Προς το περιεχόμενο

Πόλεμος: Nvidia vs. ATI

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φίλοι της Nvidia.....πολλοί......οι εχθροί της επισης πολλοί......το ίδιο και για την ATI.

Οι δύο μεγαλύτεροι και μοναδικοί κατασκευαστές στα τσιπάκια για κάρτες γραφικών διασταυρών τα ξύφη τους κάθε μέρα για το ποιός φτίαχνει τα καλύτερα τσιπάκια!Ο καθένας φτιάχνει και βελτιώνει καινούργιες τεχνικές και τεχνολογίες για να ξεπεράσει τον άλλο.

Λοιπόν σκοπός αυτού του thread είναι να γράφονται σχόλια και κριτικές για τις δυο αυτές εταιρείες, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και προφανώς για το ποιά εταιρεία είναι η καλύτερη.

Φίλοι και εχθροί των δυο εταιρειων ας μας πέισουν για το ποιά είναι η καλύτερη.........

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

???????????????????????

Δεν θα κρατηθώ... Θα απαντήσω.....

Καλά μεγάλε νομίζεις ότι έτσι ξεκινά ένας "πολεμος?

Και επίσης δεν ξέρεις ότι σε πολέμους δεν μπορείς να πείσεις τον άλλο παρά μόνο να τον μπερδέψεις?

Και δεν σου φτάνει ο ήδη υπάρχων ανταγωνισμός, θέλεις και άλλο?

Δημοσ.

Διαλέγω ATI=είμαι χαμένος

Διαλέγω Nvidia=είμαι χαμένος

Διαλέγω AMD=είμαι χαμένος

Διαλέγω Intel=είμαι χαμένος

Κερδίζει ο Γαύρος=είμαι χαμένος

Κερδίζει ο Βάζελος=...καλά άστο,απο του χρόνου

...........

Ξέρει κανείς ποιος βγαίνει κερδισμένος;Μήπως οι εταιρίες;;;Καλές γιορτές και απο μένα!

Δημοσ.

Ο μόνος "πόλεμος" είναι Καταναλωτές εναντίον Κατασκευαστών.

Και όσο υπάρχουν νοοτροπίες που γενούν θέματα σαν αυτό εδώ, νομίζω ξέρετε ποιος βγαίνει χαμένος.

Δημοσ.

lol re amesos na to fate to pedi. Toso periergo sas fanike to thread? edo se ka8e thread ksekinaei polemos gia ena komati gamopiknotes! me exoun vrisei apeires fores edo pera epidi eipa tin gnomi mou gia kapoio hardware (apo tote spania apadao se sizitiseis). Kai tora epidi o polemos einai "grammenos" ston titlo tou thread sas pirakse.. e lol.. to pedi 8elise na ftiaksei ena thread gia... e diavaste auta pou egrapse den 8a sas ta metafraso ego. den eiste 2 xronon pedakia na min katalavenete. ade.. amesos na kanete ton sosto. DIavaste prota to thread peosextika.

ade kales giortes... kai elpizo o neos xronos na sas valei ligaki mualo. ;)

Δημοσ.
Διαλέγω ATI=είμαι χαμένος

Διαλέγω Nvidia=είμαι χαμένος

Διαλέγω AMD=είμαι χαμένος

Διαλέγω Intel=είμαι χαμένος

Κερδίζει ο Γαύρος=είμαι χαμένος

Κερδίζει ο Βάζελος=...καλά άστο' date='απο του χρόνου

...........

[/quote']

Αχαχαχαχα

Έλιωσα...

Δημοσ.

Κοιτα. Με βαση την τεχνολογικη τεχνικη της αναλυσης των τεχνικων προβληματων και της τεχνογνωσιας, και ακολουθοντας παντα επιστημονικη αναλυση (Α μπε μπα μπλομ .. φτου και βγαινω, νομιζω οτι ειναι ευκολη η απαντηση στο ερωτημα σου). Ενα μπιφτεκι στο 3 για τον κυριο...

Δεν παμε καθολου καλα.. Αντε Χρονια πολλα παιδες καλη χρονια να εχουμε :)

Δημοσ.

εμπρος στρατιοτες ολοι στον αγωνα εχω καταστρωσει και σχεδιο και θα τον φαμε σιγουρα τον εχθρο :razz: :twisted:

Δημοσ.

Οι σίγουροι χαμένοι είμαστε εμείς οι απλοί καταναλωτές κ χρήστες PC,που κάθε φορά που βγαίνει κάτι γμτ κάνουμε σαν τρελοί...Οι σίγουροι κερδισμένοι είναι κ οι 2 αυτοί κολοσσοί που αποσκοπούν σε αυτό...αλλα δεν γ@!#@$#ι πάντα θα αγοράζουμε αυτό το γμτ.Το κακό είναι ότι δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε κ καθόμαστε κ μοιρολογούμε γιατί δεν ταχουμε για να τα πάρουμε...Τελικά το thread για άλλο γράφτηκε κ αλλού καταλήγει Sorry Biull

Δημοσ.

Τι όπλο μου προτείνεται να φορέσω στην 6800gt μου??? Σήμερα της ήρθε το χαρτί για παρουσίαση στην Σίλικον Βάλευ. Έχω αρχίσει ήδη να πλέκω την φανέλα της gpu. Ευτυχώς τον παππού ti4600 τον άφησαν πίσω αλλά του έχουν φορτώσει πολύ paperwork. Αλήθεια αν την τραυματίσω λίγο λέτε να την σκαπουλάρει με κανα Ι5???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...