Προς το περιεχόμενο

Αλλη πατάτα από τα Windows.

alias4me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα'ιστα,

windows και λερωμενα πουκαμισα.

Ο Μπιλης εχει περιουσια για 3 κρατη αν δεν κανω λαθος.

Οταν ολοι αγορασουν τα vista γιατι ειναι "πιο σταθερα, πιο φιλικα, λιγοτερο ευαλωτα" θα εχει για 5 μαλλον.

Κατα τα αλλα, δεν ειναι μονοπωλιο.

Μετα θα βγαλει αλλα win. Που θα ειναι πιο σταθερα, πιο φιλικα και λιγοτερο ευαλωτα.

Αν δεν κανω λαθος, αυτη η δουλεια δεν γινεται τα τελευταια 15 χρονια?

Και φυσικα, ποτε δεν θα ειναι απολυτα σταθερα, απολυτα φιλικα κτλ.

Γιατι καθε 4-5 χρονια πρεπει να αγοραζεις κανουργιο λειτουργικο (και το απαραιτητο hard για να το περασεις).

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai ka8e 4-5 xronia agorazeis kai kainourio autokinito. Den vlepw na paraponiesai omws. Swsta, epeidi mporeis na kratiseis kai to palio. Gt den kratas ta win98 ?

Kai 40 krati na exei esena ti se peirazei ? Dika sou lefta einai ? Magkia tou. Respect. Apo ena dwmatio twra exei 3 krati. E KAI ?

F8onoume oti den mporoume na ftasoume.

Δημοσ.

Λαθος κανεις.

Η πολιτικη του ειναι που μου τη δινει.

Και δεν ειναι μονο του Μπιλλη.

Ολες οι εταιρειες, βγαζουν λιγο-λιγο την τεχνολογια τους για να τρεχουμε ολοι να αγοραζουμε.

Αν σου ελεγα οτι υπαρχει δισκος ο οποιος χωραει 12 TB τι θα ελεγες?

Θα το βγαλουνε ομως λιγο-λιγο και διαρκως σε διαφορετικο φορμα για να αγοραζουμε συνεχεια νεο Hard.

Παρεπιπτοντως, το αυτοκινητο μου το εχω 12 χρονια.

Κοιτα να δεις τι βρηκα...τροφη για το μυαλο

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104019

Δημοσ.

To eixa dei palaiotera.

Logiko den einai auto pou kanoun? To software den mporei na antagwnistei to hardware (ennow to upgrade rate). Kala kanoun. Yparxoun akomi PARA POLLA pou den kseroume, kai mporei pote na min ma8oume.

Esu dld an eixes tin microsoft 8a ta edines ola se timi kostous ?

Δημοσ.

Οχι ρε φιλε, δεν θα τα εδινα στο κοστος.

Πες μου ομως αν σ'αρεσει να αγοραζεις τα DVD-r dual layer για 6 ευρω.

Ενω ξερεις οτι εχουν την τεχνολογια για 10πλασια χωρητικοτητα.

Δημοσ.

Σου ξαναλεω οτι το λειτουργικό δεν έχει να κάνει με το συστημα που παίρνεις. Αν η MS παρείχε τα πάντα όπως ζητάς, τότε θα την κατηγορούσαν ΠΑΛΙ για μονοπώλιο. Την κάρτα ήχουν δεν την έχεις για να ακούς μουσική? Γιατί λοιπόν σου ξηλώνουν τον Media player? Εγω τον θέλω να ακούω στο laptop (μιας και αναφέρεις λαπτοπ) τη μουσική μου ενώ ειμαι στο δρόμο. Γιατί να πρέπει να μπω στο ιντερνετ να κατεβάσω τον media player ή καποιο αλλο παρόμοιο πρόγραμμα?

Απτη στιγμή που σου πουλάει το hardware για να γράφεις DVD, σου δίνει μαζι με αυτό, ***ΠΑΝΤΑ*** και το Nero ή ενα αλλο πρόγραμμα εγγραφής. Το πρόγραμμα αυτό ειναι και υπέυθυνο να γραφει, τωρα αν εσυ δεν το πήρες θα πρεπει να γκρινιάξεις στην HP ή στην όποια εταιρία θες.

Επίσης λες ειναι σημαντικη λειτουργια το αν γραφει DL... Οκ, συμφωνώ, αλλά δεν ειναι ΑΝΑΓΚΗ. Πρόσεξε τώρα.. Πιο ειναι πιο σημαντικό, να γράφεις DL η να εχεις antivirus? Και γιατι δεν σε ακούω να γκρινιάζεις για το antivirus????

Να γκρινιάζουμε για κάτι που ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ για να λειτουργήσει το PC μας ναι... Αλλα απτη μια λες να ξηλωσουν τον Media Player, και απ'την αλλη γιατι δεν γράφει DL... Μα αν εγραφε DL θα την τράβαγε στα δικαστήρια η Nero..

Αλλα απτη στιγμή που ΚΑΘΕ εταιρία CD/DVD burner σου παρέχει λογισμικό, δεν βλέπω που ειναι το πρόβλημα... Και αν υπάρχει κάποια που ΔΕΝ σου παρέχει, και ΔΕΝ θες να πληρώσεις εξτρα, απλά την γειωνεις και αγοράζεις άλλο.. Ειναι απλό! Κανεις δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό!!!

"To proegkatestimeno leitourgiko sto poulaei o kataskeyasths.Oxi i Microsoft."

Το λες σοβαρά αυτό' date=' δε νομίζεις ότι κάνεις τεράστια παρανόηση; Ιδιοκτησία της microsoft είναι το λειτουργικό, σε αυτή πάνε τα φράγκα, αυτή στο πουλάει μέσω του κατασκευαστή. Και ως προς τη λειτουργία του δεν ευθύνεται ο κατασκευαστής αλλά αυτή. Τι λέμε τώρα.

"Stin periptosi tou DVD-RW, to apaitoumeno software gia tin sosti leitourgia tou DVD-RW, einai ena DVD Burning software."

Ένα λειτουργικό πρέπει να καλύπτει τόσο κρίσιμα στοιχεία όπως η αποθήκευση στο βασικό removable media. Δε πρέπει ο χρήστης να πληρώνει το καπέλο, με άλλο λογισμικό. Τελεία και παύλα. Και είστε πολύ θύματα όλοι εσείς που τόσοι ώρα πάτε να υποστηρίξετε αυτά που δε στέκουν με τίποτα, και τη microsoft, όταν αυτοί έχουν το ένα χέρι στη τσέπη σας και σας τσιμπάνε φραγκάκια. Αυτούς θέλουν κι αυτοί, και έτσι σας έχουν κάνει. Δυστυχώς οι εποχές είναι πολύ αντιδραστικές.[/quote']

Δημοσ.
Συνέχισε να ανεβάζεις το επίπεδο της συζήτησης.

Peri tou epipedou pou anafereis...

Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι φίλοι νοήμονες που τα θέτουν τα πράγματα ως έχουν

= an den simfoneis mazi mou eisai anengefalos.

ή πάτε και γράφετε το κόλλημα που 'χετε στο κεφάλι σας

Poli orea....

Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν όλοι κάνουν τις κοτούλες στη παγκόσμια χούντα των windows

= kai den eiste san emena pou maxomai dynamika kata tis pagkosmias aytis xountas...... postarontas se forum (!)

Και είστε πολύ θύματα όλοι εσείς που τόσοι ώρα πάτε να υποστηρίξετε αυτά που δε στέκουν με τίποτα

Profanos i leksi thima pernei mia ithoplastiki xroia se ayto to post..

ελπίζω να νιώθεις ηθική ανωτερότητα και να θεωρείς ότι ξόδεψες το χρόνο σου επωφελώς προσφέροντας αφειδώς υποστήριξη στη microsoft

Anarotiemai poso ypostiriktiko einai to "an den sou kanei allakse to".

Alla "what the f%$k", opoios den krazei gia kathe ti tin Microsoft, ta pairnei apo aytin.Sosta?

Δημοσ.
Πατε στη σελιδα της ΗΡ στα λαπτοπ και δειτε τι γραφει πανω-πανω...Καπου γραφει και "DESIGNED FOR WINDOWS XP".

Αν δεν κανω λαθος' date=' αυτο δεν σου λεει "αν δεν γουσταρεις ΧΡ βαλε Linux".

Πιστευω (μεσα στη δικια μου παραζαλη) οτι λεει "πρεπει να εχεις ΧΡ"

Σωστα?

Εγω τα πληρωσα τα ΧΡ γι'αυτο και θα τσιριζω. Θα τσιριζω επισης γιατι αγορασα (ναι, τα εχω αυθεντικα) firewall και anti-spyware γιατι καθε λιγο και λιγακι διαβαζω "ΝΕΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡ".

Αυτα...(τα ολιγα)

Καλες Γιορτες[/quote']

Ναι, γράφει Designed for WinXP, η MICROSOFT ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!

Εχεις παράπονο?? ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΗΡ!!!! Αυτή σου δίνει το hardware και το OS να το χειριστείς!!!!

Πηγαινε και πες της λοιπόν "ελα δω ΗΡ, γιατι μου πουλησες DVDRec και δεν γράφει DL απτα XP???" και θα σου πει πολύ απλά οτι σου παρέχει το Original CD του Nero το οποίο γράφει τα πάντα... Εκεί τί θα πεις? Δεν αγοράζω το laptop?

Με την ίδια λογική, θα βρίσεις τη Microsoft που δεν παρέχει drivers για τα laptop της Sony τα VAIO, ή τη SONY που δεν δινει τους drivers της ελευθερα παρά μόνο με restore CD το οποίο ουσιαστικα σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να χρησιμοποιείς το λειτουργικό με το οποίο ήρθε??? (για δοκίμασε να βαλεις win 2000 ή Linux σε Vaio και θα καταλάβεις τί εννοω)

Εσύ αγόρασες Firewall & Antispyware. Αφου αγόρασες λοιπόν, να πας να τσιρίξεις στην εταιρία απτην οποία τα πήρες!!! Η Microsoft τί σχέση έχει? Ίσα ίσα που σου προσφέρει από default ένα στοιχειώδη firewall να προστατευτείς μέχρι να κάνεις τα updates. Και να τον χαρείς όσο προλαβαίνεις, γιατί να δεις ότι ειναι θέμα χρόνου να φάει καινούρια μήνυση και για αυτόν και να της τον ξηλώσουν.

Δημοσ.

"kai epeidi den grafoun double layer dvd by default ka8omaste kai klaigomaste. "

ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝ DVD. Κάποιος είπε αυτή την ανοησία για τα dl και αναπαράγεται. Δεν υποστηρίζουν δηλαδή το drive ως λειτουργικό. Λέτε στους άλλους να μη μιλάνε αλλά δε ξέρετε τα βασικά. Μόνο τα media center υποστηρίζουν dvd burning και αυτό όχι για data.

"Tosa hardware upostirizei' date=' kai kaneis den vgike na pei "xa, vrike to scanner mou amesws". Oloi omws vgikan na poun "pooooooo ti kotsana auto.. ti kotsana ekeino".

Και έχουν και δικαίωμα και υποχρέωση να το κάνουν. Όχι θα πάω να γλύφω των άλλο που χει μερικά τρεις στη τράπεζα, και αγοράζει κανα δυο τρεις χώρες, που μου βρήκε ένα scanner...[/quote']

ΟΚ έχεις δίκιο, δεν γράφουν καν DVD.... Και σου ξαναλέω, θα με βόλευε να γράφουν, θα με βολευε να είχα antivirus, θα με βόλευε και ο media player, και ο internet explorer, κλπ κλπ... Οταν ομως ολα αυτα που μας βολεύουν γίνονται το στάνταρντ, αμέσως πέφτουν τα κοράκια και λένε ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ!!

Ειδες τώρα κανεναν να μιλάει για τον ΙΕ? Όχι! Γιατι πολυ απλά ένα 40% δεν τον χρησιμοποιεί, απο εκει που τον χρησιμοποιούσε το 98%!!

Για το θέμα των drivers έχεις πέρα για πέρα άδικο. Η κάθε εταιρία είναι υπέυθυνη για τους drivers της, γιαυτο και σου φέρνουν το CD. Το αν τα windows ενσωματονουν drivers της πλειοψηφίας των γνωστών κατασκευαστών/προιόντων ειναι ένα αλλο θέμα, αλλά δεν εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Δημοσ.
Λαθος κανεις.

Η πολιτικη του ειναι που μου τη δινει.

Και δεν ειναι μονο του Μπιλλη.

Ολες οι εταιρειες' date=' βγαζουν λιγο-λιγο την τεχνολογια τους για να τρεχουμε ολοι να αγοραζουμε.

Αν σου ελεγα οτι υπαρχει δισκος ο οποιος χωραει 12 TB τι θα ελεγες?

Θα το βγαλουνε ομως λιγο-λιγο και διαρκως σε διαφορετικο φορμα για να αγοραζουμε συνεχεια νεο Hard.

Παρεπιπτοντως, το αυτοκινητο μου το εχω 12 χρονια.

[/quote']

Εχεις δίκιο σ'αυτο, αλλά ειναι και το κόστος που δεν λογαριάζεις. Για να ανακαλύψουν την τεχνολογία, εχουν πληρωσει καποια εργαστήρια και καποιους ερευνητές. Και οι ερευνητές αυτοί δεν παίρνουν 600 ευρω, αλλα αρκετές χιλιάδες..

Που σημαίνει οτι προτειμάω να πληρώνω 6? το DL σημερα για 8giga, παρά 50? τα 25-50giga (blue ray). Οταν κατι βγάλει και το κόστος του research & development πέφτει δραματικά, όπως γίνεται σε όλα... Πχ γιατί πριν 2 χρόνια δεν υπηρχαν DVD players με 40? και τωρα γινεται χαμός?

Δημοσ.

Αν εβγαζαν τα 12 ΤΒ δισκακια στην αγορα , τα DL θα κοστιζαν 1 ευρω το πολυ.

Αλλα δεν τα βγαζουν για να κρατησουν ψηλα τις τιμες.

Και μη πιστευεις οτι δεν εχουν βγαλει τα λεφτα τους απο τα DVD.

Ο Μπιλλης δεν τα εχει βγαλει απο τα windows? Δινει ολη του την περιουσια για νεες ερευνες?

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ εχουν αναγκη ΕΜΑΣ (τους καταναλωτες).

Δεν εχουμε αναγκη εμεις (οι καταναλωτες) τις εταιρειες. Γι'αυτο αν μαζευτουμε πολλοι και αντιδρασουμε στα παιχνιδια τους θα αναγκαστουν να αλλαξουν τακτικη.

Δημοσ.

Με δουλευεις? Οταν αλλες εταιρειες κλεινουν καποιες για να γλυτωσουν τον ανταγωνισμο ειναι ολα καλα και αγια αλλα εμεις πρεπει να αγοραζουμε ετσι για να μην κλεισουν εταιρειες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...