nrg_polini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο απο τα 3?? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_58_59&products_id=2387 1641wlmi στα 873 Ευρω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_58_59&products_id=2388 1642wlmi στα 977 Ευρω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_58_59&products_id=2390 3023wlmi στα 967 ευρω Και καποιες ερωτησεις, μια 128mb shared καρτα γραφικων, υπαρχει περιπτωση να αποδιδει το ιδιο με μια μη-shared 128mb με βαση οτι εχουμε αρκετη μνημη για την shared? O 3023wlmi θα εχει προβλημα με τη μπαταρια του λογω του sempron επεξεργαστη? Για ποση ωρα πραγματικη αυτονομια μιλαμε ? Και ποση ωρα οι centrino? Ευχαριστω εκ των προταιρων, μιας και μεσα στη βδομαδα μαλλον θα παραγγειλω εναν απο τους 3! ps Φυσικα ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση στα ιδια χρηματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Pare to trito an thes kai isxirh karta grafikwn.h x700 einai anwterh apo thn intel.yparxei megalh diafora.se shared mono h x300 axizei ths ati.psaxe kai se http://www.hardshop.gr kai se http://www.e-sho.gr.exoun megalh pikilia apo laptop.egw phra apo play247 ton Fujitsu siemens M1451G.eimai poli euxaristimenos.einai omws kai arketa akrivoteros...kita kia se http://www.chipshop.gr .pandws an thes dunamh kai xamilh timh o tritos acer einai monodromos...gia autonomia den xerw...isws kaliteros o centrino logw axitektonikhs...pandws o centrino einai akrivoteros kai sunolika kaluteros apo sempron.se games omws h x700 tha bohthhsei para poli.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μαλλον παω για το 1642, καθως φοβαμαι την αυτονομια του sempron αλλιως πηγαινα για εκεινο που εχει αυτονομη καρτα γραφικων. Αν μπορει καποιος να μου πει τι αυτονομια θα εχω με τον sempron και τι με τον centrino θα ημουν υποχρεος και ισως αλλαξω γνωμη τελευταια στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 sta reviews tou insomnia uparxei ena paidi pou phre ena acer me sempron.se apetitikh efarmogh andexe 1.5-2 wres.emena to laptop einai centrino 1.86 alla to exw panda sto reuma.steile pm se xrhstes tou insomnia pou exoun laptop me centrino kai ta douleuoun xwris reuma kai sto paidi me to sempron apo ta reviews.de breis thn akrh.an pandws thes autonomh karta min koitaxeis mono thn autonomia...an eidika hdiaforaeinai mikrh.pandws ta epipleon 512 ram tou deuterou einai delear....an den paizeis games kai den douleueis trela grafika pare to deutero... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 το 3023 είναι ένα από τα laptops μου. Με κανονική χρήση κρατάει 3 ώρες περίπου. η κάρτα γραφικών είναι πολύ καλή, οτι παιχνίδι έχω δοκιμάσει το παίζει σε μέγιστη ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 και εγω σε αυτα τα 3 ειμαι καμμια ιδεα κανεις; ο sempron του 3023 ειναι πολυ υποδεεστερος απο τους αλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemlah Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ena grhgoro skroutzing sthn periptosh tou 3023 edeikse: Plaisio 899 Euro 1642wlmi: Chipshop 955 Euro 1641wlmi: Chipshop 845 Euro Genikos exo akousei kai poly kala pragmata gia tous fthnous thinkpad ths IBM/Lenovo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 τελικα κατεληξα σε 3023 ή 1642 δεν τρελαινομαι να παιζω σε αυτη τη φαση games σε laptop ομως σκεφτομαι 3023 γιατι ειναι πιο φτηνος, εκτος αν ο sempron που εχει ειναι φανερα υποδεεστερος του Pentium M 1.73 που εχει ο 1642 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 nrg_polini εσυ δεν εμπαινες στο emperor ? τι εγινε τελικα με το laptop ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ena grhgoro skroutzing sthn periptosh tou 3023 edeikse:Plaisio 899 Euro προσοχη το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει την ατι χ700 αλλα την ατι χ600 και με 64mb μνημη. οι δυο καρτες δεν εχουν καμια σχεση. ο ασερ 3023 αξιζει μονο με την χ700 με 128mb . και εγω θα σου προτεινα αυτον.με παιχνιδια(gta san adreas) paei peripoy 1,5 wra , ενω με απλες εφαρμογες χτυπαει 3ωρο. τον φορητο τον εχουν 2 φιλοι μου και ειναι ευχαριστημενοι. και εγω τον εχω χρησιμοποιησει.ειναι πολυ ησυχος,γρηγορος αλλα θα σου συνιστουσα να τον κανεις ενα φορματ. αυτα και καλη χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Αν και λιγο αργοπορημενα τελικα αγοραστηκε το 1642wlmi εδω και 15 μερες και ο φιλος μου ειναι αρκετα ικανοποιημενος myst ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 λοιπον εντυπώσεις εγώ πήρα τον 3023WLMi (με X700 128MB) και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος! πολυ καλος επεξεργαστης, φοβερα τα games (most wanted, PES5 κτλ) αλλα το κυριοτερο ειναι η μπαταρια! Νομιζω πως οτι και να κανω θα κρατησει ενα 2ωρο στο νερο και γενικα μου κραταει αρκετα περισσοτερο!!! Ενας φιλος πηρε το αλλο που σκεφτομουν (1642WLMi) και ειδα οτι η μπαταρια κραταει λιγο ακομα και οταν ειναι στο ιντερνετ (παρολο που ειναι centrino) και σε αυτα που καναμε δεν ειδα να φαινεται πιο γρηγορος και στον επεξεργαστη απο το δικο μου. φυσικα για games δεν λεει καθολου (το most wanted ηταν σαν το need for speed 2 ) το μονο καλο η μνημη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.