Προς το περιεχόμενο

Αλλη πατάτα από τα Windows.

alias4me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πληροφορω οτι ξερω πολυ καλα τι λεω.

Εχω γραψει τουλαχιστον 10 αρθρα σε εφημεριδα για την πολιτικη εταιρειων (κυριως για τις διαφημισεις).

Οσο εμεις (ναι εμεις...και δεν ειναι κομμουνιστικη θεωρια) αγοραζουμε αυτα που μας δινουν με τον τροπο που μας τα δινουν, αυτοι θα ξηλωνουν τις τσεπες μας και θα τους λεμε κι ευχαριστω για την τεχνολογια που μας προσφερουν.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε αν εβγαζαν τα ΤΒ δισκάκια στην αγορά ποιος θα τα αγόραζε? Εσυ ή εγω? Το κόστος θες δεν θες, πρέπει να το πληρώσεις αν θες να εισαι early adopter. Ετσι ειναι ΠΑΝΤΟΥ, οχι μονο στην τεχνολογία. Οταν χρειάζεσαι κατι τοτε αναγκαστικά τα δίνεις, εγω εκανα αίτηση DSL τον φθινόπωρο του 2003 που έκανε 145€ το μήνα, και τώρα ψαχνουμε ποια εταιρια να βάλουμε, την Χ που το δίνει 42.5 € την 1024 (προσφορά HOL) ή 41.2 (Forthnet).

Με την ίδια λογική εσυ μπορεί να χρειαζόσουν δισκάκια DL πριν 1 χρόνο για τον α-β λόγο, και τα πληρωνες 15 €. Ουτε εγω ειμαι το κορόιδο που πληρωνα 145 για DSL ουτε εσυ που εδινες 15 για ενα δισκάκι.. Οταν κατι το χρειάζεσαι, πρέπει να το πληρωσεις, αλλιώς περιμένεις να πέσει η τιμή.

Λες οτι δεν χρειάζεσαι το TB, οκ δικαιωμά σου, ουτε και εγω δεν το χρειάζομαι. Παλιά λεγαμε "ελα μωρε, DVD, τι να πρωτοβάλουμε σε 4.7gb??". Ε τώρα δεν σου έχει τύχει φορές που να λες "γμτ δεν μου χωράνε ολά σε ενα δισκάκι, πρέπει να γράψω δευτερο..."?

Αφου λοιπόν κανεις τη δουλειά σου με τα Win98 γιατί να πας στα 2000? Και απτα 2000 γιατί να πας στα ΧΡ? Σε χάλαγε που τα 2000 δεν ειχαν CD burning δυνατότητες, και τόσα αλλα, και πας στα ΧΡ. Αυριο λογικό ειναι να πας στα Vista.

Ουσιαστικά κανεις ακριβως τα ιδια βηματα με εμας, απλα διαμαρτυρεσαι για κατι το οποιο σου έρχεται ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΚΕΤΟ με το αντιγραφικο σου. Δηλαδη ειναι τοσο μεγαλος κόπος να το εγκαταστησεις έξτρα? Και εμενα θα με βολευε να κανω δεξι κλικ, send to --> DVD media, αλλά ΟΚ, ζω και χωρίς αυτό...

Το προβλημα του τοπικ τελικα ήταν οτι δεν γραφουν τα Windows σε DVD ή οτι έγινε μπάχαλο όταν πατηθηκε να γινουν compress κάποια αρχεία?

Γιατι αφου δεν βγαζουμε ακρη με το πρώτο, μηπως να το αφησουμε και να συζητησουμε το δευτερο? Καθομαστε τωρα και ακουγονται ειρωνίες από διάφορους εκατέροθεν, και αποτέλεσμα 0.. Και εσυ θα γραψεις την επόμενη σου ταινία με το Nero, και ο Bill θα αγοράζει την μια χώρα μετα την άλλη...

Η διαφορά της Ελλάδας με την Αμερική όμως ειναι οτι στην ελλάδα κοιτάμε με ποιά κομπινα εκανε ο διπλανός μας την εταιρία του, και πώς θα χρεωκοπίσει ώστε να είναι στο ίδιο οικονομικό επιπεδο με μας, αντί να κοιτάξουμε ΕΜΕΙΣ πως θα πάμε μπροστά να ξεπεράσουμε την εταιρία του...

Γι'αυτο λοιπόν οποιος έχει μεράκι ας παιξει με Linux, εγω δεν έχω (θα ηθελα αλλα δεν εχω το χρόνο να το μαθω) και χρησιμοποιώ Windows, και ας μου προσφέρουν ουσιαστικά σε 45 λεπτα που διαρκεί η εγκατάσταση ένα περιβάλλον ΑΜΕΣΗΣ χρηστικότητας και ας μην έχει 3-4 πράγματα που θα ήθελα πραγματικά να έχει.. (antivirus, antispyware, video encoding & media player, όλα εκ των οποίων αναγκάζεται και τα παρέχει ως πρόσθετο download εκτος του antivirus)

Δημοσ.
Σε πληροφορω οτι ξερω πολυ καλα τι λεω.

Εχω γραψει τουλαχιστον 10 αρθρα σε εφημεριδα για την πολιτικη εταιρειων (κυριως για τις διαφημισεις).

Οσο εμεις (ναι εμεις...και δεν ειναι κομμουνιστικη θεωρια) αγοραζουμε αυτα που μας δινουν με τον τροπο που μας τα δινουν' date=' αυτοι θα ξηλωνουν τις τσεπες μας και θα τους λεμε κι ευχαριστω για την τεχνολογια που μας προσφερουν.[/quote']

Συμφωνω απολύτως, απλά το θέμα είναι τί κάνουμε? Όπως ειπα και σε άλλο τοπικ (http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=992385&postcount=87) εμείς οι ελληνες δεν κάνουμε τίποτα.

Αν δεν σου κανουν τα Windows, πηγαινε πες το στην HP ότι θες λαπτοπ χωρίς τα Windows.. Θα σου πουν δεν δίνουμε. Πηγαινε λοιπόν εσύ και αγόρασε λαπτοπ απο αλλη εταιρία που θα στο δώσει χωρίς windows, και στείλε γράμμα στην ΗΡ με την απόδειξη αγοράς και πες οτι εγω κυριοι αγόρασα απο αλλου λαπτοπ γιατι ΔΕΝ θελω Windows πάνω.

Αν το κανουν αυτο 1000 ατομα, θα δεις οτι θα αλλαξει η πολιτική. Αλλα το θέμα ειναι οτι δεν το κανει κανείς.

Ακόμα και στην αγγλία, βλέπεις τους φοιτητες να ψευτοδιαμαρτύρονται να πέσουν τα δίδακτρα και να ειναι (παλι) δωρεάν. Και βλεπεις τον ίδιο φοιτητη με ipod, Xbox360, high tech PC & κινητό.. Ε ώπα... Κάπου δεν συμβαδίζουν ολα αυτά.

Εσυ που δεν εχεις ανάγκη απο καινούρια τεχνολογία οκ? Γιατί πας και παίρνεις DVDRecorder? Γιατί αυριο θα παρεις Βlue Ray? γιατί εχεις αυτην την 42άρα plasma στο σπιτι σου, η οποία ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι και σαφώς χειρότερη σαν εικόνα απτο μια καλή CRT? Το οffice 2003 γιατί το πήρες και σου βαραινει το συστημα, μια χαρά δεν ηταν το office XP? Δεν το λεω προσωπικά για σένα, μια παρατήρηση έκανα.

Απλα εχεις δικιο οτι πολλες φορές πάμε σαν τα ζωα και πεφτουμε με τα μουτρα.. Δες ας πουμε ΠΑΡΑΚΑΛΙΤΟ που πεφτει για το νεο ΧΒΟΧ360. Μιλάμε ο κόσμος ΔΙΨΑΕΙ, οχι αστεία... Ειναι ραφια ΓΕΜΑΤΑ και αδειάζουν, και μένουν μόνο αυτα τα "φθηνα, με τα 300 ευρω, οχι τα 400άρια που έχουν και τον δισκο και το wireless controller".

Τα ίδια ατομα που εδω μεσα βριζουν τις εταιρίες οτι χρεώνουν ακριβά τα παιχνίδια και το software γενικότερα.. Το να δώσουν όμως 400? για μια κονσόλα και 1 χειριστηριο ομως κανείς δεν νοιάζεται...

Δημοσ.

Αφου το θεμα εφτασε στο τι να κανουμε συμφωνω απολυτως οτι δεν υπαρχουν και πολλα να κανεις.

Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να δεχομαστε αδιαμαρτυρητα την πολιτικη των εταιρειων.

Και υπαρχουν πολλοι τροποι να μας κοροιδευουν.

ΠΧ. Αν θελει μια εταιρεια να αυξησει την τιμη σε ενα προιον υπαρχει τροπος να νομιζουμε οτι μας το δινει σε προσφορα:

Αν κατι κανει 2 ε και θελει να το κανει 2,2 μπορει να κανει το εξης: το βγαζει στα 1,7 ευρω και σου λεει "50 ΛΕΠΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ". Κραταει την προσφορα για 2 βδομαδες και μετα το βγαζει στα 2,2.

Προσωπικα αυτο το θεωρω κοροιδια.

Και αυτος ειναι μονο 1 απο τους τροπους που χρησιμοποιουν.

Ο μονος τροπος αντιδρασης ειναι ο συλλογικος.

Να παω εγω να διαμαρτυρηθω μονος μου, θα με γραψουν κανονικα.

Αν μαζευτουν 1000, να δουμε ποσο θα τους γραψουν.

Δημοσ.

Επειδή ένα μονοπώλιο μπορεί και επιβάλλει άνισους και άδικους όρους χάνουμε και το δικαίωμα της διαμαρτηρίας; Δε κατάλαβα; Σε τι εποχές ζούμε αντιδραστικές όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις μου σηκώνεται η τρίχα.

XA XA!!!!

Re filarako Mi mou anavazeis kai mena to aima sto kaifali tora me afta pou les.

Pas kala diladi?

Ti sxesi exei to monopoleio pou einai aniso me to thema mas?

Ipame diamartirisou opos thes ala ftes esy kai opios agorazi ta windows kai meta tsirizete .pos thes na sto po gia na to xonepseis.

Και τι του λες του ανθρώπου' date=' να πάει δικαστικός τη microsoft, μας δουλεύεις; Εδώ δεν έχουν καταφέρει να τη πάνε κυβερνήσεις.[/quote']

Ne re file na paei dikastikos afou esthanete oti agorase sapio pragma.

Esxetos ti kanane oi aloi.Esy kai aftos tsirizete kai niothete adikimenoi

ara min kanete tin palavi kai oti den katalavenete.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να διαμαρτήρεται για ένα εμπορικό συμβόλαιο που θεωρεί άδικο, έτσι αλλάζει ο κόσμος, και, μερικές φορές, πάει μπροστά. Τι είναι αυτά, ξανάρθε ο Χιτλερ εν έτη 2006 και δε το κατάλαβα. Κι επειδή εγώ για να κάνω τη δουλειά μου και να έχω πλήρη συμβατότητα με τους πελάτες μου εξαναγκάζομαι στα windows πρεπει όπως λες να βγω στη παρανομία; Αυτό λες είναι πιο συνετό από το να καταγγέλει κανείς σε ένα δημόσιο τεχνολογικό φόρουμ την ασυνέπεια τους;

Re sy ti einai re afta pou les?Pios xitler kai prasina aloga mou tsampounas?

Monos sou ta skeftese monos sou ta les kai den katalaveneis kan to ti les.

Ipame file den se aresoune ta windows vale Alo litourgiko.

Eise thigmenos kai adikimenos?Kane minisi.

Tora afto me to paranomo ti itheles kai to eipes?Mi mou pis re file oti exeis nomima ta win?Ase mas ta ipan kai aloi

Αυτό είναι ντροπή. Και ποιος είσαι εσύ που θα στερήσεις το δικαίωμα του άλλου στη διαμαρτυρία, πως αυτο-ορίστηκες λογοκριτής του λόγου του άλλου;

Ego stero to dikeoma gia diamartiria?

Re sy vges gimnos exo apo ta grafeia tis M$ na diamartirithis kai opou alou theleis.

Alla to na les den mou kanei afto sta win den mou aresi afto den einai sinvato to alo.E!!! nisafei pia ipame vale alo litourgiko an den sou aresoune ta win.Pos alios thes na to po diladi gia na to xonepsei i glava sou?

A!! kai kita otan grafeis kati tha to diavazeis prota kala na katalaveneis to noima tou minimatos kai meta tha patas kataxorisi.

Δημοσ.

Polidis... σε καταλαβαινω απολυτα. Μαλλον εχουμε να κανουμε με post hunter. Διατηρει ενα θεμα απλα για να λεει και να μαζευει ποστς.

Οταν λες σε καποιον σε 7 σελιδες πως στραβα αρμενιζει και δεν ειναι στραβος ο γυαλος, και δεν λεει να το καταλαβει... τοτε υπαρχει καποιο "προβλημα" γενικοτερο.

Μην ασχολεισε... απλα δασκεδασε.... LOL

Δημοσ.
Polidis... σε καταλαβαινω απολυτα. Μαλλον εχουμε να κανουμε με post hunter. Διατηρει ενα θεμα απλα για να λεει και να μαζευει ποστς.

Οταν λες σε καποιον σε 7 σελιδες πως στραβα αρμενιζει και δεν ειναι στραβος ο γυαλος' date=' και δεν λεει να το καταλαβει... τοτε υπαρχει καποιο "προβλημα" γενικοτερο.

Μην ασχολεισε... απλα δασκεδασε.... LOL[/quote']

Ti na pis re filarako milame oti merikoi san na to kanoun epitides edo mesa kai den len na katalavoune ta aftonoita.

Ti Glaves einai aftes den mporo na katalavo.

Ondos 7 selides gemisame kai o tipos leei sinexeia ta idia kai ta idia kai den leei na xonepsei afta pou tou lene 50 atoma kai mas leei kai apo pano kai xitlerikous kai oti taxa mou den ton afinoume na diamartirithi.

Edo kai mia vdomada mas ta exei kanei toumpano stin diamartiria kai paei soni kai kala na mas kanei plisi engefalou gia na perasi tis apopseis tou.

Milame Xounda vre paidi mou

Eleos diladi!!!!!!

Δημοσ.

"Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ εχουν αναγκη ΕΜΑΣ (τους καταναλωτες).

Δεν εχουμε αναγκη εμεις (οι καταναλωτες) τις εταιρειες. Γι'αυτο αν μαζευτουμε πολλοι και αντιδρασουμε στα παιχνιδια τους θα αναγκαστουν να αλλαξουν τακτικη."

Και για μένα αυτό είναι πολύ βασικό, αν κάθεσε και τρως ότι σου κάνουνε για να κονομίσουν, θα στο κάνουν ξανά και ξανά και πολύ χειρότερα. Γι αυτό υπάρχουν ενώσεις καταναλωτών, και γι αυτό ως μονάδα ο κάθε καταναλωτής πρέπει, το κατά δύναμιν έτσι, να είναι συνειδήτός και ενημερωμένος.

"Πες μου ομως αν σ'αρεσει να αγοραζεις τα DVD-r dual layer για 6 ευρω.

Ενω ξερεις οτι εχουν την τεχνολογια για 10πλασια χωρητικοτητα."

Kαι εμένα αυτό με ενοχλεί, και ξέρω πολύ καλά ότι είναι καθαρά στρατηγική κίνηση, και δεν έχει να κάνει με το κόστος τους της ανάπτυξης. Αυτή η γελοιότητα με τα cd rw π.χ. που κάθε μήνα τα ανέβαζαν 2 σκάλες στη ταχύτητα, από ξέρω εγώ x2, x4 κλπ. ήταν για τη ξεφτίλα, δηλαδή το ξέρω ρε μπαγάσα ότι κονομάς αλλά μη με δουλεύεις κι από πάνω, ότι στο μήνα ανέπτυξες ή το κεφάλαιο ή τη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη της ταχύτητας...αλλά αυτό είναι ένα παρεμφερές αλλά κατά βάση άλλο θέμα από αυτό που λέγαμε εδώ.

"ΟΚ έχεις δίκιο, δεν γράφουν καν DVD.... Και σου ξαναλέω, θα με βόλευε να γράφουν, θα με βολευε να είχα antivirus, θα με βόλευε και ο media player, και ο internet explorer, κλπ κλπ... Οταν ομως ολα αυτα που μας βολεύουν γίνονται το στάνταρντ, αμέσως πέφτουν τα κοράκια και λένε ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ!!"

Ναι οκ έχω δίκιο, αλλά οι περισσότεροι εδώ οι αυτοχρησθέντες δικηγόροι της ms (που όπως είπα το θεωρώ βίτσιο αυτό να μπαίνεις στο κόπο να υποστηρίζεις ένα κολωσό που έχει το χέρι του βάλλει βαθιά στις τσέπες όλων μας...) μου τι λένε αλλά δεν έχουν πιάσει ακόμα τα βασικά, ότι δεν είναι θέμα dl είναι θέμα drive που δεν υποστηρίζεται...Ρε συ το ξανάπα, τους λένε ξηλόστε τα γιατί πάνε τα λαμόγια και χώνουν ένα buy music στο default παράθυρο των mp3, γιατί κάνουν, συγχωρήστε με αλλά μόνο αυτό κολάει, όλο τέτοιες λουστιές, βάζουν τον explorer στα windows και χώνουν μετά (και καλά για να εκσυγχρονιστούν τα windows με την ιντερνετική εποχή) στα παράθυρα μενού για favorites που είναι φυσικά ΜΟΝΟ του ie, (και αυτά από το μπίλαρο που είχε το όραμα στο βιβλίο του το 1995 ότι το ιντερνετ δεν θα αναπτυχθεί ποτέ αρκετά και το κυρίαρχο δίκτυο θα είναι το microsoft network, για να το επανεκδόση μετά από ένα εξάμηνο αφότου βγήκε και αφότου είχε γίνει παγκοσμίος ρόμπα και να προσθέσει ειδικά 20,000 λέξεις για το ιντερνετ...για τέτοιο οραματιστή μιλάμε...) και όλα αυτά έχοντας τη συνήθεια ή να κλέβουν ξεκάθαρα ιδέες άλλων, είτε ως έχουν, είτε αναπροσαρμόζοντας τες και πλασάρωντάς τες ως δική τους τεχνολογία αλλα ΠΟΤΕ, ή σχεδόν ποτέ, να πληρώσουν άλλους να ενσωματόσουν μια λειτουργία στο λογισμικό τους.

Για αυτό τους τη πέφτουν, και καλά κάνουν. Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι αν αγοράζαν τα δικαιώματα από τη nero (αλλά βλέπεις δε το έχουν πατεντάρει αυτό γιατί ο μπίλαρος ο οραματιστής δε φαντάστηκε ότι θα έπρεπε σε κάποιο σημείο να καθιερώσει το λειτουργικό του κάποιο τρόπο να γράφει στο τιμημένο drive, οπότε ο μέσος χρήστης θα γράφει μέσο άλλου software στο drive του -γεγονός που όπως είπα αποτελεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ- και δε θα το κάνει το λειτουργικό γιατί πρέπει να πληρώσουν και γιατί δε θα κονομίσουν) και σου φέρναν ένα update, που σου λεγε, ναι ρε μάγκα, εφόσον βγήκαν dvd rw το λειτουργικό πρέπει να γράφει στο drive στα 4.5 giga και όχι στο σιντάκι, και πάρε το software θα τους την έπεφτε κανείς; Οχι, γιατί αφενός θα πλήρωναν, αφετέρου γιατί δε μπορείς να πεις ότι ένα λειτουργικό κάνει αθέμητο ανταγωνισμό όταν επιτελεί λειτουργίες όπως το βασικό έλεγχο των input ouput.

"Για το θέμα των drivers έχεις πέρα για πέρα άδικο. Η κάθε εταιρία είναι υπέυθυνη για τους drivers της, γιαυτο και σου φέρνουν το CD. Το αν τα windows ενσωματονουν drivers της πλειοψηφίας των γνωστών κατασκευαστών/προιόντων ειναι ένα αλλο θέμα, αλλά δεν εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ."

Αυτό λέω κι εγώ, ότι ούτε υποχρέωση έχει, και ποσός με ενδιαφέρει να έχουν ενσωματωμένο κατάλογο με drivers για να μου βρουν το πριντερ, όταν δε κάνουν άλλα πολύ πιο βασικά. Το ντριβερ προφανώς είναι θέμα της συσκευής που αγοράζω.

Δημοσ.
"Για το θέμα των drivers έχεις πέρα για πέρα άδικο. Η κάθε εταιρία είναι υπέυθυνη για τους drivers της' date=' γιαυτο και σου φέρνουν το CD. Το αν τα windows ενσωματονουν drivers της πλειοψηφίας των γνωστών κατασκευαστών/προιόντων ειναι ένα αλλο θέμα, αλλά δεν εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ."

Αυτό λέω κι εγώ, ότι ούτε υποχρέωση έχει, και ποσός με ενδιαφέρει να έχουν ενσωματωμένο κατάλογο με drivers για να μου βρουν το πριντερ, όταν δε κάνουν άλλα πολύ πιο βασικά. Το ντριβερ προφανώς είναι θέμα της συσκευής που αγοράζω.[/quote']

AMHN ! TO EIPES KAI MONOS SOU !!!!

"Το ντριβερ προφανώς είναι θέμα της συσκευής που αγοράζω." Opote otan agorazeis dvd-rw i etairia einai upoxrewmeni na sou dwsei to NERO kai OXI i microsoft na ypostirizei eggrafi.

Auto itan, ta eipes ola. Me to sumpa8io k olas alla ola ta alla einai mamakies.

Pavel.

Δημοσ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ όντως τα έχω original τα Windows (αυτή η κακίστρω η MS μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να τα πάρω μαζί με το συστημά μου :D) αλλά δεν φωνάζω,ίσα ίσα παραδέχομαι οτι ειναι το πιο βολικό λειτουργικό που είχα..

Αληθεια το linux υποστηριζει απο default εγγραφή σε DVD? (δεν ξέρω)

Δημοσ.
...

Αληθεια το linux υποστηριζει απο default εγγραφή σε DVD? (δεν ξέρω)

Γράφει με το K3b που μπαίνει με την εγκατάσταση οποιασδήποτε Linux διανομής. Το K3b είναι δωρεάν πρόγραμμα και γράφει CD & DVD.

Εχει βγάλει και η Ahead Nero πρόγραμμα για το Linux με όνομα NeroLinux.

Ανδρέας.

Δημοσ.
Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ όντως τα έχω original τα Windows (αυτή η κακίστρω η MS μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να τα πάρω μαζί με το συστημά μου :D) αλλά δεν φωνάζω' date='ίσα ίσα παραδέχομαι οτι ειναι το πιο βολικό λειτουργικό που είχα..

Αληθεια το linux υποστηριζει απο default εγγραφή σε DVD? (δεν ξέρω)[/quote']

Συμφωνώ μαζί σου, είναι πραγματικά το πιό βολικό desktop λειτουργικό που έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ (αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει συστηματικά macOsX) χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Επίσης αν ψαχτείς αρκετά μπορείς να ξεπεράσεις και κάποιες απ τις εγγενείς αδυναμίες του λειτουργικού κάνοντάς το ακόμα πιο βολικό.

Δημοσ.

κιρήμη και πολίδη, είναι ειρωνικό να είμαι εγώ ο post hunter (έμαθα και έναν νέο ιντερνετικό όρο...) όταν έχετε 3000 post μαζί. Από εκεί και πέρα όταν η συζήτηση από μέρους σας έχει τόσο εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία όπως "λες μαλακίες", απλώς απαξιώ.

"Ακόμα και στην αγγλία, βλέπεις τους φοιτητες να ψευτοδιαμαρτύρονται να πέσουν τα δίδακτρα και να ειναι (παλι) δωρεάν. Και βλεπεις τον ίδιο φοιτητη με ipod, Xbox360, high tech PC & κινητό.. Ε ώπα... Κάπου δεν συμβαδίζουν ολα αυτά.

Εσυ που δεν εχεις ανάγκη απο καινούρια τεχνολογία οκ? Γιατί πας και παίρνεις DVDRecorder? Γιατί αυριο θα παρεις Βlue Ray? γιατί εχεις αυτην την 42άρα plasma στο σπιτι σου, η οποία ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι και σαφώς χειρότερη σαν εικόνα απτο μια καλή CRT? Το οffice 2003 γιατί το πήρες και σου βαραινει το συστημα, μια χαρά δεν ηταν το office XP? Δεν το λεω προσωπικά για σένα, μια παρατήρηση έκανα."

Έχεις πολύ δίκιο, αλλά μην προυποθέτεις ότι η πλειοψηφία είναι καταναγκαστικοί αγοραστές και τεχνολάγνοι, η μειοψηφία είναι αλλά, είναι δυστυχώς πολύ ηχηρή μειοψηφία. Οι περισσότεροι επιθυμούν να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη με τη τεχνολογία, και να μην είναι αυτοσκοπός, προφανώς βέβαια εγώ ως ο μαρκετίστας και ο πωλητής θα ήθελα να τους βλέπω όλους πορωμένους για να πουλάω.

Ανδρέα, δεν ήξερα για το Xplite, τώρα το κοιτάζω, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν τι λέτε;

Να συμφωνήσουμε ότι διαφωνείτε και να το κλείσουμε το θέμα ή θα συζητήσετε κόσμια και θα σέβεστε τις απόψεις των συνομιλητών σας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...