Προς το περιεχόμενο

Προσοχή σε αυτά τα δισκάκια!

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα κάτι Verbatim DVD+R 8x (10άδα) (MCC 003, made in Taiwan) από το Media Center. Τι το ήθελα... :-x

Παρακάτω υπάρχουν δύο screenshots από τα εν λόγω δισκάκια, το ένα γραμμένο σε 12x και το άλλο σε 8x. (Για να μην νομίζετε ότι φταίει το recorder μου, παραθέτω και ένα scan από ένα άλλο "καλό" δισκάκι) Θαυμάστε τα!!!

504734

504733

504735

Μακρυά λοιπόν να μην την πάθεται και εσείς όπως εγώ. Να πω επίσης ότι πήρα και κάτι VerbatimDVD-R 16x (25άδα), τα οποία δεν έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη με το media center και να τα πάρουν πίσω έτσι; Όχι τίποτα , αλλά πήρα 5 x 10άδες x 4? = 20?

Δημοσ.

Δυσκολα.. Μονο να ελπίζεις σε δειγμα καλής θέλησης... Σου λέει κύριε, εσύ αυτά ηθελες αυτά πήρες. Απτην αλλη αν δεν τα εχεις ανοίξει τότε δεν βλέπω το λογο να μην στα γυρισουν και να πάρεις κάτι άλλο!

Δημοσ.

Θα δω τι θα καταφέρω...

Παράληψη: Δεν ανέφερα ότι τα δισκάκια αυτά δεν έχουν κανένα σειριακό αριθμό πάνω τους, ενώ υπάρχουν και πιτσιλιές βαφής (μωβ) στον εσωτερικό κύκλο (γύρω από την τρύπα).

Στο CD freaks που έγγραψα για το περιστατικό μου είπαν ότι είναι μαϊμού (fake) και όχι απλά κακής ποιότητας γνήσια.

Δημοσ.

Nautilus πως και απαρνήθηκες τα TY; δεν ειχε +R η diskimpex ή πηρε το αυτι σου τιποτε περίεργο για γιορτινό ξεσαβούρωμα ;

(PS: πριν μου την πέσουν οι "εξυπνοι", αυτο που ρωτάω εχει γίνει παλιότερες χρονιές και εχει διπλο-τριπλο-επιβεβαιωθεί )

Για κοίτα ταιριάζει το UPC-Code με κάποιο απ'αυτα; ή βάλε το EAN/UPC-Code στο κουτί δεξιά ... Πες μας τι (αν) εβγαλε!!

http://www.mediamatch.de/showmid.php?ID=90

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν απαρνήθηκα τα ΤΥ, αλλά πήρα και 5 x 5άδες That's ceramic DVD+R 8x σε jewel case από e-shop την προηγούμενη βδομάδα. Απλώς είπα να πάρω και τα Verbatim για να γράφω λιγότερο σημαντικά δεδομένα.

Κάνει και τέτοιες μαγκιές η Disk impex; Μπράβο!!! Άρα καλά έκανα και πήρα That's. Αυτό θα κάνω από δω και πέρα. Βέβαια δεν έχω γράψει κάποιο από αυτά ακόμα... Λέτε να με περιμένει καμιά συσάρεστη έκπληξη; :smile:

Το UPC-Code είναι 023942434719 και δεν βγάζει αποτελέσματα με αυτό.

Δημοσ.

Πάντως, χειρότερο scan από ένα δισκάκι που έπεσε στα χέρια μου, που ο αριθμός PI λαθών ξεπερνάει τις 4000 και τα PIF τα 1600, νομίζω ότι δεν θα ξαναδώ!!! Και μάλιστα είναι Taiyo Yuden!!! (fake ή όχι, δεν ξέρω...)

Δημοσ.

Μα το θέμα δεν είναι αν έχω ή όχι δοκιμάσει τα Verbatim, τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα, αλλά αν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη παρτίδα που έχει κάθε στιγμή κάποιο μαγαζί.

Το σωστό θα ήταν να πήγαινα στο μαγαζί με το φορητό μου (που δεν έχω), να αγοράσω μερικά δισκάκια για δείγμα, να τα γράψω επι τόπου και να ελέγξω την ποιότητά τους και άμα είναι καλά να αγοράσω την ποσότητα που θέλω. Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το.

Δημοσ.

Δυστυχώς φαίνεται (από ότι διαβάζω το τελευταίο 6μηνο) , είναι παγκόσμιο το πρόβλημα με τίς διαφοροποιήσεις σε ποιότητα των γνήσιων Verbatim λόγω μάλλον ελλειπή ελέγχου,με αποτέλεσμα και μαιμού Verbatim από επιτήδιους κατασκευαστές για να σε μπερδέψουν ότι απλά σου έτυχε....

-Γιάυτό ίσως η εταιρία έδωσε και σε άλλες εταιρίες την παραγωγή τους φασόν εκτός της CMC Τaiwan ,Moser Baer Iνδίας ,τώρα έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και κατασκευής Prodisc Taiwan και Daxon (που φτιάχνει για την Sony) και οι συσκευασίες διαφέρουν λίγο.-Τα κορυφαία πάντως και δυσεύρετα, είναι τα Verbatim TY και Verbatim Singapore.

Δημοσ.
Nautilus πως και απαρνήθηκες τα TY; δεν ειχε +R η diskimpex ή πηρε το αυτι σου τιποτε περίεργο για γιορτινό ξεσαβούρωμα ;

(PS: πριν μου την πέσουν οι "εξυπνοι"' date=' αυτο που ρωτάω εχει γίνει παλιότερες χρονιές και εχει διπλο-τριπλο-επιβεβαιωθεί )

[/quote']

Θυμάμαι παλαιότερες ομαδικές αγορές με 500+ δισκάκια και δώρο επισκευασμένα DVDRW της Plextor .....

Δημοσ.
Πάντως, χειρότερο scan από ένα δισκάκι που έπεσε στα χέρια μου, που ο αριθμός PI λαθών ξεπερνάει τις 4000 και τα PIF τα 1600, νομίζω ότι δεν θα ξαναδώ!!! Και μάλιστα είναι Taiyo Yuden!!! (fake ή όχι, δεν ξέρω...)

εχω να σου δώσω κι εγω τέτοια TY :P αλλα ευτυχως δεν εφταιγε η παρτίδα αλλα το NEC που παρέδωσε το πνεύμα. (Δε ρώτησα αλλα, φαντάζομαι πως ο nautilus εχει τσεκάρει μηπως εφυγε το drive του για "διακοπές" ; )

Θυμάμαι παλαιότερες ομαδικές αγορές με 500+ δισκάκια και δώρο επισκευασμένα DVDRW της Plextor .....

ε, μπορεις να πεις δώρο ειναι δε σε νοιάζει, κατω απο τις συνθήκες αυτες... σκέψου να το αγοραζες επισκευασμένο εκει εχει το γέλιο του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...