4saken Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Exω ακουσει καλα λογια και ενδιαφερομαι να αγορασω κανα cd... Mε ποια συγκροτηματα εχουν παρομοιο ηχο? Ποιος δισκος τους θεωρειται ο καλυτερος?
ifrit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οι Tool δεν μοιάζουν με κανέναν, τουλάχιστον με την δική μου εμπειρία. Ανήκουν σε ένα proggresive rock/metal ψυχεδελικό κλπ κλπ όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να βάλουμε ταμπέλα, και είναι και άδικο... Προσωπικά θεωρώ το Lateralus το καλύτερο τους, αλλά αν κάποιος μου πεί ότι είναι το Ænima δεν μπορώ να διαφωνήσω... Για αρχή σου προτείνω ένα από αυτά τα δύο. Μετά θα τα αναζητήσεις και θα τα πάρεις όλα, trust me για περισσότερες πληροφορίες http://www.toolband.com ελπίζω να βοήθησα και ό,τι απορίες έχεις ρώτα εδώ.
Godfath3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Για μένα το καλύτερό τους cd είναι σίγουρα το AEnima για μένα. Τώρα για τον ήχο τους δεν μοιάζει με τίποτα.Εχει αρκετά progressive στοιχεία, experimental και πολύ πράγμα για να ακούς για πολύ καιρό.Έχουν βγάλει 3 full δίσκους και 1 EP (Opiate).Ένα απο τα καλύτερα γκρούπ της δεκαετίας που μου φαίνεται πως πολλές απο τις επιρροές τους έχουν αρχίσει και φαίνονται μέσα στην μουσική που βγαίνει τώρα...
Godfath3r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Exω ακουσει καλα λογια και ενδιαφερομαι να αγορασω κανα cd...Mε ποια συγκροτηματα εχουν παρομοιο ηχο? Ποιος δισκος τους θεωρειται ο καλυτερος? Τελικά αγόρασες κάποιο δίσκο τους?
4saken Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Nαι!!!Μου φερε η ξαδερφη μου απο τον καναδα στις γιορτες το Lateralus.... Οπως ειπατε και οι ιδιοι δεν μοιαζει με κανενα αλλο συγκροτημα... Θα τους ακουσω λιγο ακομα και θα σας πω...
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Kαλές ακροάσεις λοιπόν...Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις ακούσει αρκετά άλλα περίεργα πράγματα χρειάζονται (οι Τοοl) αρκετές ακροάσεις για να τους "πιάσεις"... Enjoy!!
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ΟΠΟΙΟ Cd ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ Tool ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ A Perfect Circle ΤΟ ΝΕΟ Group ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Tool . ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ΟΠΟΙΟ Cd ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ Tool ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ A Perfect Circle ΤΟ ΝΕΟ Group ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Tool . ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ Και σύ αν θέλεις φίλε σταμάτα να γράφεις κεφαλαία γιατί εκτός απο αντιαισθητικό σημαίνει και (στην γλώσσα του ιντερνετ) οτι ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!! Οκ?Thanx... PS:Το μέλος που αναφέρεις είναι ο Maynard Keenan...(Vocalist)
hugelacky Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Kλασικά θεοί οι Tool, τα παιδιά παραπάνω τα είπαν όλα! Κι εμένα το Aenima μου αρέσει περισσότερο από το Lateralus. Καλές ακροάσεις m8! :wink:
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Tελικά άκουσες τίποτα να μας πείς εντυπώσεις...Αν και οι εντυπώσεις συνήθως είναι οι κλασσικές...ΩΧ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ?
shaman505 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 καλησπερα σε ολους!στη φαση του metal fused μπηκα τα τελευταια 2 χρονια και μπορω να πω οτι οι tool εγιναν απο τα αγαπημενα μου συγροτηματα.να πω την αληθεια μου φανηκε καπως οταν εμαθα οτι ο Maynard εβαλε βυζια...να μου πεις δικαιωμα του.τεσπα...μικροτερος ειχα τρελα με τους Doors.να μου πεις τωρα τι σχεση εχουν οι tool με τους doors.κι'ομως!αν εχετε προσεξει (αυτοι που νιωθετε) στο τραγουδι opiate προς το τελος εκει που λεει "i had a friend once he took some acid" ειναι λες και ακουω τον morrison και η κιθαρα που παιζει απο πισω εχει αυτο το ψυχεδελικο που ειχαν οι doors.πραγματικα μου εκανε πολυ εντυπωση οταν το ακουσα πρωτη φορα.αν καποιος το εχει προσεξει αυτο και γνωριζει κατι παραπανω ας με ξεστραβωσει παρακαλω... ευχαριστω!
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 να πω την αληθεια μου φανηκε καπως οταν εμαθα οτι ο Maynard εβαλε βυζια...να μου πεις δικαιωμα του. Πάμε πάλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα