*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στο σουπερμάρκετ μπορεί να τσιγκουνευτώ, όσον αφορά τους Tool όμως... ...και αξίζουν κάθε cent. 1
Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Αρκεί να τα δίνουμε για την μουσική και όχι για ηχειακια και 4' οθονούλες, που αυτά ανεβάζουν το κόστος της limited edition , στην ευρώπη πρέπει να δώσεις 100 ευρω για την limited edition (στην Αμερική 37 δολλάρια, τιμή λογική). Οι tool είναι για μένα ότι πιο κοντά σε θρησκεία μπορεί να έχω , τους ακούω απο την αρχή της καριέρας τους και θα τους ακούω μέχρι να πεθάνω, αλλά 100 ευρώ προπαραγγελία ειναι way too much... Αν δεν υπήρχε η μέση λύση έστω στο 60αρι, θα πήγαινα σε digital download και θα περίμενα την πιο απλη έκδοση να κυκλοφορήσει για να συμπληρώσω την συλλογή.
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μα τα album τους είναι η μαγεία! Δίνουν τόση προσοχή στο artwork όσο κανένα άλλο συγκρότημα και γι'αυτό πιστεύω αξίζει να δίνουμε το κάτι παραπάνω για να τ'αγοράζουμε. Γίνεται να ξεχάσεις πχ το 10,000 Days album με τα ενσωματωμένα 'γυαλιά' ή το 3D cover στο Lateralus album; Οπότε αυτά τα 'ηχειάκια' και η 'οθονούλα' που λες στο νέο album πάλι είναι σχεδιασμένα για να δίνουν boost στην όλη εμπειρία ακρόασης. Δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο. Και ειδικά μετά από 13 χρόνια δεν είναι και τόσα πολλά τα χρήματα που ζητάνε.
Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοείται πως δεν τα ξεχνάω , πως γίνεται άλλωστε όταν είναι πρώτη θέση στην συλλογή μου, δεν με πειράζει να τα σκάω για το artwork, b sides κτλ κτλ αλλά οθονούλα , charging cable και ηχειακι ομολογώ πως με ξένισαν , μπορεί να αλλάξω γνώμη όταν τα έχω στα χέρια μου. Τεσπα , σημασία έχει το release και η νέα μουσική που απολαμβάνω εγώ και οι γάτες μου στο repeat απο χθές (οι γάτες μου θέλοντας και μη) . Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Orgios 1
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Οι γάτες σου καραγουστάρουν σίγουρα \m/ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ EVER ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ! 2
*nenya* Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μήνυμα από amazon.com Hello, We now have delivery date(s) for the order you placed on August 07, 2019 (Order# 111-3...): Tool "Fear Inoculum" Estimated arrival date: September 13, 2019 - September 20, 2019 Υπομονή ως τότε λοιπόν.... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από *nenya*
enable_your_mind Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Ειμαι στο 2ο ακουσμα και αυτο το pneuma με εχει στοιχειωσει… 1
4saken Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Ε ΝΑΙ!Καταφερα να περασω το Pneuma γιατι ειχα κολλησει και μετα ερχεται το Invisible!!!!! Πρεπει να ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ!
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Omg είμαι η μόνη που περιμένει να λάβει το CD album για να τ'ακούσει ε; ΧD [Μου είναι αδύνατον απλά να κατεβάσω τα mp3 ή να τ'ακούσω στο youtube πρώτη φορά...θα κάνω υπομονή όπως πάντα για την εμπειρία του album.] Βλέπω θετικά σχόλια όμως και χαίρομαι! \m/ enjoy! 1
4saken Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Τι ειναι 13 μερες μπροστα στα 13 χρονια... 1
*nenya* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, 4saken said: Τι ειναι 13 μερες μπροστα στα 13 χρονια... Για να δούμε πότε θα το στείλουν...λογικά θα γίνεται χαμούλης με τις αποστολές.
tolhc1234 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Να κάνω μία διόρθωση στην υπογραφή σου θέλω μόνο 📂Documents └📁Music └📁 Tool └📁 Good Songs └⚠️ This folder is empty.
Orgios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο album των Tool για μένα μαζί με το Aenima (αν και τελείως διαφορετικά). Μία μεγαλύτερη αδυναμία στο Invincible και στο Pneuma την έχω . Καταπληκτικά Drums! Ο Danny Carey στα καλύτερα του! Επίσης: Adam Jones : There’s a little bit of Frank Herbert‘s ‘Dune‘ in that, so I’m into it. Όταν το αγαπημένο σου συγκρότημα συναντά τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη και την αγαπημένη σου ταινία (και το αγαπημένο σου βιβλίο) , όσο να'ναι κάτι παθαίνεις EXHALE... Υ.Γ. Το δικό μου έφυγε με ημερομηνία αποστολής 29/08 , στην αναμονή λοιπόν! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Orgios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα