sugoruyo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Τι δισκάκια θα προτείνατε για backup δεδομένων; Και υπάρχει κάποιο μη-windows πρόγραμμα για να τεστάρω την ποιότητα; Ή πρέπει να ανοίγω τα παραθυράκια συνέχεια;
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Verbatim DVD+r 16x.Dokimasmena se apeires eggrafes kai xrhsh grammena me LG 4163 B FW:103.Ta diskakia pou aneferes ta vlepw poly moufa gia na einai verbatim.Apo tote pou eixa provlhma me tis fthnatzoures pou fernoun to ka8e katasthma tou kwlou(princo,budget,ridisc) arxisa na xrhsimopoiw verbatim kai egrafa epitelous se full taxythtes xwris na exw provlhma exw tessera recorders.Ena sony DWU14a ,to LG parapanw,To nec to 3540 kai to nec 3520.Tis xeiroteres eggrafes tis kanei to nec 3520 ki as alla3a 200 firmware.Gia mena ta original verbatim einai eggysh
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Verbatim DVD+r 16x.Dokimasmena se apeires eggrafes kai xrhsh grammena me LG 4163 B FW:103.Ta diskakia pou aneferes ta vlepw poly moufa gia na einai verbatim.Apo tote pou eixa provlhma me tis fthnatzoures pou fernoun to ka8e katasthma tou kwlou(princo,budget,ridisc) arxisa na xrhsimopoiw verbatim kai egrafa epitelous se full taxythtes xwris na exw provlhma exw tessera recorders.Ena sony DWU14a ,to LG parapanw,To nec to 3540 kai to nec 3520.Tis xeiroteres eggrafes tis kanei to nec 3520 ki as alla3a 200 firmware.Gia mena ta original verbatim einai eggysh.
Shineboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Για επιτραπεζιο DVD recorder Pioneer DVR 530H-S το οποιο γραφει μονο -R τι δισκακια συστηνετε ? Προτείνω TDK ή Maxell δοκίμασμένα σε φέτα Sony (όχι Δωδώνη) και Pioneer
nautilus7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δε ρώτησα αλλα, φαντάζομαι πως ο nautilus εχει τσεκάρει μηπως εφυγε το drive του για "διακοπές" ; Το τσέκαρα. Είναι μια χαρά ;-)
sa1901 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Για επιτραπεζιο DVD recorder Pioneer DVR 530H-S το οποιο γραφει μονο -R τι δισκακια συστηνετε ? http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0010
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Verbatim DVD+r 16x.Dokimasmena se apeires eggrafes kai xrhsh grammena me LG 4163 B FW:103.Ta diskakia pou aneferes ta vlepw poly moufa gia na einai verbatim.Apo tote pou eixa provlhma me tis fthnatzoures pou fernoun to ka8e katasthma tou kwlou(princo,budget,ridisc) arxisa na xrhsimopoiw verbatim kai egrafa epitelous se full taxythtes xwris na exw provlhma exw tessera recorders.Ena sony DWU14a ,to LG parapanw,To nec to 3540 kai to nec 3520.Tis xeiroteres eggrafes tis kanei to nec 3520 ki as alla3a 200 firmware.Gia mena ta original verbatim einai eggysh. Ισως το drive σου τα συμπαθεί ιδαίτερα Verbatim DVD+r 16x-Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση με αυτά που κυκλοφορούν γενικά στην αγορά (και ανέφερα πριν)
BROWNEYES Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μπορεί να μου πει κάποιος ένα original Verbatim, ποιον κατασκευαστή του βγάζει με το cd identifier? Εμένα μου βγάζει "Boser Baer India Ltd"
geran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 εγω παιρνω τα Ridisc +R 16x extreme απο media center (0,40 ευρω το ενα)...καλα δεν ειναι?
tornado Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Τουλαχιστον για recorder Plextor 8X.... 25αδα PRO-DISK με 9,50 ευρω. (κασσετομπορικη στην Αιολου στην στοα του Ταχυδρομειου). Γραφονται αψογα (και για data και για ταινιες) τις ταινιες ειδικα τις παιζω μια χαρα σε ενα φτηνο - παλιο DVD player crypto. εντιτ: για να μην πεταμε ασχετα, το ποιο δισκακι γραφεται καλα, η καθε εταιρια πρεπει στο site της να γραφει σχετικες δοκιμες που εχει κανει. Η Plextor στο site της, αναφερει σαν τα καλυτερα τα ομωνυμα (plextor) και τα prodisk που αναφερα πιο πανω.
red30 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 για να μην πεταμε ασχετα' date=' το ποιο δισκακι γραφεται καλα, η καθε εταιρια πρεπει στο site της να γραφει σχετικες δοκιμες που εχει κανει.Η Plextor στο site της, αναφερει σαν τα καλυτερα τα ομωνυμα (plextor) και τα prodisk που αναφερα πιο πανω.[/quote'] Η συζήτηση αυτη εχει γίνει 100αδες φορές , αποκλείεται να καταλήξουμε σε συμφωνία ολοι οι χρήστες, για πολλούς λόγους που δεν θα αναφέρω ξανα. Σίγουρα ο ΜΟΝΟΣ ΕΓΚΥΡΟΣ τρόπος πιστοποίησης της ποιότητας ενος άγραφου ειναι να το γράψεις + να ελεγξεις για PIE/POE/POF είτε μέσω Plextor+Plextools είτε μέσω Liteon+Probe είτε αλλου drive+Nero CDSpeed. Εκει βλέπεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος... Και μια επισήμανση, τα Prodisc η Plextor τα δηλώνει ως Compatible Media κι οχι ως Recommended Media.... Πάντως, στη θέση σου δεν θα πλήρωνα τα prodisk 0,38e το DVDr (απο το γνωστό για αμφίβολες παρα-εισαγωγές μαγαζι) ενω μπορούσα να πάρω That's με 0,41e / dvdr , και μιλάω για τα branded+ceramic οχι τα bulk TY που ειναι ακόμα φτηνότερα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μπορεί να μου πει κάποιος ένα original Verbatim, ποιον κατασκευαστή του βγάζει με το cd identifier? Εμένα μου βγάζει "Boser Baer India Ltd" Συνήθως MCCxxxx αλλά πάλι φασόν είναι Taiwan με διαφοροποιήσεις σε ποιότητα (και ειδικά στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό από τα χειρότερα) Eχουν κυκλοφορήσει περιορισμένα και στην Ελλάδα ,με ίδιο κωδικό Σιγκαπούρης (original) και Japan made (ΤΥ) (όλα χρωματιστά) που είναι άριστα ,αλλά ακριβά (10 δισκάκια σε jewel case 13euro)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.