cassidy Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μάλλον εννοεί κάποιες φωτογραφίες που ο maynard έσκαγε ντυμένος γυναίκα στις συναυλίες.
Godfath3r Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Όλοι το έχουν κάνει αυτό...Όχι οτι μ'αρέσει αλλά δεν με χαλάει κιόλας!!!!!!!!!!!
shaman505 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 δεν πα να εκανε και αλλαγη φυλου...εμενα με ενδιαφερει αυτο που ακουω! 1
silencer51 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Κάποιος πρέπει να διαβάσει το T00L F.A.Q.... Πιστεύω ειναι απο τα λίγα συγκροτήματα που δεν έχουν βγάλει μέτριο δίσκο, όλα τους ειναι εκπληκτικά με αποκορύφωμα το Aenima. Μέχρι και το Opiate ειναι δισκάρα, ειδικά με το πολύ raw feel του...
Godfath3r Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Κάποιος πρέπει να διαβάσει το T00L F.A.Q.... Πιστεύω ειναι απο τα λίγα συγκροτήματα που δεν έχουν βγάλει μέτριο δίσκο' date=' όλα τους ειναι εκπληκτικά με αποκορύφωμα το Aenima. Μέχρι και το Opiate ειναι δισκάρα, ειδικά με το πολύ raw feel του...[/quote'] Γιατί τί ακριβώς λέει στο F.A.Q.?
4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εν αναμονη του νεου δισκου...Τι κανουν τα μυξιαρικα? 2
*nenya* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM! Ναι ρε πουστη μου, ναι! Και ο τιτλος αυτου: Fear Inoculum 2
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Εντυπώσεις; Εγω ηδη το λατρεψα, με το πρωτο ακουσμα.
Cygnus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Η πρώτη εντύπωση είναι τι rhythm section έχουν! 1
Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ρε παιδες βοηθεια! Απο που θα το παραγγείλουμε? Στο αμερικάνικο Αμαζον βγαίνει χωρις tracking 40 ευρω! αλλά δεν αναφέρει τίποτα για import taxes (μηδέν) υπάρχει φόβος να το σταματήσουν?
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 hour ago, Orgios said: Ρε παιδες βοηθεια! Απο που θα το παραγγείλουμε? Στο αμερικάνικο Αμαζον βγαίνει χωρις tracking 40 ευρω! αλλά δεν αναφέρει τίποτα για import taxes (μηδέν) υπάρχει φόβος να το σταματήσουν? Από εκεί το έκανα κι εγώ pre-order και βλέπουμε. Από τις 3 επιλογές για έξοδα αποστολής που έλεγε επέλεγα το 2ο για να μην κάνω κι έναν αιώνα να παραλάβω. Τόσα θα με χρεώσουν (εκτός αν πέσει η τιμή του album): Order Summary Item(s) Subtotal: EUR 35,00 Shipping & Handling: EUR 14,85 Total before tax: EUR 62,57 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Import Fees Deposit: EUR 12,72 Grand Total: EUR 62,57 (Βλέπω ότι θα χρεωθούν και import fees, άρα θα παραλάβω κανονικά.)
Orgios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Και γω έτσι τελικά , ρωτησα και σε διπλανό θέμα και μου είπαν τα ίδια. Tool είναι αυτοί , 13 χρόνια ήταν αυτά θα δώσουμε και κάτι παραπανω join in my child And listen...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα