Προς το περιεχόμενο

kati kalitero tou winamp??

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera k xronia polla se olous.

iparxei kapoios kaliteros player tou winamp, na paizei ta panta k na einai eksisou elafris??

to exo varethei pia...

episis mou etixe na katevaso videaki to opoio itan "prostateumeno" k de mporousa na to paikso me winamp i mediaplayer. proti fora eida kati tetoio k m ekane entiposi.

iparxei kapoios tropos na to do?

itan videaki erasitexniko (mixanes ktl) k stis idiotites tou arxeiou eixe k ena tab "adeia xrisis" opou egrafe "prostateuomeno periexomeno".

sorry gia ta greeklish, kolise to pliktrologio sta agglika.

thanx

Δημοσ.

θα σου απαντησω μονο στο οτι το βαρεθηκες. για τα αλλα δε ξερω, αν και μου χει τυχει, αλλα δε αγχονομαστε κιολας. δοκιμασες να κατεβασεις κανα skin για το winamp; δε το ανεφερες καθολου γι αυτο στο ρωταω. ε τωρα αν το εκανες κ αυτο, δε εχω να σου προτεινω τιποτα.

καλα χριστουγεννα!!!

Δημοσ.

φυσικά κ έχω δοκιμάσει, αλλά τα skin δεν αλλάζουν κάτι στη λειτουργικότητα του winamp.

Σχετικά με το πρόβλημα με τις άδειες χρήσης που αναφέρω στο πρώτο μήνυμα γνωρίζει κανείς τπτ? πολύ παράξενο ρε γμτ.. πρέπει να υπάρχει κάποια "λύση"

Δημοσ.

Αν ψάχνεις light resources player δοκίμασε το foobar υποστηρίζει πάρα πολά ήδη αρχείων και είναι πολύ ελαφρύς. Αν το αρχείο είναι wmv drm τότε μάλλον δεν γίνετε να το δεις.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δημοσ.

Τα προστατευμενα αρχεια απαιτουν να κατεβασεις licence απο το internet για να τα δεις. Συνηθως ωστοσο κατεβαζουν και μερικα spyware.

Ο καλυτερος player ειναι ο media player, τουλαχιστον αυτο δειχνουν συγκριτικα.

Αν θελεις ομως δοκιμασε τον Videolan player.

Δημοσ.

Windows Meadia Player Classic gia videos me ola ta alternates ( gia quicktime arxeia, realplayer arxeia kai loipa ) kai media player 10 gia mousiki. To thewrw askopo na exoume 10 players sto idio pc gia kati pou mporoume na to kanoume me ena player.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...