Thanasaras21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μετα από 3 σερύ ακροάσεις ολόκληρου του αλμπουμ ένα έχω να πω : Tool has finally found the cure for erectile dysfunction!! 2
jimmy213 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είχα ιδέα γι' αυτούς (γενικά ακούω ό,τι αρέσει στα αφτιά μου) και όπως χάζευα στις βλακείες που υπάρχουν στα trending, άκουσα το Pneuma (απ' το νέο album). Θα γίνει της ακρόασης το κάγκελο όταν ξημερώσει🤩
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 31/08/2019 at 15:30, 4saken said: Τα ακους nenya?Απορω πως αντεχεις! Κρατάω γερά, 10 μερούλες υπομονή ακόμα δεν είναι τίποτα είπαμε μπροστά στα 13+ χρόνια! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από *nenya*
actorius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Που το βρηκατε 60€ ρε παιδια; Τοσο πολυ αργησα; Στο amazon βλεπω κατι 270$
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, actorius said: Που το βρηκατε 60€ ρε παιδια; Τοσο πολυ αργησα; Στο amazon βλεπω κατι 270$ Pre-order. Και μετά το χάος. Όπως φαίνεται είναι παντού sold out https://www.metalsucks.net/2019/08/19/pre-orders-for-physical-copies-of-tools-fear-inoculum-appear-to-be-sold-out/ (Μπήκα και στα Public από περιέργεια και είδα ότι κοστίζει πάνω από 100€.) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από *nenya* 1
wizzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως, να πω το κρίμα μου, έχω στη δισκοθήκη μου το "Lateralus" το οποίο δεν βρήκα χρόνο να ακούσω ακόμα. Όσο ακούω τα τραγούδια από το "Fear Inoculum" από το net (@*nenya* 😋 ) τόσο περισσότερο ψάχνω χρόνο να ακούσω το "Lateralus" και τρόπο να αποκτήσω το "Fear Inoculum". Στο γερμανικό amazon, το έχει pre-order στα €81,99! 1
*nenya* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Omg παρελαβα σημερα τελικα!! Μερικες φωτο απο το artwork του album. Νταξει, αξιζει να το αγορασει ο κόσμος, εχει γινει φοβερη δουλεια (οπως παντα). Εντυπωσιακη και η οθονουλα με το ηχειο (autoplay με το που ανοιγεις το album). 1
Orgios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 lol! Μαζι παραλάβαμε! Οι δικές μου οι εντυπώσεις για την limited edition καθώς για την μουσική έχω ήδη εκφραστεί (το εχω λιώσει σε ολα τα φορματ). Βιβλιαράκι φανταστικό! όπως επίσης και η θήκη που περιέχει το CD! Η συσκευασία που τα κρατάει ολα συμπεριλαμβανομένου της οθονούλας για μένα ήταν(ειναι) απογοητευτική! Φθηνή ποιότητα ενώ και η εκτύπωση δείχνει κάκιστη! Η οθονούλα κακής ποιότητας , ακομα και σε μικρή γωνία βλέπεις τα μισά, ηχειακι ναχαμε να λεγαμε και το βιντεο που παίζει οκ I could live without αλλα δεν με χαλάει κιολας. Αν δεν τσιγκουνευόντουσαν και εβαζαν καμία μεταλλική θήκη σε όλα αυτά θα ήταν καλή φάση!
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Κακιστη η εκτυπωση;;;;!!!! Μα δεν ειδες ουτε τα αναγλυφα στο booklet ουτε τα ριζοχαρτα κλπ; Αυτα ειναι ποιοτικα ΚΑΙ ακριβα. Οσον αφορα την οθονουλα, δινει το κατι extra βρε παιδι μου στην ολη εμπειρια. Προφανως ειναι σχεδιασμενη για να την κοιτας απο ακριβως μπροστα και οχι απ'τα πλαγια (προσωπικα δεν με ενοχλησε αυτο). Σαν συνολο η συσκευασια μου φαινεται οκ (ειναι ηδη βαριά βεβαια, φαντασου ποσο βαρια θα εβγαινε αν την εκαναν μεταλλικη που λες τελικα! Και ποσα παραπανω χρηματα θα διναμε επισης!).
Orgios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν με πρόσεξες, είπα το βιβλιαράκι (booklet) φανταστικό! Όπως και η θήκη του CD. Ολα τα άλλα δεν με ικανοποίησαν.
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Και πάλι, το 'κακιστη' ειναι βαρια κουβεντα, το λεμε για κατι που ειναι σκουπιδι. Μου φάνηκε τραβηγμενο το σχολιο σου δηλαδη για την συσκευασια. (Υποκειμενικά ειναι αυτα βεβαια, εμενα μ'αρεσει που ειναι glossy χαρτονενιο και μου φανηκε σαν ευχαριστη εκπληξη η οθονουλα με τα ψυχεδελικα γραφικα, ολα θεωρω οτι συμβαλλουν στην εμπειρία που λεγεται Tool album. Εσενα σε χαλασαν καποια πραγματακια, οκ, προφανως δεν γίνεται ολα να αρεσουν σε όλους.)
wizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 3/9/2019 στις 1:17 ΜΜ, wizzy είπε Πάντως, να πω το κρίμα μου, έχω στη δισκοθήκη μου το "Lateralus" το οποίο δεν βρήκα χρόνο να ακούσω ακόμα. Όσο ακούω τα τραγούδια από το "Fear Inoculum" από το net (@*nenya* 😋 ) τόσο περισσότερο ψάχνω χρόνο να ακούσω το "Lateralus" και τρόπο να αποκτήσω το "Fear Inoculum". Στο γερμανικό amazon, το έχει pre-order στα €81,99! Στο ίδιο link, το ίδιο album, τώρα έχει €136,99 από πωλητές που συνεργάζονται με το Amazon.de κι όχι από το ίδιο το Amazon.de! ΟΚ, "καλοί, χρυσοί" οι Tool, αλλά εξίσου καλό και το YouTube - από το επίσημο κανάλι τους, μάλιστα!😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα