Palm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Αρε ταλαιπωρια το εχω παρει απο carrefour πατρα και ειμαι Αθηνα τωρα.Ξερει κανεις αν το παω στην Αθηνα αν θα μου το αλλαξουν? Κανενα carrefour δεν εχει φερει ποτε κονσολα 360.... Οτι θελει λεει ο καθενας εδω μεσα..... ΚΑΝΕΝΑ...CARREFOUR........ Αρα και το προβλημα σου ειναι μαλλον .....παραμυθι...Αγιο Βασιλιατικο...
BlizardBill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Κανενα carrefour δεν εχει φερει ποτε κονσολα 360.... Και όμως... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127712
Palm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Και όμως...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127712 Και αυτο μεγαλο ...παραμυθι.. Καλυτερα θα ηταν να αποφευγονται αυτα τα παραμυθιασματα δια ροπαλου.. Σκεφτειτε να το διαβαζει κανεις και να ξεσηκωνεται να τρεχει στο καθε μαγαζι που καποιοι παραμυθιαζουν για καποιες ...ευκαιριες.... ΕΛΕΟΣ....... Μου θυμιζει καποιους που κανουν ανωνυμες τηλεφωνικες κακοηθεις φαρσες Και παλι ΕΛΕΟΣ..........
Palm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οποιος αμφισβητει για το οτι τα CARREFUR...δεν εχουν πουλησει ουτε ενα κομματι X-BOX 360...ας παρουν αυριο ενα τηλεφωνο σε οποιοδηποτε καταστημα τους για να το επιβεβαιωσουν..................
jimbrav Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οποιος αμφισβητει για το οτι τα CARREFUR...δεν εχουν πουλησει ουτε ενα κομματι X-BOX 360...ας παρουν αυριο ενα τηλεφωνο σε οποιοδηποτε καταστημα τους για να το επιβεβαιωσουν.................. an einai etsi tzampa postaroyme????
BlizardBill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οχι βρε, θα έπεσε κλασικά σε κανά άσχετο που σου του είπε λάθος ο φίλος και έχει μπερδευτεί... Τόσος κόσμος έχει πάρει από εκεί και το έχει γράψει σε forum, ακόμα και ένας γνωστός μου .
Palm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 an einai etsi tzampa postaroyme???? Καποιοι ποσταρουν και διαφορες ..φαντασιωσεις τους.... Ας προσεχουμε....
sargos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οποιος αμφισβητει για το οτι τα CARREFUR...δεν εχουν πουλησει ουτε ενα κομματι X-BOX 360...ας παρουν αυριο ενα τηλεφωνο σε οποιοδηποτε καταστημα τους για να το επιβεβαιωσουν.................. Mporei merikoi na min brikate, apla giati ta peira ola...
franki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια φερνει σιγουρα το πηρα εγω απο εκει.
poromenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Και αυτο μεγαλο ...παραμυθι..Καλυτερα θα ηταν να αποφευγονται αυτα τα παραμυθιασματα δια ροπαλου.. Σκεφτειτε να το διαβαζει κανεις και να ξεσηκωνεται να τρεχει στο καθε μαγαζι που καποιοι παραμυθιαζουν για καποιες ...ευκαιριες.... ΕΛΕΟΣ....... Μου θυμιζει καποιους που κανουν ανωνυμες τηλεφωνικες κακοηθεις φαρσες Και παλι ΕΛΕΟΣ.......... ESI paramithiazeis ton kosmo!epeidi den vrikes esi den simenei oti den exei ferei!me ta idia mou ta matia eida na to poulan sta carefour thessalonikis!se ligo tha mas vgaleis kai gavous!ELEOS!
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Palm Δεν ξέρω για ποιο λόγο ρίχνεις (χολή)? στα carefour.Αφου τα πουλάνε κανονικά.Μήπως όπως δήλωσες σε κάποιο άλλο τοπικ οτι είσαι μέτοχος στο fnac και οτι έχει 15core εκδόσεις?Λέω μήπως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.