Kostas75 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Αγόρασα πρόσφατα έναν CPU Athlon 64 4400+ X2. Από τότε όταν κάνω Shut down στα Windows XP SP2 κάνει κανονικά Shut down αλλά μετά από λίγο ως δια μαγείας ξεκινάει πάλι να λειτουργεί! Ανάβει δηλαδή το PC από το πουθενά!! Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;;; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!... Και Χρόνια Πολλά!...
random Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 υπαρχουν καποιες ρυθμισεις στο Bios που λενε "ξύπνα το pc οταν..." 1. λαβει τηλεφωνημα στο μοντεμ (wake on call/modem/ring), 2. φτασει μια συγκεκριμενη μερα/ωρα που εχεις ρυθμισει, σαν ξυπνητήρι (wake on alarm) 3. λαβει "κληση" στην καρτα δικτυου (wake on lan) Αν το εχεις πανω σε dsl, ή σε τοπικο δικτυο με αλλα αναμένα pc, το 3 ειναι το πιθανοτερο.
HellasVagabond Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Με DSL δεν γινεται αυτο που λες, εκτος αν εχεις LAN στο σπιτι σου. Απλα ο φιλος πρεπει να κλεινει το modem του οταν κλεινει το pc του.
Kostas75 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε random τα έχω ελεγξει αυτά και είναι όλα OK. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως φταίει ότι έχω 2 καλώδια LAN. Το ένα πάει στο ADSL modem μου και το άλλο πάει στο Wireless Broadband Router μου. Μήπως υπάρχει κάποιο conflict λόγω των δύο αυτών που είναι μαζί συνδεδεμένα;;; Επίσης το κακό είχε χειροτερέψει! Μου πέταγε και μπλε οθόνη στα ΧΡ για Exception(!) που έγραφε: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL !!! Εφόσον έβγαλα τα καλώδιο LAN του Router τώρα δουλεύει κανονικά το PC. Τι λέτε λοιπόν;;; Παράξενα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.