Προς το περιεχόμενο

το καλυτερο cd-p/dvd-p/cd-r/dvd-r σε αναγνωση!

done corleone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι καποια κακομεταχιρισμενα cd αλλες συσκευες τα διαβαζουν αλλες οχι;

πχ ενα teak cd-recorder μου διαβαζε αντιγραμενα cd για play station μια περιοδο που επαιζα με emulators ενω ενα dvd-player hitachi δεν το εβλεπε καν το cd! και αλλα παρομοια περιστατικα με πχ cd με mp3 ! τωρα εχω ενα nec dvd-recorder και ειναι σε μετρια κατασταση, σε καποια κωλωνει και μου σπαει τα νευρα γιατι εχω πεταξει ενα καρο cd που ειχαν λιγες γρατζουνιτσες αρκετες για να μην διαβαζει το cd η συσκευη!

ποιο ειναι το καλητερο;

εχω παρατηρησει οτι τα cd-p διαβαζουν καλυτερα τα cd απο τα dvd-p!

Δημοσ.

Τέλειο προιόν δεν υπάρχει. Μόνο με δοκιμές και αν σου κάτσει κάποια συσκευή να σε ικανοποιεί -Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ θεωρητικά

Δημοσ.

θελω να πω υπαρχει καποια μοναδα να μετραει αυτο το πραγμα δηλαδη το ποσο καλο ειναι στην αναγνωση;

ενα αλλο θεμα: γιατι πχ τα plextor εχουν τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ενω γραφουν σε ιδιες ταχυτητες; μηπος ειναι καλυτερα στην αναγνωση απο τις αλλες φτινες συσκευες;

Δημοσ.

Τα review συνήθως γραφουν πως έχουν γίνει οι μετρήσεις,με τι media,και από που,πως έχουν γραφτεί αυτά -Το Nero Cdspeed το πιό γνωστό πρόγραμμα για έλεγχο.

Δημοσ.
θελω να πω υπαρχει καποια μοναδα να μετραει αυτο το πραγμα δηλαδη το ποσο καλο ειναι στην αναγνωση;

ενα αλλο θεμα: γιατι πχ τα plextor εχουν τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ενω γραφουν σε ιδιες ταχυτητες; μηπος ειναι καλυτερα στην αναγνωση απο τις αλλες φτινες συσκευες;

blepe gigarec, powerer, auto strategy, varirec! den einai mikropragmata :)

Δημοσ.

Τις ίδιες τεχνολογίες,άλλες εταιρίες τις λένε αλλιώς αφού οι περισσότεροι δανείζονται από τρίτους κατασκευστές που τις ανακάλυψαν (η plextor "ψωνίζει" από Sanyo)

Δημοσ.

blepe gigarec, powerer, auto strategy, varirec!

Τις ίδιες τεχνολογίες,άλλες εταιρίες τις λένε αλλιώς αφού οι περισσότεροι δανείζονται από τρίτους κατασκευστές που τις ανακάλυψαν

για τι πραγμα μιλατε δεν καταλαβαινω!

Δημοσ.

Mιλάμε για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα drive ,για να είναι αξιόπιστη η λειτουργία τους -Μπορείς είτε να απευθυνθεις στα site των κατασκευαστών που γράφουν σχετικά "τι" και "πως" κάνουν ,στην αναφορά τους για χαρακτηριστικά των προιόντων τους ,ειτε να κάνεις αναζήτιση με το google σε κάθε λέξη που έχεις απορία ,είτε να διαβάσεις κάποιο review για drive που σ΄ενδιαφέρει που θ'αναφερει σχετικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...