sotris99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Πρόσφατα κατέβασα το puppy linux για να το δοκιμάσω... Αυτή η διανομή επειδή είναι minimalist χωράει σε ένα μικρό φλασάκι (έχει μέγεθος μόλις 60 mb). To Θέμα είναι ότι ενώ ακολούθησα τον οδηγό για μεταφορά από το live cd στο usb δεν μου φορτώνει από το usb... Φτάνει εκεί που λέει syslinux κάτι και μένει εκεί... Το pc μου έχει την δυνατότητα να κάνει boot από το flashάκι έχω το dos 6.22 σε άλλο φλασάκι (έτσι για να θυμάμαι τα νιάτα μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerontas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δες αν το φλασάκι είναι συμβατό με τη διανομή. Μου έκανε ακριβώς το ίδιο με Transcend 128 και 1GB, όταν διαπίστωσα ότι τα φλασάκια δεν τα αναγνώριζε όταν έτρεξε από το Live CD. Το φόρτωσα σε Twinmos 512 και όλα καλά. Hope it helps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκίμασα σε sandisk cruzer 512 και sandisk cruzer micro 128... To λειτουργικό τα βλέπει αφού αντέγραψε τα αρχεία και το syslinux.cfg γράφει σωστά το path /dev/sda1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 O kernel που προσπαθεις να bootαρεις, εχει υποστηριξη για usb storage? (Οχι σε module, αλλα build-in στον kernel) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Οι καινούριες εκδόσεις του puppy linux δεν έχουν πια το παραμικρό πρόβλημα και πλέον έχω ένα απίστευτα μικρό γρήγορο και σταθερό λειτουργικό. Το θέμα που έχω τώρα είναι άλλο... Κατέβασα δύο διαφορετικές εκδόσεις του dosbox αλλά δεν μπορώ να τις τρέξω. Έκανα εγκατάσταση κανονικά αλλά δεν μπορώ να τις τρέξω. Αυτό το πρόβλημα δεν το έχω με το damn small linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Αν τρέξεις το dosbox σε κονσόλα τι σου βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 σε Kingston τρέχει μιά χαρά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.