Hamurabi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 dhladh ta Logitech Z-5500 δεν αρκουν για ενα μικρο παρτακυ 10 ατομων; αν συνδεθουν σε ενισχυτη δε θαναι καλυτερα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, όταν θα τα κάψεις τα δουρυφοράκια,θα είναι καλύτερα.
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 dhladh ta Logitech Z-5500 δεν αρκουν για ενα μικρο παρτακυ 10 ατομων; Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ. Δεν φτάνει η ισχύ τους; Εγώ γιατί νομίζω ότι φτάνει; Τί ένταση θέλετε δηλαδή;
ApSiMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε τα ηχεια για pc έχουν δικό τους ενισχυτη και δεν πρεπει να τα συνδεεις σε αλλους ενισχυτες αλλιως θα γίνει ότι λέει ο _BASSstarlet_ αν απαντούσες στις ερωτήσεις του madsc θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. πάντως για χαλαρά παρτακια λίγων ατόμων μια χαρά ειναι....
Diablo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μια χαρα ειναι φιλε μου.Απλα αν ο χωρος ειναι πολυ μεγαλος και τα ατομα πολλα τοτε χανονται λιγο. Αν εχεις χρηματα για ενισχυτη και ηχεια τοτε πας εκεις χωρις δευτερη κουβεντα. Επισης δεν συνδεονται σε ενισχυτη γιατι εχουν ενσωματομενο δικο τους.Και δεν αξιζει κιολας.
Hamurabi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου.αν ειμουν δε θα σας ρωταγα. Προκειται για γκαρσονιερα (5χ6 μετρα και 3 μετρα το ταβανι)πιο πολυ για συγκεντρωσεις λιγων ατομων (~10) παρα για τρελα παρτυ με τρελο κοσμο. πιστευω τα Ζ-5500 θαναι αρκετα,ετσι;
jimbrav Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 re paidia exei dei kai akoysei kaneis ta z5500 apo edo mesa???? e oxi kai tis plakas me dekaintzo sub!!!!!!!!
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 5x6x3 είναι και η δική μου γκαρσονιέρα και οι γείτονες κάθε λίγο και λιγάκι παραπονιούνται. Είναι υπεραρκετά για έναν τέτοιο χώρο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου,δεκάιντσο από δεκάιντσο έχει διαφορά. Επειδή όμως μας διευκρίνισε ότι θέλει να καλέσει 10 άτομα, άρα μιλάμε για χαλαρή κατάσταση,τότε δεν τρέχει τίποτα. Αλλά πειράματα με άλλους ενισχυτές ας τα ξεχάσει,ειδικά για τα δορυφοράκια.
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μα δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης με εξωτερικό ενισχυτή. Ούτε λογικό είναι. Την ένταση μπορείς να την αυξήσεις συνολικά από το equalizer του player που θα χρησιμοποιήσεις. Έχουν & τα ηχεία μετά που θα τερματίσουν το boost που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ένταση. Αποκλείεται να μην τα λυπηθείς εκεί πάνω.
prokopis83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Τι ηλικια εχει ο αδερφος σου πρωτον... 2 ον Ενα καλο Στερεο με δυνατα ηχεια θα ηταν καλυτερο για παρτυ παρα 5,1 η ενας συνδιασμος απο τα δυο αυτα!!! εγω πανω στα 5,1 εχω βαλει και το στερεο.. (80 βατ το 5,1 + 200 βατ το στερεο.) πιστεψε με η γειτονια με ακουει καλα...εγω δεν την ακουω να διαμαρτηρεται.
Hamurabi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 τι ηλικια εχει ο αδερφος μου; 20-21 Θελει να συνδυασει δυνατα και ποιοτικα ηχεια για μουσικη για παρτο/συγκεντρωσεις αλλα και να ειναι και πολυ καλα ηχεια για το PC του. Πως ακριβως συνδεεις τα 5.1 με αλλα ηχεια;! δε τα ξερω αυτα,αν θες γινε λιγο αναλυτικος να καταλαβω. Ευχαριστω
The_player Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Kamia sxesh paidia ..ta home cinema...otan leei gia party emena to myalo moy san dj paei se aytoenisxyomena....(JBL) gia paradeigma...
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Αγόρασε ένα ενισχυτή, ένα mixer και δύο καλά ηχεία, αυτό έκανα και εγώ, και όταν δυναμώνω τραντάζει όλη η πολυκατοικία!! Όσο για τα άλλα που λένε τα φιλαράκια, απλά κάνα εργάκι θα δεις. Μόλις κάνεις πάρτι και μπουν στο σπίτι καμια 15αριά άτομα, δε θα ακούγετε τίποτα.
Hamurabi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 παιδια το subwoofer των Ζ-5500 εχει υποδοχες για να συνδεσεις πανω του και αλλα ηχεια!! σωστα;; αρα δε γινεται να εχω και τα ζ-550 και να συνδεσω και πανω τους και αλλα 2 μεγαλα ηχεια και να γινεται χαμος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.