Προς το περιεχόμενο

ηχεια για παρτυ;;;!!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
dhladh ta Logitech Z-5500 δεν αρκουν για ενα μικρο παρτακυ 10 ατομων;

Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ. Δεν φτάνει η ισχύ τους; Εγώ γιατί νομίζω ότι φτάνει; Τί ένταση θέλετε δηλαδή;

Δημοσ.

Φίλε τα ηχεια για pc έχουν δικό τους ενισχυτη και δεν πρεπει να τα συνδεεις σε αλλους ενισχυτες αλλιως θα γίνει ότι λέει ο _BASSstarlet_

αν απαντούσες στις ερωτήσεις του madsc θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

πάντως για χαλαρά παρτακια λίγων ατόμων μια χαρά ειναι....

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι φιλε μου.Απλα αν ο χωρος ειναι πολυ μεγαλος και τα ατομα πολλα τοτε χανονται λιγο.

Αν εχεις χρηματα για ενισχυτη και ηχεια τοτε πας εκεις χωρις δευτερη κουβεντα.

Επισης δεν συνδεονται σε ενισχυτη γιατι εχουν ενσωματομενο δικο τους.Και δεν αξιζει κιολας.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου.αν ειμουν δε θα σας ρωταγα.

Προκειται για γκαρσονιερα (5χ6 μετρα και 3 μετρα το ταβανι)πιο πολυ για συγκεντρωσεις λιγων ατομων (~10) παρα για τρελα παρτυ με τρελο κοσμο.

πιστευω τα Ζ-5500 θαναι αρκετα,ετσι;

Δημοσ.

5x6x3 είναι και η δική μου γκαρσονιέρα και οι γείτονες κάθε λίγο και λιγάκι παραπονιούνται. Είναι υπεραρκετά για έναν τέτοιο χώρο.

Δημοσ.

Φίλε μου,δεκάιντσο από δεκάιντσο έχει διαφορά.

Επειδή όμως μας διευκρίνισε ότι θέλει να καλέσει 10 άτομα, άρα μιλάμε για χαλαρή κατάσταση,τότε δεν τρέχει τίποτα.

Αλλά πειράματα με άλλους ενισχυτές ας τα ξεχάσει,ειδικά για τα δορυφοράκια.

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης με εξωτερικό ενισχυτή. Ούτε λογικό είναι. Την ένταση μπορείς να την αυξήσεις συνολικά από το equalizer του player που θα χρησιμοποιήσεις. Έχουν & τα ηχεία μετά που θα τερματίσουν το boost που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ένταση. Αποκλείεται να μην τα λυπηθείς εκεί πάνω.

Δημοσ.

Τι ηλικια εχει ο αδερφος σου πρωτον...

2 ον Ενα καλο Στερεο με δυνατα ηχεια θα ηταν καλυτερο για παρτυ παρα 5,1

η ενας συνδιασμος απο τα δυο αυτα!!!

εγω πανω στα 5,1 εχω βαλει και το στερεο.. (80 βατ το 5,1 + 200 βατ το στερεο.)

πιστεψε με η γειτονια με ακουει καλα...εγω δεν την ακουω να διαμαρτηρεται.

Δημοσ.

τι ηλικια εχει ο αδερφος μου; 20-21

Θελει να συνδυασει δυνατα και ποιοτικα ηχεια για μουσικη για παρτο/συγκεντρωσεις αλλα και να ειναι και πολυ καλα ηχεια για το PC του.

Πως ακριβως συνδεεις τα 5.1 με αλλα ηχεια;! δε τα ξερω αυτα,αν θες γινε λιγο αναλυτικος να καταλαβω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αγόρασε ένα ενισχυτή, ένα mixer και δύο καλά ηχεία, αυτό έκανα και εγώ, και όταν δυναμώνω τραντάζει όλη η πολυκατοικία!!

Όσο για τα άλλα που λένε τα φιλαράκια, απλά κάνα εργάκι θα δεις. Μόλις κάνεις πάρτι και μπουν στο σπίτι καμια 15αριά άτομα, δε θα ακούγετε τίποτα.

Δημοσ.

παιδια το subwoofer των Ζ-5500 εχει υποδοχες για να συνδεσεις πανω του και αλλα ηχεια!! σωστα;;

αρα δε γινεται να εχω και τα ζ-550 και να συνδεσω και πανω τους και αλλα 2 μεγαλα ηχεια και να γινεται χαμος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...