Hamurabi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια θελει ο αδερφος μου (εχει audigy 2 zs) ναγορασει ηχεια 5.1 για το κομιουτερ του για ταινιες αλλα και για να οργανωνει παρτακια που και που και να πεζει mp3 πολυ δυνατα με πεντακαθαρο ηχο. Τι εχετε να προτεινετε;
ntouzieras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 na parei stereofoniko!!!an einai megalos o xwros ta 5.1 pou tha parei tha prepei na einai >300 euro. ta ftina den exoun dinami gia megalous xwrous kai eidika an exei kai polla atoma, xanetai o ixos
Dj_Grego Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 LOGITECH Z-5500 5.1 DIGITAL SPEAKERS 970115 και CREATIVE GIGAWORKS THX S750. Πολύ καλή η ποιότητα του ήχου με THX και DTS, για καμιά συντάντηση ok θα είσαι αλλά για κανονικό πάρτι ε δεν νομίζω. Για ταινίες πάντως η εμπειρία σου θα είναι τέλεια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 ι mp3 πολυ δυνατα με πεντακαθαρο ηχο.Τι εχετε να προτεινετε; Ξεχωριστό ενισχυτή' date=' και ένα ζευγάρι ηχεία δαπέδου μεγάλου όγκου. Με μεγάλα ή μικρά και πολλά woofer.[/color']
sboo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Για πάρτυ ας πάρει ένα Panasonic SA-XR 55 με 7x100w και κατάλληλα ηχεία δαπέδου (τα Crystal Audio είναι καλά και φθηνά και προπάντων ελληνικά) και ας μας καλέσει στο πρώτο πάρτυ του...
The Crow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Εννοείται Creative Gigaworks S750 7.1!:wink:
neox Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 file crow ta exo akousei kai ta dio (creative - logitech) kai oso kai na prospathoyn ta creative einai poli piso asxeta an einai 7.1 ta logitech tous rixnoun sta autia
triantis7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Palikaria logitech kai kserw pswmi...Ta exw akousei kai ta duo,eimai sigouros oti ta 5500 einai pio dinata apo ta creative!!
jimbrav Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 paidia exo ta 5500 logitech kai eimai poli eyxarestimenos!! eidika otan paizo cod2 einai foveri empeiria.akoys ta panta!! anarotiese poy vriskese sto spiti h sto pedio maxis!!!kai pisteyo oti opoiodipote oikiako home cinema mexri ta 1000 eyro to vazei kato!!!
sboo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, διαβάσατε τι λέει ο άνθρωπος στην αρχική του τοποθέτηση??? Για πάρτυ μιλάει... Έχει κάνει κανείς σας πάρτυ με Logitech ή Creative? Έχετε μετρήσει ποτέ τι έντάσεις μπορούν να ανεβάσουν τα εν λόγω ηχεία? Ξέρετε πόσο μπορούν να αντέξουν να παίζουν σε μέγιστη ισχύ? Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος θα αγόραζε ηχεία για pc και όχι κανονικά ηχεία...
jimbrav Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά' date=' διαβάσατε τι λέει ο άνθρωπος στην αρχική του τοποθέτηση??? Για πάρτυ μιλάει... Έχει κάνει κανείς σας πάρτυ με Logitech ή Creative? Έχετε μετρήσει ποτέ τι έντάσεις μπορούν να ανεβάσουν τα εν λόγω ηχεία? Ξέρετε πόσο μπορούν να αντέξουν να παίζουν σε μέγιστη ισχύ? Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος θα αγόραζε ηχεία για pc και όχι κανονικά ηχεία...[/quote'] nomizo oti leei na agorasei ixeia gia to pc toy...... ti na toy protineis??? gia diavase kalitera ti leei. filika panta!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 O sboo έχει δίκιο,πάρτυ και ηχειάκια της πλάκας δεν συμβαδίζουν. Και τα ηχεία για pc είναι της πλάκας..
dpolal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ξεχωριστό ενισχυτή' date=' και ένα ζευγάρι ηχεία δαπέδου μεγάλου όγκου.Με μεγάλα ή μικρά και πολλά woofer.[/color'] +1.................... Μέρες που είναι πες του να κάνει καμμιά βόλτα από Κωτσόβολο,ΜediaMarkt, Συκάρη, klp klp klp klp klp... Θα βρει τρομερές προσφορές σε σετάκια για home cinema με ενισχυτή και ηχεία. (Sony, Pioneer, Κλπ κλπ κλπ κλπ)... Παίζουν σίγουρα καλύτερα και ποιό δυνατά.
madsc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέχρι πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει; Τί τετραγωνικά θέλει να καλύψει και με τί ύψος ταβανιού; /sc
Diablo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εγω φιλε εχω τα logitech τα z680 και στα 2,5 χρονια εχω 4-5 παρτακια.Θα σου πω το εξης:Αν το σπιτι ειναι μεχρι 85τμ και τα ατομα μεχρι 50 τοτε εισαι αρχοντας.Απο εκει και περα τα πραγματα ζοριζουν λιγο.Εγω απο τα ηχεια δεν εχω κανενα παραπανο.Τα z5500 φανταζομαι θα ειναι ακομη καλυτερα οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.