Προς το περιεχόμενο

Agp +pci Express

klarinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα κάνω αγορά καινούργιας ΜΟΒΟ, που όμως θέλω να υποστηρίζει εκτος από pci expess και AGP (κρίμα είναι να πετάξουμε την GForce 6800) επεξεργαστή έχω ενα amd 64 bit 3200 άρα σοκετ 939 Υπάρχει καμία καλή πρόταση ;

ευχαριστω

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε λίγες μέρες θα κάνω αγορά καινούργιας ΜΟΒΟ' date=' που όμως θέλω να υποστηρίζει εκτος από pci expess και AGP (κρίμα είναι να πετάξουμε την GForce 6800) επεξεργαστή έχω ενα amd 64 bit 3200 άρα σοκετ 939 Υπάρχει καμία καλή πρόταση ;

ευχαριστω[/quote']

klarinos egw tha sou sinistousa Gigabyte..makran apo tis kalyteres mobo pou yparxoun sthn agora..h sygekrimenh popu tha sou protinw yposthrizei kai pci express kai aplh palia pci..to opoio shmainei pws mporeis na exeis symbatothta kai otan ston mellon theleis na kaneis anabathmish tote mporeis xwris kanena problhma..to mono pou den mas exeis pei einai ti CPU exeis..H MOBO POU SOU PROTINW EINAI GIA ATHLON alla yparxei kai paraplhsia gia Pentium

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526615

let me know

Δημοσ.
8elo akrivos to idio..diladi h mhtriki na exi kai pci-e slots kai agp.

Exo Intel P4 3.2..

Sas parakalo doste mou akrives link gia na tin paragilo an yparxi.

Eyxaristos na se boithisw alla den mas eipes ti timh theleis na kumenetai h mobo sou!

basika egw tha sou proitinw dyo..h mia metria timh kai h allh arketa pio akribh..panta apo GIGABYTE! h deyterh plhroforiaka einai super!!

loipon gia intel pentium CPU:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526629

kai h deyterh:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526600

kai oi dyo erxontai me ths NVIDIA to chipset!

einai super ,me kala reviews kai oi dyo kai polla kala features!

tsekare ta kai pes mou

filika

Δημοσ.

Apla ego 8elo na valo ta pragmata pou exo stin kainouria mitriki kai otan xriasti na valo kai mia karta grafikon pci-e na tin valo xoris na xriasto na agoraso kainouria motherboard...

Pantos h 1h mou arese..

Δημοσ.

Ισως να κανω λαθος αλλα ο φιλος μας μαλλον δεν καταλαβε πως ζητας Mobo που να εχει και AGP και PCIex πραγμα που κανει μονο η Asrock.

Εγω προτεινω να πουλησεις την καρτα σου και να παρεις μια PCiex ωστε να παρεις κανα Mobo της προκοπης.

Δημοσ.
Mobo που να εχει και AGP και PCIex πραγμα που κανει μονο η Asrock.

Σε 754 υπαρχει και η Msi Neo3 -f

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo3-F&class=mb

βεβαια με με την ιδιαιτερα <<επιλεκτικη>> και οχι ιδιαιτερα συμβατη AGP η ΑGR οπως την αποκαλει η Msi ,και με μαλλον χαμηλες επιδοσεις π.χ. το Agp accellaration ειναι απενεργοποιημενο .....etc

Δημοσ.
Apla ego 8elo na valo ta pragmata pou exo stin kainouria mitriki kai otan xriasti na valo kai mia karta grafikon pci-e na tin valo xoris na xriasto na agoraso kainouria motherboard...

Pantos h 1h mou arese..

file an deis ta specifications yparxei ena slot gia pci karta opte pisteuw pws mexri na pareis kanourgia mporeis na thn xrhsimpoieiseis thn palia!

xeroai pou sou arese h prwth ...emena kai oi dyo...h deyterh einai theikh..alla akribh..AKOMA!!

Δημοσ.

Ρε συ xtraktor το παλικάρι ζήτησε motherboard που να έχει AGP και PCI-express...

Τί του προτείνεις nforce4? Για να βάλει την 6800 AGP στην απλή PCI? Ή να ξεθάψει καμιά παλιά matrox mystique pci?

Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας...

Και γιατί δηλαδή δεν είναι καλή η Ashrock? Ετσι, δόγμα, επειδή το λες εσύ?

Εγώ σου παραθέτω και review που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο άνθρωπος, ενώ και στο εξωτερικό υπάρχουν πόσα άλλα θετικά reviews...

Ο NEMO πάλι του προτείνει Μotherboard που είναι για 754 socket... Καλά πόντιοι είστε ρε σεις? Αφού λέει το παλικάρι ότι έχει 939 athlon και 6800 AGP...

ΕΛΕΟΣ δηλαδή...

Εγώ πιστεύω η Ashrock είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον που έχει 6800AGP και δεν έχει λόγο προς το παρόν να την δώσει για μισό κομμάτι ψωμί έτσι για να λεει ότι έχει PCI-xpress κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Τωρα αν πας να μου βγαλεις τις Asrock κορυφη δεν θα ασχοληθω καν.

Να μου πεις πως κανουν την δουλεια τους με πληρη αδιαφορια προς τις επιδοσεις εκει θα συμφωνησω.

Οσο για τον φιλο που αναφερε το 754 και τον αλλο που αναφερε το PCI μηπως βλεπετε αλλο thread ???

Δημοσ.

HellasVagabond δεν λέω ότι είναι κορυφή, αλλά δεν υστερεί κιόλας ειδικά για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για overclocking.

Πρότεινε εσύ κάτι καλύτερο άμα έχεις και να το δεχτώ!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αλλη με AGP γιαυτο του προτεινα να πουλησει την καρτα του.

Δεν ειναι σωστο κρητηριο να αγορασει μια Asrock επειδη δεν θελει να πουλησει την καρτα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...