Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη θες να πεις οτι τα RITEK δεν ειναι καλά DVD? Ειναι τα καλυτερα μετα τα Tayo Yuden' date=' και μεχρι πριν λιγους μηνες ειχαν την μιση σχεδον τιμή.... Οι ταινίες μου παίζουν (και ripparontai) όλες που έχω, απτο 2002 που εγραφα με 1Χ!! Δεν εχουν καμια σχεση με μούφες μάρκες, εκτος απο ΜΙΑ παρτιδα που ηταν σκάρτη (και το παραδεχτηκε και η RITEK). Eιναι η μονη απόσο ξέρω που σου αλλάζει τα καμμένα δισκάκια με καινούρια!! Ενταξει τωρα και εγω TY παίρνω,αλλα τα RITEK δεν ειναι κακά δισκάκια![/quote'] Η Ritek είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής οπτικών μέσων συσκευών ,και φυσικά κατασκευάζει για όλες τι φίρμες προιόντα ,ανάλογα την αξιοπιστία της φίρμας,που τα παραγγέλνει για δικά της -Επίσης όπως κάθε εργοστάσιο εχει και διαφορες ποιότητες ίδια φαινομενικά προιόντα,που τα πουλά σε γνωστές (και μή) φίρμες, ανάλογα σε ποιά αγορά απευθύνονται από θέμα τιμής ,γι'αυτό υπάρχουν και κατασκευής Κίνας . Τα σταθερότερα σε ποιότητα Ritek είναι αυτά με την επωνυμία Traxdata (που είναι εμπορική φίρμα της Ritek) αλλά δεν είναι τόσο φθηνά....
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Poulinos, τα verbatim τα έχεις δοκιμάσει? απο ποιό εργοστάσιο? είναι printable?? an enoeis dl layer verbatim den exo dokimasei.alla genikos se dvd toso kairo grafo se tdk kai verbatim alla pio poli tdk kai den exo kanena parapono.oi tainies ktl pezoun edo kai 2 xronia.tora ergostasio dne xero na po tin alitheia.den to exo psaxei pote gia diaforetikes partides alla den ixa provlima.genikos oso exo dei ta dvd einai pio skilia apo ta cd kai pio diskola pathenoun kati.isos i poli skliri epifaneia apo pano kai to kalo iliko.eno ta cd kanoun pio eukola.an exei kai kaneis allos gnomi as pei.
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 genikos oso exo dei ta dvd einai pio skilia apo ta cd kai pio diskola pathenoun kati.isos i poli skliri epifaneia apo pano kai to kalo iliko.eno ta cd kanoun pio eukola.an exei kai kaneis allos gnomi as pei. Ή πολυ τυχερός είσαι ή εγω ο μέγιστος γκαντέμης.. Λοιπόν άκου και γέλα! Oτιδήποτε εχω εκτός ΤΥ/RITEK & TDK, έχουν φάει ηττα μετά από λίγους μόνο μήνες. ¨Η τελείως unreadable, ή κολλάνε σε κάποιο σημείο. Ολα μου τα DVD, έτσι και πάει η παραμικρή δαχτυλιά στην επιφάνεια ΠΡΙΝ το γράψω,αχρηστεύεται γιατί το laser δεν την περνάει, δηλαδη το γράφει αλλά μετά καθαρίζεις την δαχτυλιά σου, και το δαχτυλικο αποτύπωμα φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αγραφο. Έτσι και γρατζουνιστεί λίγο απτην κάτω μεριά, έφαγες ήττα. Δεν ξέρω, ή αλλά τα NEC ολοι λενε οτι γραφουν καλα (δεν εχω παράπονο)αλλα στην ανάγνωση ειναι για πεταμα. Βεβαια ακόμα και το Plextor μου τα ίδια. Οπότε πρόσεχε. Ο λογος που τα CD ειναι ευαισθητα απο πανω ειναι επειδη η επιφάνεια που γράφονται ειναι ακριβως κατω απο το πάνω μέρος του CD. Λιγο να χαρακτεί αυτό, και έχεις χαράξει το dye του, ενω στα DVD, δοκιμαστικά κάνε χαρακιες με μαχαίρι απο πανω και δες, θα παιξει ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Το έχω δοκιμάσει, με βαθιες χαρακιές απο σουγιά....!!
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ta perisotera pou exo grapsei einai se poli kales markes sinithos tdk .den exo dokimasei pola apo pio xalia marka.se otidipote cd i dvd ama minei daxtilia prin to grapseis ine normal pou den diabazetai.to idio kai me skoni.prepei na to prosexeis auto pio prin.auto ine diko mas lathos.oute ta ixa gratzounisei poli gia ton logo oti den ta xrisimopoiousa poli.alla ta tdk kai 2 xronia meta mia xara.
Steven Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 apla AKRIVOUTSIKA???? Edo poio poly symfairei na pas na preis tin taineia para na tin grapseis se dvd... Kai fantasou nasou kaei kanena... vivliki katastrofi!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 mia fora exo grapsei gia ena filo.eutixos ola ok.pragmati ine pola lefta.ipame na ine akriva alla oxi 20 plasia timi.kanei to kanoniko 0,50 na to dinan esto 2-3 oxi 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.