Biull Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το thread γράφτηκε για να λέει ο καθένας τις απόψεις του για το ποιά εταιρεία είναι (για αυτόν) η καλύτερη, μέσα ίσως από κάποια παράθεση στοιχείων. Διαβάζω σε πολλά threads να λέει ο ένας στον άλλο:"όχι η ATI είναι η καλύτερη, η Nvidia πληρώνει για να βάζει το Logo της στα παιχνίδια κτλπ κτλπ......." Απλά ήθελα να συγκετρωθούν οι απόψεις αυτές με ένα πιο τεκμιριωμένο τρόπο!!!!!! Νομίζω οτι το #1 μήνυμα το λέει καθαρά...........όποιος θέλει γράφει όποιος δεν θέλει δεν γράφει.......unre@l thanks(ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά)!!!!
bchris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα. Εγω λοιπον πιστευω οτι ειναι ιδιες! Ναι καλα διαβασατε απολυτως ιδιες. Απλα ορισμενα παιχνιδια εχουν γραφτει με καλυτερη υποστηριξη (μπαχτσισι) απο την μια εταιρεια, ενω αλλα απο την αλλη. Αλλοιμονο αν τωρα που "καθαρισαν" οι κουφαλες το τοπο απο τον ανταγωνισμο, τρωγωντουσαν και μεταξυ τους.... Εγω προτεινω να βαλουμε ολοι επανω τις voodoo και τις banshee (αχ τι καρταρα κι αυτη..) και να τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι.
capthookb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Φίλοι και εχθροί των δυο εταιρειων ας μας πέισουν για το ποιά είναι η καλύτερη......... Μιλάμε για φοβερή τεκμηρίωση. Εγώ λέω οπαδοί ομάδων ποδοσφαίρου να μας πείσουν για το ποια ομάδα είναι καλύτερη. Τεκμηριωμένα πάντα!
Inkjjl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 NVIDIA kai ksero psomi...As mathoun oi anegefaloi tis ATI ti simainei kalos driver kai malista ti simainei accelerated driver gia FreeBSD kai meta milame....ELEOS pia xazo-ATI...Exo sto laptop ATI kai mou ta spaei!!!(stoixaki!!!axaxaxaxx)!NVIDIA kai na psofisoun!!!Evgalan ekei 500 Mhz GPU sto XBOX 360 kai xarikan!!!Tha to fane to pastelaki me to Reality Synthesizer tis NVIDIA sto PS3 (min ksexname oti mixanikoi tis NVIDIA einai oi mixanikoi tis palai pote 3DFX!!!)
Biull Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μιλάμε για φοβερή τεκμηρίωση.Εγώ λέω οπαδοί ομάδων ποδοσφαίρου να μας πείσουν για το ποια ομάδα είναι καλύτερη. Τεκμηριωμένα πάντα! Με είδες πουθενά να υποστηρίζω την μία ή την άλλη.......;η τεκμιρίωση αφορά την άποψη:::::::::::::::::::::::::::::::::::: π.χ. Η Nvidia είναι καλή ήήήήή η ATI είναι χάλια..........εδώ χρειάζεται η τεκμιρίωση..........εεεεεεεε!!!!Το καταλάβαμε;;;;;; Στο #1 μήνυμα απλά παρέθετα την κατάσταση, δηλαδή οτι δεν υπάρχει από κανέναν σωστή τεκμιρίωση(ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ)!!!! Το thread έγινε για να μας αναπτύξουν όσοι ξέρουν τις τεχνολογίες της μίας εταιρείας ή της άλλης και από εκεί και πέρα να κρίνουμε!!!!! Ελληνικά.................
nzeppos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ξου nVidia. Ζήτωσαν οι ATI! Πάνε πάντα με τουλάχιστον 1-2 fps πιο γρήγορα σε ίδιο λοιπό configuration. Δεν πιστεύω να θέλετε κι επιχειρήματα. Αυτά εννοούνται.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ati e?Ena xrono pisw stous p.s.3.Kala krasia...Nvidia h seira fx (GF5) htan h pio megalh apath>ta idia sk@ta einai kai oi 2. Mia einai h karta 3dfx Banshee.Apedeixe thn a3ia tis gia xronia oloklhra kai xwris drivers ka8e mina.Enw oles oi nees meta to e3amino vazoun thn oura sta skelia...To megalytero giouxarisma omws den to 8elei h ATI k h Nvidia to theloun aftoi pou ftiaxnoun tis mixanes grafikwn sta nea paixnidia.Vlepeis paixnidi dyo etwn me full settings vlepeis apistefta grafika k vazeis kapoia kainouria sta medium settings kai vlepeis xeirotera grafika apo oti sta medium settings tou gerasmenou paixnidiou.As afisoun tis prostasies antigrafis ki as ftiaxoun kamia kalh mhxanh grafikwn giati exoume mpouxtisei...
Tenshi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Θέλετε αγαπητοί φίλοι να μάθετε πια είναι η καλύτερη εταιριά;;; Είναι αυτή στην οποία εμπιστεύομαι κάποιο χρηματικό ποσο γιατι ΕΓΩ ή ΕΣΥ κρίνουμε έτσι και όχι γιατι μας το λένε οι άλλοι.ΠΟΣΟΣ με ενδιαφέρει αν η αντίπαλη κατασκευάστρια έχει βγάλει κάρτες με 48-64-512pipelines με μπλέ και πράσσινους κόκους που κάνουν το pc να πετάει φλόγες και να κάνει 2 τούμπες κάθε φορά που ανάβει! Ναι η fx5200/5600/5700/5900/6800/7800 είναι η καλύτερη,γιατί γι'αυτή είχα τα λεφτά Ναι η 9200/9600/9700/9800/X800/X1800 είναι η καλύτερη γιατί εγώ και εσύ με αυτή μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας. Αγοράζω κάτι γιατί έτσι θέλω και όχι γιατί μου το λένε 1000 υπνωτισμένοι απο τον καταναλωτισμό κουφιοκέφαλοι και 10 βλακώδη harware sites. Και η Ferarri βγάζει κορυφαία αμάξια,πίστεψέ με δέν έχουν όλοι απο μία.Είναι σα να λές "Γιατι Γιωργάκη πήρες ΥARIS?",ε η απάντηση πίστεψέ με θα είναι "Επειδη, έτσι"
geovard Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Πού ακριβώς στη σπάει?Όχι λόγια τού αέρα αλλά τεκμηρίωση
MY80- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Tha afhsw to topic anoixto na spasoume ligh plaka, einai kai xroniares meres... H proswpikh mou apopsh einai oti prwtathlhtria sta grafika einai h powervr, alla thn exei adikhsei h diaithsia... PS : Xronia polla kai kalh xronia se olous
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το Τοπικ φτιαχτηκε αποτι βλεπω για να αναψει τα αιματα. Μια περιηγηση στο forum και θα βρει κανεις απειρες συγκρισεις καρτων Nvidia με ATI οποτε το ερωτημα εχει ηδη απαντηθει σχεδον απο ολους μας. Απο την αλλη με ενα απλο search ο φιλος μας μπορει να παρει αμεσως απαντηση εφοσον η 7800GTX 512 ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων αυτη την στιγμη.
Ailuros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Tha afhsw to topic anoixto na spasoume ligh plaka' date=' einai kai xroniares meres... H proswpikh mou apopsh einai oti prwtathlhtria sta grafika einai h powervr, alla thn exei adikhsei h diaithsia... PS : Xronia polla kai kalh xronia se olous [/quote'] Eπίσης φίλε μου.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 S3 rulez ρε n00bz :-P MATROX ruleezz teh l33t nOOb
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 XGI forever !!!! και DIAMOND MONSTER II SLI ( 3DFX2 ) !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.