kirimis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 το πρωτο.... και να ξεκινησουμε ενα νεο επικαιρο τοπικ... για τα Vista που πιθανα δεν εχουν εγγενη υποστηριξη εγραφης bluray αλλα μονο HD-DVD.... Ουυυ 666, Microsoft του ΣΑΤΑΝΑ. Ασχετα βεβαια αν δεν υπηρχαν καλα καλα τα DVD writers οταν σχεδιαζονταν τα XP, εσεις σωνει και καλα να τα υποστηριξει. Λοιπον, και γω απαιτω να μου βαλει η Merc στο αμαξι μου το ABS 6ης γενιας μολις βγει... Ποσο λογικο σας φαινεται? Και τελος παντων... αυτα ειναι τα XP, ετσι στα δινουν και αμα αρεσει σε καποιον. Αμα αρχιζει να προσθετει διαφορα... μετα στα Vista τι θα βαλει? Που ακομα και να τα εβαζε οπως απαιτουνε φορτικα μερικοι μερικοι, θα τους τα εβγαζαν και καλα για λογους "ανταγωνισμου". Ειτε ετσι, ειτε αλλιως η συζητηση αυτη ειναι "καμμενη" εν τη γεννεση, γιατι τα πραγματα ειναι δεδομενα. Αμα αρχισει ο καθενας να τσαμπουναει το τι θα ηθελε και τι οχι.... καηκαμε.
getty Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εγώ αν η επόμενη έκδοση windows δεν υποστηρίζει τουλάχιστον διάβασμα linux partitions θα μείνω στα windows XP
polidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν τι λέτε; Να συμφωνήσουμε ότι διαφωνείτε και να το κλείσουμε το θέμα ή θα συζητήσετε κόσμια και θα σέβεστε τις απόψεις των συνομιλητών σας; Klisto klisto to rimadi. Min trelathoume sto telos tzampa kai verese me afta pou vlepoume.
ntountou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 κιρήμη και πολίδη, είναι ειρωνικό να είμαι εγώ ο post hunter (έμαθα και έναν νέο ιντερνετικό όρο...) όταν έχετε 3000 post μαζί τα παιδιά είναι γραμμένα από το 2001 ενώ εσύ δεν έχεις κλέισει ούτε ένα χρόνο στο φορουμ φίλε.. κατα τ'αλλα, άδικος τόσος φανατισμός για καταστασεις που τα επόμενα χρόνια θα διαφοροποιηθούν ελάχιστα.. τα windows έχουν "βολέψει" πολύ το ευρύ κοινό και δύσκολα θα μπορέσει κάποιο άλλο λειτουργικό να τα χτυπήσει, ειδικά όταν μπαίνει στη μέση ο βραχνάς με τις ασυμβατότητες.. ίσως τελικά θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε που τα διάφορα OS που κυκλοφορούν δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και έχουν τέτοιες ασυμβατότητες και μπαίνουμε στο τρυπάκι να μαλώνουμε ποιο OS πρέπει να καβαλήσει το άλλο και να υπερισχύσει.. φιλικά και καλή χρονιά
ChrisAce Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δεν βλέπω να οδηγεί και πουθενά η συνέχιση αυτής τις κουβέντας και αφού το θέλετε και εσείς ας το κλείσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.