geo1st487 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Εχω laptop και η αναλυση της οθονης ειναι 1024χ768 αλλα οταν ενα παιχνιδι εχει αναλυση 800χ600 τα παιχνιδια παιζουν σε μικροτερη οθονη και οχι σε μικροτερη αναλυση. Μπορω να ανεβασω την αποδοση της καρτας γραφικων που εχω με καποιο προγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Να πουσαρεις καρτα σε notebook ειναι κατι το αδυνατο εκτος αν εχεις καμια Nvidia Go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Να πουσαρεις καρτα σε notebook ειναι κατι το αδυνατο εκτος αν εχεις καμια Nvidia Go.Eπειδή το έχω κάνει σε μια Fx5600GO οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κερδίζεις τίποτα περαν της πιθανότητας να σου μείνει στα χέρια.Η εικόνα στα παιχνίδια "σπαει " στην κυριολεξία και ζορίζεται αρκετα και δεν μπορεις να παίξεις με τίποτα.To δοκίμασα στο λαπτοπ μου με 1gb ram (533mhz) P 2,6 (fsb400) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.