοσ.

ναι ρε Vagabond μην το κουράζουμε το θεμα.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έκανε καμία άλλη καλύτερη πρόταση εκτός απ' τη δική μου. (ούτε καν άλλη πρόταση δηλαδή...)

Δημοσ.

Και για να μην μαλώνετε μέρες που είναι, νομίζω οτι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει mobo με AGP & PCI-x in one, είναι η Asrock(τουλάχιστον στην Ελλάδα).

Και ναι, αν ο φίλος klarinos για διαφόρους λόγους δεν θέλει να δώσει τα extra χρήματα για να αλλάξει την GPU του τώρα, είναι μια καλή λύση η συγκεκριμένη μητρική.

Χρόνια Πολλά

Δημοσ.
Mobo που να εχει και AGP και PCIex πραγμα που κανει μονο η Asrock.

Σε 754 υπαρχει και η Msi Neo3 -f

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo3-F&class=mb

βεβαια με με την ιδιαιτερα <<επιλεκτικη>> και οχι ιδιαιτερα συμβατη AGP η ΑGR οπως την αποκαλει η Msi ' date='και με μαλλον χαμηλες επιδοσεις π.χ. το Agp accellaration ειναι απενεργοποιημενο .....etc[/quote']

Ο NEMO πάλι του προτείνει Μotherboard που είναι για 754 socket... Καλά πόντιοι είστε ρε σεις?

Ειδες πουθενα να το προτεινω ????(μαλλον το αντιθετο) Απλως το αναφερα παντα σε σχεση με το quote -και οχιμε το αρχικο ερωτημα του

"Mobo που να εχει και AGP και PCIex πραγμα που κανει μονο η Asrock."

(σε 939)δεν διαφωνησα απλως εγραψα

οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο σε 754 socket βεβαια (που το τονιζω κι ολας ) .

Τωρα για τα υπολοιπα .... μερες που ειναι ...

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έκανε καμία άλλη καλύτερη πρόταση εκτός απ' τη δική μου. (ούτε καν άλλη πρόταση δηλαδή...)

:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...