George1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Το μήνυμα αυτό απευθείνεται προς τους masters του είδους!!!(βλέπε zavlakas) Πρόσφατα αγόρασα το Samsung DVD-HD850 Dvd Player. Πολύ καλό μηχάνημα αλλά με ενα προβληματάκι στους ελληνικούς υπότιτλους! Το πρόβλημα είναι οτι παρότι υποστιρίζει ελ΄ληνικούς υπότιτλους έχει μια γραμματοσειρά πραγματικά πολύ δυσανάγνωστη. Είναι δυνατόν να διορθωθεί αυτο κάπως?(firmware?) Thnks!
zavlakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 To original firmware, ειναι διαθεσιμο καπου?
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον όχι γιατί έχω ψάξει κι εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτε. Όχι ότι καίγομαι βέβαια, αφού πολύ σπάνια βλέπω ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους και από τότε που βρήκαμε το κόλπο με τους xsubs (thanks trustfm ) δεν χρησιμοποιώ καθόλου srt.
mstaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα μόλις μου είρθε και μένα το DVD-HD850... όλα καλά παίζει τα πάντα που δοκίμασα (μόνο ένα προβληματάκι με ένα divx και τον ήχο)... Το θέμα είναι με τους ελληνικούς υπότιτλους... καλλιγραφική γραμματοσειρά και μικρό μέγεθος... έλεος και κρίμα... Που θα μπορούσαμε να βρoύμε το original firmware? Έψαξα παντού... Οι εταιρίες συνήθως δίνουν το firmware? Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο ....extract? Μπορώ να δω τη version είναι αυτό που έχει τώρα και τι είδους chip χρησιμοποιεί? Thanks...
George1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε παιδια!!! Κατι πρεπει να γίνει με τους υπότιτλους!!! Έλεος.....
George1981 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Αυτο που λες dim_b πολυπλέκει το βιντεάκι με τους υπότιτλους. Δεν υπάρχει άραγε κάποιο firmware για το DVD player ουτοσόστε να μην κάνουμε αυτην τη διαδικασία και να καίμε το cd-ακι με τους υπότιτλους σε ένα ξεχωριστό αρχείο??????
dim_b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω βρει πουθενά firmware γιά αυτό το μοντέλο Ευτυχώς που δεν έχει κανένα πρόβλημα με xsubs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.