dioptra999 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 για να δουμε γιατι αυτό το πρόβλημα ειναι για δυνατούς λύτες!!! firefox 1.5 flashget 1.71 flashgot 0.59999 όλα δουλευαν κανονικά αλλα ξαφινκά έχασε το flashget!μου λέει ότι δεν υπάρχει προεπιλεγμένο κατεβαστήρι ενώ ειναι ήδη εγκατεστημένο!Δεν έγκατέστησα κανένα πρόγραμμα, καμία εφαρμογή, και γενικά τίποτα απλα ήμουν σο internet... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ... Τώρα κάνει restart μόλις ανοιξω τον firefox Υ.Γ. Τα έβγαλα όλα και τα ξαναέβαλα με 4 διαφορετικούς τρόπους...και μετα απο registry clean! Τις πταίει;;;
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 pistevo ena reinstall tis kenourias ekdosis tha voithouse isos kamia bug(ia)
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 as pame ligo off topic panatha ole!!!! orea i eikonitsa apo pou tin vrikes?
dioptra999 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 ειναι όλα στις τελευταίες εκδόσεις! καμία άλλη λύση δεν έχουμε??κάνει ακια restart τώρα!
giannhsg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 diopptra999, sto c:\documents and settings\username\application data\mozilla\firefox\profiles tha vreis ta diathesima profile.. krata mono ta bookmarks sou pou einai ena arxeio .htm kai svise to fakelo.. otan ksananikseis ton mozilla tha sou zitisei na ftiaxeis newprofile kai ola tha ine ok.. ksanakane reinstall to flashgot. (to flashget giati to xrisimopoieis? ego mono flashgot exw gia ta d/ls)
dioptra999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 @giannhsq το εκανα αλλα τιποτα!!! τι εννοείς μονο το flashgot?δεν γινεται αφου το flashgot δεν ειναι καταβασήρι...
soraver Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 e to 1.5 einai akoma buggy :s pisteuw eprepe na perimeneis ligo kairo akoma... twra sthn prokeimenh ti 8a kaneis den 3erw... psa3e kalutera se kamia lista tou firefox h tou flashgot sugkekrimena... 'h apla perimeneis na bgei kainouria ekdosh...
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 sarave ke ego auto pistevo. Exei polles bug(ies)
dioptra999 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 αν ειναι δυνατόν οι καινολυριες εκδόσεις να έχουν πιο πολλά προβλήματα απο τις παλιές.διορθόνουν τα προηγούμενα και δημιουργούν άλλα!!!! να δουμε λοιπόν τι θα γίνει!μου έχει κάνει τα νευρα κρόσια... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 ke omos etsi egine!!! exei polles bug(ies) pistevo 1.6 tha eine i kaliteri ekdosi tou Firefox
klaount Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δεν νομίζω πως είναι buggy η έκδοση 1.5 ούτε η τελευταία του flashgot. Δοκίμασε αν σου δουλεύει το "Λήψη με χρήση του Flashget" στον ΙΕ, νομίζω πως το πρόβλημα αν υπάρχει είναι στο Flashget. Επίσης για να διαπιστώσεις αν όντως κάτι πάει στραβά με το flashgot μπορείς να το δοκιμάσεις με κάποιον άλλο manager, πχ GetRight.
Dark-Shadow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 klaunt mpes http://www.mozilla.com ke keita bigs na deis
dioptra999 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δεν νομίζω πως είναι buggy η έκδοση 1.5 ούτε η τελευταία του flashgot.Δοκίμασε αν σου δουλεύει το "Λήψη με χρήση του Flashget" στον ΙΕ' date=' νομίζω πως το πρόβλημα αν υπάρχει είναι στο Flashget. Επίσης για να διαπιστώσεις αν όντως κάτι πάει στραβά με το flashgot μπορείς να το δοκιμάσεις με κάποιον άλλο manager, πχ GetRight.[/quote'] μάλλον έχεις δίκιο, το πρόβλημα πρέπει να ειναι με τον flashget...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.