Προς το περιεχόμενο

Καλες ταχυτητες μονο στις γιορτες;

neofix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το κακό με το Νεο Κόσμο δεν το καταλαβαίνω!Άθλιες ταχύτητες τις τελευταίες μέρες!Στα 188kbps είμαι συνδεδεμένος τώρα!Έλεος!!

Δημοσ.

Όταν γυρίσουν όλοι και έχουν κάνει εντωμεταξύ τα "ψώνια" τους με τα φθηνά πακετά adsl τότε θα γίνει το μεγάλο πανυγήρι!

Δημοσ.
Μα όταν θες να "ξεμπιφτεκιάσεις" αφήνεις μπόλικα downloads και πας βόλτα! Εγώ πιστεύω ότι έφυγαν πολλοί απ την Αθήνα.

ναι αλλα το παιδι ειναι Θεσσαλονίκη ! :D

Δημοσ.

paidia kai egw me tellas 384 eimai sta8era 40aria stis diakopes .. katevaza me 55 simera :lol:.. kai i apoluti 3enera .. peftei sta 25 3afnika .. kai na min sikwnetai .. pede restart to router alla pali tpt .. kai ta pings xtupane 200aria .. afiste ta ...

Δημοσ.
ναι αλλα το παιδι ειναι Θεσσαλονίκη ! :D

Δε διαφωνώ, αλλά μεταβληταίων των μεταβλητών το ίδιο συμβαίνει και στην Αθήνα (τουλάχιστον αυτό βλέπω τελευταία), απλά απάντησα στον gregdais που είναι από Αθήνα για το δήθεν "ξεμπιφτέκιασμα" και στην περίπτωση μας :P

PS. btw τι θα γίνει βρε polaki θα σου ενεργοποιήσουν επιτέλους σωστά αυτήν την 1024 να μάθουμε κι εμείς τι παίζει (κι εγω σε λίγο καιρό που λήγει η 384 για εκεί με βλέπω και ο θεός βοηθός!) LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...