getty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδια αν το 90% του κοσμου ειχε linux τοτε δε θα βγαζανε καθε τρεις και λιγο κενα ασφαλειας για αυτα; ...λεμε τωρα... Αν είχε bsd όμως θα δυσκολεύονταν να βγάλουν
polidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγω τα πληρωσα τα ΧΡ γι'αυτο και θα τσιριζω. Θα τσιριζω επισης γιατι αγορασα (ναι' date=' τα εχω αυθεντικα) firewall και anti-spyware γιατι καθε λιγο και λιγακι διαβαζω "ΝΕΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡ". Αυτα...(τα ολιγα) Καλες Γιορτες[/quote'] Oxi na min tsirizeis. Esi ftais.Giati na tsirizeis den to katalaveno. Otan patas ekino to rimadi to "OK" pou sou dinei i M$ me tous orous xriseis tote min tsirizeis. Ipame gia na exeis ysixei tin sinidisi sou kai na min xanatsirizeis vale piratika h vale Linux h pane dikastikos Ti alloooo!!!!!!!
damiano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Το unix/linux δεν είναι και το ευκολότερο λειτουργικό αλλά όποιος θέλει πραγματικά να μην πληρώνει για προγράμματα που κατά τη γνώμη του δεν αξίζουν, να κάτσει να τα μάθει.. και το ξαναείπαμε υπάρχουν και οι mac. Θέλουμε να φωνάζουμε αλλά την ευκολία των win δεν την αλλάζουμε με τίποτα!!
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 "Oxi na min tsirizeis. Esi ftais.Giati na tsirizeis den to katalaveno. Otan patas ekino to rimadi to "OK" pou sou dinei i M$ me tous orous xriseis tote min tsirizeis." Επειδή ένα μονοπώλιο μπορεί και επιβάλλει άνισους και άδικους όρους χάνουμε και το δικαίωμα της διαμαρτηρίας; Δε κατάλαβα; Σε τι εποχές ζούμε αντιδραστικές όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις μου σηκώνεται η τρίχα. Και τι του λες του ανθρώπου, να πάει δικαστικός τη microsoft, μας δουλεύεις; Εδώ δεν έχουν καταφέρει να τη πάνε κυβερνήσεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να διαμαρτήρεται για ένα εμπορικό συμβόλαιο που θεωρεί άδικο, έτσι αλλάζει ο κόσμος, και, μερικές φορές, πάει μπροστά. Τι είναι αυτά, ξανάρθε ο Χιτλερ εν έτη 2006 και δε το κατάλαβα. Κι επειδή εγώ για να κάνω τη δουλειά μου και να έχω πλήρη συμβατότητα με τους πελάτες μου εξαναγκάζομαι στα windows πρεπει όπως λες να βγω στη παρανομία; Αυτό λες είναι πιο συνετό από το να καταγγέλει κανείς σε ένα δημόσιο τεχνολογικό φόρουμ την ασυνέπεια τους; Αυτό είναι ντροπή. Και ποιος είσαι εσύ που θα στερήσεις το δικαίωμα του άλλου στη διαμαρτυρία, πως αυτο-ορίστηκες λογοκριτής του λόγου του άλλου;
kirimis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 "Oxi na min tsirizeis.Esi ftais.Giati na tsirizeis den to katalaveno. Otan patas ekino to rimadi to "OK" pou sou dinei i M$ me tous orous xriseis tote min tsirizeis." Επειδή ένα μονοπώλιο μπορεί και επιβάλλει άνισους και άδικους όρους χάνουμε και το δικαίωμα της διαμαρτηρίας; Δε κατάλαβα; Σε τι εποχές ζούμε αντιδραστικές όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις μου σηκώνεται η τρίχα. .... mpla mpla mpla mpla.... Αυτό είναι ντροπή. Και ποιος είσαι εσύ που θα στερήσεις το δικαίωμα του άλλου στη διαμαρτυρία' date=' πως αυτο-ορίστηκες λογοκριτής του λόγου του άλλου;[/quote'] :rolleyes:
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ο φίλος gredais πάει να συμβιβάσει ορισμένα πράγματα και λέει πολλά σωστά. Αλλά κάποιοι άλλοι... "esi pou den tin ipostirizeis ti simferon exeis to kalo tou kosmou? alos enas epanastatis xoris etia? to DVD-RW einai EXTRA poso malon to DL kai kamia ipoxreosi den exei i MS na to ipostirizei efoson vgazoun eteries programata? einai omos ipoxreosi tis eterias pou sou poulaei tin siskevi na exei programa pou to ipostirizei. giati na min ipostirizei kai to RAR? giati na min exei kai codec gia DivX? einai ligotero diadedomena apo ta DL??? den nomizo... mipos na mas ta dinoun ola me tin agora enos litourgikou? dld me 120euro na paroume oti tha xriastoume gia ena pc etsi? afto den einai monopolio? esi den eisai enantia tou?" Εγώ έχω το προσωπικό μου συμφέρον να εξυπηρετούμε σωστά και να μη με εξαπατούν, αν εσύ αυτό το θέμα το βλέπεις "επαναστατικό" λυπάμαι τους επαναστάτες. Και όχι το divx ή το rar δεν είναι όσο διαδεδομένο όσο το, ξαναματαλέω, το βασικό removable media του υπολογιστή, δεκαετίες τώρα ΚΑΘΕ λειτουργικό υποστήριζε το removable media του υπολογιστή που ερχόταν μαζί του.Γιατί είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όπως ξαναείπα argumentum ad absurdum, δηλαδή, για να εξηγήσω, πάλι, να με πηγαίνεις στην υπερβολή αυτού που λέω για να αναιρέσεις το επιχείρημά μου δε στέκουν εδώ και χιλιετίες. Γιατί εγώ φυσικά και δε ζήτησα από τη microsoft να μου έχει ούτε rar, ούτε divx, ούτε της παναγιάς τα μάτια, ζήτασα όταν το λαπτοπ μου αναγράφει με στίκερ που δε ξεκολάει, και ακούστε το όλοι οι μάγκες αυτό που είπε και ένας άλλος φίλος, DESIGNED FOR WINDOWS XP, με το σηματάκι και όπως είπα να μη ξεκολάει, τότε πρέπει να υποστηρίζει το ρημαδοdrive του λάπτοπ τουλάχιστον, γιατί ποσός με ενδιαφέρει αν ξανά πάνε να βγάλουν από τη μήγα ξίγκι και δε τα χώνουν να πάρουν τα δικαιώματα από τους τρίτους για το software ή περιμένουν τα βίστα να το βάλλουν (που θα το βάλλουν και με mt rainer support) για να πουν ότι κάνανε κάτι. Είναι πολύ απλά τα πράγματα αν βγάλετε τις παροπίδες ορισμένοι θα το δείτε. "O kataskeyasths apofasizei ti OS tha valei sto hardware pou sou poulaei,kai sto poulaei paketo mazi me to hardware.Esy den exeis synallagi me tin Microsoft.Ton kataskeyasti prepei na katigoreis pou sou pouaei ellipes OS.Oxi tin MS. An den mporeis na to katalabeis ayto mesa stin anti-MS parazali sou, ti na sou po..." Έχω απαντήσει σε αυτό δεκάδες φορές στο thread και παραπάνω. Η microsoft προφανώς δε πληρώνεται από μένα αλλά από το κατασκευαστή ο οποίος ευθύνεται και για τις ελείψεις του λειτουργικού. Δηλαδή η διαφορά είναι ότι δε πήγα ξέρω εγώ ο ίδιος στα γραφεία της microsoft να το αγοράσω χέρι με χέρι με το μπιλαρο... "I apantisi stous stoxasmous sou, einai allakse OS,pare ta vouna, apomonosou apo tin koinonia kai tous thesmous tis pou katarreoun ypo tin mpota tis Neas Taxis...." Οι ατάκες περί νέας τάξης είναι δικιά σου προσθήκη στη συζήτηση, αλλά δε νομίζω ότι αρμόζουν σε αυτό το φόρουμ. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, αλλά δε στις ζήτησα, και δε θα πάρω, ελπίζω να νιώθεις ηθική ανωτερότητα και να θεωρείς ότι ξόδεψες το χρόνο σου επωφελώς προσφέροντας αφειδώς υποστήριξη στη microsoft. Καλώς ή κακώς δεν έχει την ανάγκη σου, αλλά άμα εσέσα σου σου φαίνεται χρήσιμο, ή ευχάριστω ή ξέρω γω τι... be my guest. "Synexeia tis parazalis. Anarotiemai an den variesai na grafeis oti sou katebainei sto kefali..." Δε νομίζω ότι δοκιμάζοντας να με προσβάλεις καταφέρνεις τίποτα με την επιχειρηματολογία σου. Nice try, πάντως. Συνέχισε να ανεβάζεις το επίπεδο της συζήτησης.
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 κιρίμη, άσε τα ματάκια και τα "μπλα, μπλα, μπλα " σχόλια, αν έχεις να πεις κάτι πέστω, αλλιώς μην υποβιβάζεις τη συζήτηση.
PavelX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Αυτό είναι ντροπή. Και ποιος είσαι εσύ που θα στερήσεις το δικαίωμα του άλλου στη διαμαρτυρία, πως αυτο-ορίστηκες λογοκριτής του λόγου του άλλου; Auto kseroume na kanoume mono. Na diamarturwmaste. Kaneis omws den to voulwnei kai vazei linux. An den sou aresei fuge. Alliws min diamarturesai gia oti esy den kaneis swsta. Den einai tipota upoxrewtiko kai tipota monopwleio. to linux exei ftasei se sevasto epipedo kai upostirizei miria pramata. An 8es to vazeis. An den 8es omws, min ka8esai na krazeis tin microsoft. Auta ta kaname otan eimastan 12 xronwn. Filika panta Pavel.
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 " Auto kseroume na kanoume mono. Na diamarturwmaste. Kaneis omws den to voulwnei kai vazei linux. An den sou aresei fuge. Alliws min diamarturesai gia oti esy den kaneis swsta. Den einai tipota upoxrewtiko kai tipota monopwleio. to linux exei ftasei se sevasto epipedo kai upostirizei miria pramata. An 8es to vazeis. An den 8es omws, min ka8esai na krazeis tin microsoft. Auta ta kaname otan eimastan 12 xronwn." Pavel, κι εγώ φιλικά σου λέω, ότι το linux για πάρα πολύ κόσμο, επαγγελματίες, μέσους χρήστες κλπ. δυστυχώς δεν είναι viable option, για λόγους, αρκετούς και διαφορετικούς, που και εσύ και εγώ ξέρουμε. Από εκεί και πέρα δεν είναι ανώριμη συμπεριφορά η δημόσια καταγγελία και διαμαρτυρία, το αντίθετο, είναι η πιο ώριμη συμπεριφορά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα μονωπολιακό κολωσό ο οποίος έχει καθιερωθεί, και δε μιλάμε για ένα software house με market reach τις τάξης του 0.005% διεθνώς που εκεί θα το δεχόμουνα το "βούλωσέ το, ή άλλαξε το" (παρά την αγένεια) και θα λεγα καλά μου λέει ο άνθρωπος τόσες εναλλακτικές λύσεις έχω, ούτε κανένα θέμα συμβατότητας με τους υπόλοιπους θίγεται. Δηλαδή το ότι εγώ χρησιμοποιώ windows επειδή όντως εξυπηρετούμε σε κάποια πράγματα δε πρέπει να θίγω αυτά που δε με βολεύουν; Δηλαδή επειδή θέλει να στέλνει ο άλλος σε εκατό πελάτες doc αρχεία πρέπει να ανέχεται και τη πρόκληση του να 'χει ένα default link buy music online (φυσικά μέσω τις microsoft) σε κάθε παράθυρο με mp3 που ανοίγει, και τα μήρα άλλα; Δε ξέρω το υπόβραθο και το μέσο όρο ηλικίας των άλλων χρηστών εδώ, αλλά βλέπω μια σαφή αντιδραστικότητα, και σας λέω φίλοι, ότι ο καλός καπιταλιστής (άσε τις επαναστατικότητες και τα τοιαύτα που είπαν κάποιοι) είναι και συνειδητός καταναλωτής. Επειδή αγόρασα ένα προιόν δικαιούμαι να ασκώ κριτική σε αυτό. Και είναι ένας λόγος που έχουν μαζευτεί, τρόπον τινά, τα, συγχωρέστε με, λαμόγια εκεί στη microsoft επειδή βγαίνουν κάποιοι και τους τα χώνουν, και πατάνε μηνύσεις και, και..γιατί για να χάσουν το μονωπόλιο anytime soon, είναι πολύ δύσκολο. Και επειδή πριν μερικά χρόνια πατώντας το ok, που είχε το ms net για το email σου στους όρους, γινόταν πνευματική ιδιοκτησία (!) της microsoft το όποιο κείμενο σου έπρεπε να "βγάλλουμε το σκασμό". Ευτυχώς πολύ δε τον βγάλλανε αντιθέτως ενημερώσανε και άλλους και τελικά κάτι τόσο τρομακτικό σε σύλληψη όσο αυτό, μαζεύτηκε άρον άρον από τη microsoft. Καλή χρονιά.
PavelX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 "Από εκεί και πέρα δεν είναι ανώριμη συμπεριφορά η δημόσια καταγγελία και διαμαρτυρία, το αντίθετο, είναι η πιο ώριμη συμπεριφορά" pes mou twra eilikrina. sou dinw 100 karameles kai 1 karamela den einai nostimi. Kaneis "mpouuuuuuxouxouxouxu mou fagan to mpifteeeeki mouuuu" i' apla tin petas kai pairneis alli ? Giati gia auto prokeite se auti tin periptwsi. Exoume ta windows, pou kanoun 100 pramata pou mas ikanopoioun, kai epeidi den grafoun double layer dvd by default ka8omaste kai klaigomaste. Ante na exeis AGORASEI ta windows (1/100) entaksi, ekneurisou alla min ta krazeis. Tosa hardware upostirizei, kai kaneis den vgike na pei "xa, vrike to scanner mou amesws". Oloi omws vgikan na poun "pooooooo ti kotsana auto.. ti kotsana ekeino". Mono na deixnoume me to daktulo kseroume. Otidipote uparxei mesa sta windows, mporoume na to antikatastisoume. Apo media player mexri kai gw den kserw ti allo. Pavel
getty Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εμένα το μόνο μου παράπονο είναι η διατήρηση του registry και του "προβληματικού" συστήματος εγκατάστασης απεγκαταστάσης. Πρέπει κάποτε να σπάσει η αλυσίδα του backward compatibility να δούμε κανένα σοβαρό λειτουργικό. Δε μπορεί να πρέπει να προσέχεις συνέχεια μη λερωθεί η registry και σέρνεται το σύστημα, είναι εντελώς οπισθοδρομικό κάτι τέτοιο.
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 "pes mou twra eilikrina. sou dinw 100 karameles kai 1 karamela den einai nostimi. Kaneis "mpouuuuuuxouxouxouxu mou fagan to mpifteeeeki mouuuu" i' apla tin petas kai pairneis alli ?" Δε μπορείς να κάνεις αυτό το ρεντακσιονισμό σε ένα σύνθετο θέμα, μακάρι να ήταν τόσο απλό, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη, και δεν επιλέγεις να μπορείς να σκέφτεσε απλοικά . "kai epeidi den grafoun double layer dvd by default ka8omaste kai klaigomaste. " ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝ DVD. Κάποιος είπε αυτή την ανοησία για τα dl και αναπαράγεται. Δεν υποστηρίζουν δηλαδή το drive ως λειτουργικό. Λέτε στους άλλους να μη μιλάνε αλλά δε ξέρετε τα βασικά. Μόνο τα media center υποστηρίζουν dvd burning και αυτό όχι για data. "Tosa hardware upostirizei, kai kaneis den vgike na pei "xa, vrike to scanner mou amesws". Oloi omws vgikan na poun "pooooooo ti kotsana auto.. ti kotsana ekeino". Και έχουν και δικαίωμα και υποχρέωση να το κάνουν. Όχι θα πάω να γλύφω των άλλο που χει μερικά τρεις στη τράπεζα, και αγοράζει κανα δυο τρεις χώρες, που μου βρήκε ένα scanner...
iforbet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 "Πρέπει κάποτε να σπάσει η αλυσίδα του backward compatibility να δούμε κανένα σοβαρό λειτουργικό. Δε μπορεί να πρέπει να προσέχεις συνέχεια μη λερωθεί η registry και σέρνεται το σύστημα, είναι εντελώς οπισθοδρομικό κάτι τέτοιο." Σαφέστατα, γι αυτό και τα windows έχουν γίνει bloatware. Αλλά πάνω στο backward compatibility έχει χτιστεί όλη η αυτοκρατορία και όλη η κονόμα. Αν το σπάσουν αυτό ανοίγουν τους ασκούς του αιώλου.
PavelX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Xmmm.... opote to sumperasma einai ena : "afou plirwnw, 8a katseis k na se ......." Eleos re paidia. An8rwpoi einai. Epeidi tous "misoume" 8a tous krazoume sunexeia? Den mporoun na ta kanoun OLA. Otan ta kanoun OLA paraponiomaste, otan den ta kanoun, pali paraponiomaste. Mipws 8eloume na mas erxontai suskeuasia me enan an8rwpo pou 8a mas ma8ainei ta windows se 72 wres? Mipws variomaste na kounisoume ligo parapanw to daktulaki mas? Mipws ta perimenoume OLA apo tous allous? Paidia protinw na arxisoume na psaxnomaste ligo kai na lunoume ta provlima monoi mas. Min ta perimenete ola apo tous allous. Diladi an lerwseis to poukamiso sou 8a to pas kateu8eian sto ka8aristirio ? Dokimase prwta na to ka8ariseis monos sou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.