Προς το περιεχόμενο

Burn Out dvd δισκάκια

jazzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα μαγαζί στη Θεσ/νίκη, σε ένα στενό κάθετο της Εγνατίας, κάπου ανάμεσα Αγ.Σοφίας-Καμάρα, που διανέμει δισκάκια με το logo: Burn Out.

Είναι αρκετά φθηνά, 7.5 ευρώ/25 τεμ.

Κάποιος γνωστός μου είπε πως το dvd-identifier, άλλες φορές του έβγαλε πως ο κατασκευαστής είναι Mitsubishi και κάποιες άλλες Fuji (σε διαφορετικές 25άδες).

Εχει τύχει να τα δοκιμάσει ποτέ κανείς???

Δημοσ.

Άσε ρε φίλε με τον κλέφτη αυτόν στο στενό...

Κάποτε που δεν υπήρχε το e-shop στη Θεσ/νικη με τα Taiyo Yuden μεσουρανούσε.

Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλο "burnout", "bulkpaq", "princo" και λοιπές φόλες σε τιμές φωτιά.

Και γιατί να πάρεις δηλαδή 25αδα "burnout" με 7,5 euro, δηλαδή η 100αδα 30euro όταν μπορείς να πάρεις taiyo yuden 100αδα με λιγότερο από 27euro?

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0033

Τον ρώτησα αν φέρνει Taiyo Yuden και μου λέει κοφτά "όχι!". Ε, πάρε τα τέτοια μου μετά! Άσε που δε δίνει ποτέ απόδειξη. Μονο αν του ζητήσεις και σου κατεβάζει κάτι μουτρα ΝΑ...!

ΜΑΚΡΥΑ!

Δημοσ.
Άσε ρε φίλε με τον κλέφτη αυτόν στο στενό...

Κάποτε που δεν υπήρχε το e-shop στη Θεσ/νικη με τα Taiyo Yuden μεσουρανούσε.

Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλο "burnout"' date=' "bulkpaq", "princo" και λοιπές φόλες σε τιμές φωτιά.

[b']Και γιατί να πάρεις δηλαδή 25αδα "burnout" με 7,5 euro, δηλαδή η 100αδα 30euro όταν μπορείς να πάρεις taiyo yuden 100αδα με λιγότερο από 27euro?[/b]

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0033

Τον ρώτησα αν φέρνει Taiyo Yuden και μου λέει κοφτά "όχι!". Ε, πάρε τα τέτοια μου μετά! Άσε που δε δίνει ποτέ απόδειξη. Μονο αν του ζητήσεις και σου κατεβάζει κάτι μουτρα ΝΑ...!

ΜΑΚΡΥΑ!

Σωστός. ;)

Δημοσ.

Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα άμα κάνει κανείς μικρή αναζήτιση εδω μέσα .

Απορώ με την τόση ανασφάλεια απόφασης για ένα προιόν,όταν έχουμε αμφιβολίες.

Δημοσ.

Η οδός λέγεται Κωνταντίνου Παλαιολόγου (κάθετη στην Εγνατία, σχεδόν παράλληλη της Παλ. Πατρών Γερμανού) και υπάρχουν 3 καταστήματα στο τμήμα μεταξύ Εγνατίας και Σβώλου.

- Κατεβαίνοντας πρώτα βρίσκεις ένα γέρο με κυριολεκτικά τσαντήρι μαγαζί, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν θα αντέξουν τα cd-dvd άλλη μια μέρα στην ζέστη (το καλοκαίρι) και το κρύο τον χειμώνα.

- Μετά έχουμε ένα γνωστό ως "ρωσοπόντιο" που κάποια φορά με άφησε άναυδο όταν μου είπε πως dvd -R της Verbatim δεν υπάρχουν (πριν από κάμποσες ευδομάδες είχα αγοράσει -R της Verbatim από την zeroone), όπως και ότι η Taiyo Yuden δεν παράγει dvd δικά της.

- Για το 3ο κατάστημα δεν γνωρίζω μιας και δεν έτυχε να αγοράσω κάτι από αυτό.

- Τελικά αγορές dvd, πρωσοπικά πάντα, τόσο καιρό κάνω από την Disk Impex και έχω το κεφάλι μου λιγάκι πιο ήσυχο (θέλω να πιστεύω). Συνήθως αγοράζω 100άδες (x3) της Taiyo Yuden είτε -R είτε +R (με προτίμηση στα Ceramic Coat).

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά από την αγορά της Θεσ/νίκης αλλα κανένα σοβαρό κατάστημα με media είναι δυνατόν να μην υπάρχει ? (...σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζουμε ανά καιρούς εδώ)-Αν κοστίζουν έστω λίγο παραπάνω και υπάρχει και προσωπική επαφή για εμπιστοσύνη με γνώση τι σου δίνουν,αξίζει τον κόπο,αντί να ρισκάρεις με online αγορές και απρόσωπα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...