nmtray2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 μετα απο 3-4 χρονια τι θα αγορασεις? Το νεο λειτουργικο της MS που θα ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο και πιο σταθερο μαζι με 1000 ευρω hard για να το περασεις... Μετα απο 8-10 χρονια? Η AMD γιατι εκανε δικαστηριο την Intel? Μονοπωλιακη τακτικη μηπως?
polidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ώπα μάγκα' date=' μισό λεπτό... ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜICROSOFT ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!! Η Microsoft ΑΠΛΑ σου δίνει μια ΕΠΙΛΟΓΗ για λειτουργικό συστημα, απο κει και πέρα ΑΝ ΔΕΝ Σ"ΑΡΕΣΕΙ που δεν σου δίνει επιλογή για DL, να πεις στην HP, Τoshiba, FujitsuSiemens, Sony etc etc να σου βάλουν Linux, ή ότι άλλο γουστάρεις... Το οτι ολα τα laptop & ta pc έρχονται με Windows, δεν γινεται επειδή η MS τους απειλεί οτι θα τους κόψει το λαιμό αν δεν έχουν ΧΡ, αλλά πολυ απλά επειδη η ΖΗΤΗΣΗ τα έχει κάνει το 1 και μοναδικό λειτουργικό που θα ζητήσεις οταν αγοράζεις κάτι!! Τί φταίει η microsoft στη συγκεκριμένη περίπτωση ρε παιδιά, για ξεκολάτε λίγο!!! Με την ίδια λογική τα laptop που έρχονται με Wireless θα έπρεπε η ΜICROSOFT να σου δίνει τους drivers ή η εταιρία που το ΕΦΤΙΑΞΕ το hardware???????????????????????????????? Εγω ειχα πάρει ενα ακραίο laptop HP για το αφεντικό εδω, με ολόκληρο σύστημα home cinema (και καλά) και είχε και capturing, και tv tuner κλπ...Μήπως θα έπρεπε παλι η microsoft να μου δώσει ενα λειτουργικο να υποστηρίζονται όλα αυτά απο μόνα τους??? Αν σε χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα σου εβαλε μαζι ο κατασκευαστής, ας κατεβάσεις/αγοράσεις άλλο!!! Έτσι είναι... Αλλά βέβαια, αγοράζουμε BULK έκδοση DVDRecorder για να μας έρθει 15 ευρώ πιο φθηνό, και μετά βρίζουμε που η MICROSOFT δεν μας επιτρέπει να γράψουμε Dual Layer... (δεν αναφέρομαι στον χρηστη εδω, γιατι ειπε οτι το είχε μεσα το λαπτοπ) Το οτι αν παίρναμε την retail έκδοση η οποία έρχεται με το Nero και θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα, κανείς δεν το σκέφτεται!!! Ε αφου γλιτώσατε τωρα τα 15 ευρώ, κατσετε και βρείτε ενα burning software να κανετε τη δουλειά σας και αφήστε τη microsoft! Ειπαμε ειναι νταβατζίδες, κάνουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ μλκίες αλλά... κάπου να λέμε και του στραβού το δίκιο...[/quote'] Synfono apolita mazi sou. Etsi einai ta pragmata. Xekolate epitelous me tin M$ kai kitate ligo mprosta.
iforbet Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 καταρχάς το παραλήρημά σου για το bulk dvdrecorder δεν αφορά εμένα όποτε δε καταλαβαίνω για το βάζεις στην απάντησή σου να στηρίξει ένα επιχείρημα που δε στέκει; Δηλαδή μου απαντάς σε αυτό που είπα με τελείως διαφορετική περίπτωση; Τι να σου πω... Δεύτερον, γιατί ρε μπαγάσα βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Είπα εγώ η microsoft σου πουλάει μηχάνημα; Όπως λέω τόση ώρα ακούτε όσα έχετε προεπιλέξει και τα άλλα τα φιλτράρετε εκτός, αλλά δε γίνεται έτσι κουβέντα. Εγώ είπα "πουλάς προεγκατεστήμενο λειτουργικό για ένα μηχάνημα; Δε μπορεί να μην υποστήρίζεις ως microsoft, hardware τόσο βασικό όσο το μέσο αποθήκευσης." Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω, τι μου λες τώρα για extreme home theatre εσύ, όταν εγώ μιλάω για κάτι τόσο βασικό όσο το drive, υποστήριξα εγώ αυτή την υπερβολή που λες; Αυτό είναι argumentum ad absurdum; Δε μπορεί να γίνει συζήτηση έτσι. "Με την ίδια λογική τα laptop που έρχονται με Wireless θα έπρεπε η ΜICROSOFT να σου δίνει τους drivers ή η εταιρία που το ΕΦΤΙΑΞΕ το hardware?" Πάλι απαντάς στον ευατό σου, και όχι σε κάτι που είπα, ποιος μίλησε για drivers; Καλή Χρονιά.
tech25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ είπα "πουλάς προεγκατεστήμενο λειτουργικό για ένα μηχάνημα; Δε μπορεί να μην υποστήρίζεις ως microsoft, hardware τόσο βασικό όσο το μέσο αποθήκευσης." To proegkatestimeno leitourgiko sto poulaei o kataskeyasths.Oxi i Microsoft. Pare san paradeigma tis kartes grafikon.Ta Windows XP exoun native ypostiriksi gia polles kartes grafikon. Me tous drivers tis microsoft douleyoun kanonika, alla epipleon leitourgies (opos TV-out as poume) den einai diathesimes, ektos an baleis tous drivers tou kataskeyasth.To idio kai me ta DVD-RW. Sto ypostirizei os meso. Mporeis na grapseis dedomena se blank dvd media. To DL einai san to TV-out sto proigoumeno paradeigma. Thes DL? Bale to software pou sou dinei o kataskeyasths tou DVD-RW. "Με την ίδια λογική τα laptop που έρχονται με Wireless θα έπρεπε η ΜICROSOFT να σου δίνει τους drivers ή η εταιρία που το ΕΦΤΙΑΞΕ το hardware?" Πάλι απαντάς στον ευατό σου' date=' και όχι σε κάτι που είπα, ποιος μίλησε για drivers; [/quote'] Oi drivers einai stin ousia, to parexomeno apo ton kataskeyasth software gia na leitourgisei to hardware sosta kai sto megisto ton dynatotiton tou. Stin periptosi tou DVD-RW, to apaitoumeno software gia tin sosti leitourgia tou DVD-RW, einai ena DVD Burning software.
damiano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Όπως λένε οι goin' through "εγώ πιστεύω πως/ μετράνε μόνο οι πράξεις.." (ξέρω ξέρω είναι πουλημένοι και εμπορικοί σαν τη microsoft ένα πράγμα ) Όποιος δεν χωνεύει καθόλου τα windows, βάζει linux για να προσπαθήσει ν' αλλάξει το "καθεστώς" που έχει δημιουργήσει η MS (ή αγοράζει mac). Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα τώρα που έχουμε διακοπές Υπάρχει διαφορά απο το να ζητάς παραπάνω πράγματα απο ένα λειτουργικό που υποστηρίζεις και απο να πιστεύεις οτι για όλα τα στραβά φταίει η MS..
iforbet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 "To proegkatestimeno leitourgiko sto poulaei o kataskeyasths.Oxi i Microsoft." Το λες σοβαρά αυτό, δε νομίζεις ότι κάνεις τεράστια παρανόηση; Ιδιοκτησία της microsoft είναι το λειτουργικό, σε αυτή πάνε τα φράγκα, αυτή στο πουλάει μέσω του κατασκευαστή. Και ως προς τη λειτουργία του δεν ευθύνεται ο κατασκευαστής αλλά αυτή. Τι λέμε τώρα. " Sto ypostirizei os meso. Mporeis na grapseis dedomena se blank dvd media." Τι; Για έλα να μου δείξεις πως το υποστηρίζει σα μέσο, για έλα να μου πεις πως μπορείς να γράψεις se blank media. "Stin periptosi tou DVD-RW, to apaitoumeno software gia tin sosti leitourgia tou DVD-RW, einai ena DVD Burning software." Ένα λειτουργικό πρέπει να καλύπτει τόσο κρίσιμα στοιχεία όπως η αποθήκευση στο βασικό removable media. Δε πρέπει ο χρήστης να πληρώνει το καπέλο, με άλλο λογισμικό. Τελεία και παύλα. Και είστε πολύ θύματα όλοι εσείς που τόσοι ώρα πάτε να υποστηρίξετε αυτά που δε στέκουν με τίποτα, και τη microsoft, όταν αυτοί έχουν το ένα χέρι στη τσέπη σας και σας τσιμπάνε φραγκάκια. Αυτούς θέλουν κι αυτοί, και έτσι σας έχουν κάνει. Δυστυχώς οι εποχές είναι πολύ αντιδραστικές. "πως λένε οι goin' through "εγώ πιστεύω πως/ μετράνε μόνο οι πράξεις.." (ξέρω ξέρω είναι πουλημένοι και εμπορικοί σαν τη microsoft ένα πράγμα ) " Άμουσοι είναι, και αναξιοι λόγου, αυτό μόνο. "Όποιος δεν χωνεύει καθόλου τα windows, βάζει linux για να προσπαθήσει ν' αλλάξει το "καθεστώς" που έχει δημιουργήσει η MS (ή αγοράζει mac). Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα τώρα που έχουμε διακοπές Υπάρχει διαφορά απο το να ζητάς παραπάνω πράγματα απο ένα λειτουργικό που υποστηρίζεις και απο να πιστεύεις οτι για όλα τα στραβά φταίει η MS.." Αυτό που λες είναι argumantum ad absurdum, πας δηλαδή να αντικρούσεις ένα επιχείρημα στην υπερβολή του, και είναι λογικό σφάλμα απ' την εποχή της Ρωμαικής αυτοκρατορίας. Γιατί κανείς εδώ δεν είπε ότι φταίει για όλα η microsoft. Κατά τα άλλα η συνειδητότητα του καταναλωτή και η κοινή γνώμη γύρω από μια εταιρεία δεν είναι "φιλολογική" συζήτηση. Είναι ουσιαστική, τι στιγμή που για λόγους συμβατότητας μάλιστα, κάποιος είναι σε μεγάλο βαθμό (δε λέω απόλυτα, αλλά σε μεγάλο βαθμό) εξαναγκασμένος στη χρήση κάποιου λογισμικού. Καθόλη τη διάρκεια αυτής της συζήτησης αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι που βλέπεις τόσο κόσμο έτοιμο να στηρίξει μια εταιρεία απ την οποία δεν έχουν κανένα συμφέρον, και η οποία έχει γίνει κάτι σαν η χούντα της πληροφορικής, και σε πράγματα που δεν είναι αμφιλεγόμενα, αλλά προφανή και ξεκάθαρα, όπως η υποστήριξη του drive από το λειτουργικό. Η κατάσταση στη πληροφορική με τη microsoft είναι οργουελική στο βαθμό της διείσδισης και της κυριαρχίας μιας και μόνο εταιρείας ανά την ανθρωπότητα.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 esi pou den tin ipostirizeis ti simferon exeis to kalo tou kosmou? alos enas epanastatis xoris etia? to DVD-RW einai EXTRA poso malon to DL kai kamia ipoxreosi den exei i MS na to ipostirizei efoson vgazoun eteries programata? einai omos ipoxreosi tis eterias pou sou poulaei tin siskevi na exei programa pou to ipostirizei. giati na min ipostirizei kai to RAR? giati na min exei kai codec gia DivX? einai ligotero diadedomena apo ta DL??? den nomizo... mipos na mas ta dinoun ola me tin agora enos litourgikou? dld me 120euro na paroume oti tha xriastoume gia ena pc etsi? afto den einai monopolio? esi den eisai enantia tou?
damiano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί δεν χρησιμοποιείς linux μπορείς να μας πείς??? Δεν στηρίζουμε την εταιρία αλλά όταν κάποιος απλά κατηγορεί χωρις να μπορεί να προτείνει κάτι ως λύση ή έστω ως αντίδραση, σίγουρα δεν στηρίζουμε τις απόψεις του.. Αμα σε χαλάει πέτα το το ρημάδι...
kirimis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 iforbet, καλα σου λενε... αμα σε χαλαει πανε στο DOS, BeOS, Linux etc etc... παντως, απο αυτα που γραφεις πιστευω πως χρειαζεται να κανεις ενα reality check.
tech25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Το λες σοβαρά αυτό' date=' δε νομίζεις ότι κάνεις τεράστια παρανόηση; Ιδιοκτησία της microsoft είναι το λειτουργικό, σε αυτή πάνε τα φράγκα, αυτή στο πουλάει μέσω του κατασκευαστή. Και ως προς τη λειτουργία του δεν ευθύνεται ο κατασκευαστής αλλά αυτή. Τι λέμε τώρα.[/quote'] O kataskeyasths apofasizei ti OS tha valei sto hardware pou sou poulaei,kai sto poulaei paketo mazi me to hardware.Esy den exeis synallagi me tin Microsoft.Ton kataskeyasti prepei na katigoreis pou sou pouaei ellipes OS.Oxi tin MS. An den mporeis na to katalabeis ayto mesa stin anti-MS parazali sou, ti na sou po... Ένα λειτουργικό πρέπει να καλύπτει τόσο κρίσιμα στοιχεία όπως η αποθήκευση στο βασικό removable media. Δε πρέπει ο χρήστης να πληρώνει το καπέλο' date=' με άλλο λογισμικό. Τελεία και παύλα. [/quote'] Synexeia tis parazalis.... Και είστε πολύ θύματα όλοι εσείς που τόσοι ώρα πάτε να υποστηρίξετε αυτά που δε στέκουν με τίποτα, και τη microsoft, όταν αυτοί έχουν το ένα χέρι στη τσέπη σας και σας τσιμπάνε φραγκάκια. Αυτούς θέλουν κι αυτοί, και έτσι σας έχουν κάνει. Δυστυχώς οι εποχές είναι πολύ αντιδραστικές. Anarotiemai an den variesai na grafeis oti sou katebainei sto kefali... .... Είναι ουσιαστική' date=' τι στιγμή που για λόγους συμβατότητας μάλιστα, κάποιος είναι σε μεγάλο βαθμό (δε λέω απόλυτα, αλλά σε μεγάλο βαθμό) εξαναγκασμένος στη χρήση κάποιου λογισμικού. Καθόλη τη διάρκεια αυτής της συζήτησης αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι που βλέπεις τόσο κόσμο έτοιμο να στηρίξει μια εταιρεία απ την οποία δεν έχουν κανένα συμφέρον, και η οποία έχει γίνει κάτι σαν η χούντα της πληροφορικής, και σε πράγματα που δεν είναι αμφιλεγόμενα, αλλά προφανή και ξεκάθαρα, όπως η υποστήριξη του drive από το λειτουργικό. Η κατάσταση στη πληροφορική με τη microsoft είναι οργουελική στο βαθμό της διείσδισης και της κυριαρχίας μιας και μόνο εταιρείας ανά την ανθρωπότητα.[/quote'] I apantisi stous stoxasmous sou, einai allakse OS,pare ta vouna, apomonosou apo tin koinonia kai tous thesmous tis pou katarreoun ypo tin mpota tis Neas Taxis.... Den ksero ti allo na sou po....
nmtray2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Πατε στη σελιδα της ΗΡ στα λαπτοπ και δειτε τι γραφει πανω-πανω... Καπου γραφει και "DESIGNED FOR WINDOWS XP". Αν δεν κανω λαθος, αυτο δεν σου λεει "αν δεν γουσταρεις ΧΡ βαλε Linux". Πιστευω (μεσα στη δικια μου παραζαλη) οτι λεει "πρεπει να εχεις ΧΡ" Σωστα? Εγω τα πληρωσα τα ΧΡ γι'αυτο και θα τσιριζω. Θα τσιριζω επισης γιατι αγορασα (ναι, τα εχω αυθεντικα) firewall και anti-spyware γιατι καθε λιγο και λιγακι διαβαζω "ΝΕΟ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡ". Αυτα...(τα ολιγα) Καλες Γιορτες
nmtray2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα παλι, εχει ενα "Νεο κενο ασφαλειας στα windows" αρθρο απο τον paredwse. Στην αρχικη σελιδα...τι ειναι αυτοι οι hackers ρε παιδι μου. Δεν αφηνουν σε ησυχια τη MS
neofix Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδια αν το 90% του κοσμου ειχε linux τοτε δε θα βγαζανε καθε τρεις και λιγο κενα ασφαλειας για αυτα; ...λεμε τωρα...
nmtray2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Eφ'οσον το 90% εχει windows, καλα θα ηταν να προστατευονται καλυτερα οι αγοραστες...Λεμε τωρα Γιατι αυτοι τα πληρωσαν, σωστα? Ποιος πληρωσε για Linux?
gregdais Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 den kataligei pouthena afti i sizitisi re paidia??? giati den pame ena kafedaki oloi na to sizitisoume??eiste sovaroi re??? o kathenas exei tin apopsi tou, ta os tis ms einai mia xara kai ta linuxakia einai mia xara, to kathena exei pleonektimata meionektimata kai kena ta opoia diorthonontai me tin parodo tou xronou..! ta windows einai oti kalitero gia polla eidi xristwn logw tis efxristias tous, kai otan lew gia polla eidi xristwn enow oti akoma kai xristwn den anaferomai mono se arxarious oute se aplous alla akoma kai gia epagelmaties xristes.to linux einai spastiko gia aftou tou typou xristes, dioti gia na kaneis otidipote tha xreiasteis arketa perissotero xrono kai psaksimo gia na to kaneis, enw sta windows ola einai efkola kai apla kai einai opws kai na to kanoume kati parapanw apo filika pros ton xristi!! xonepse te to!!!xrisimopoiw ubuntu kai suse 9.2 (na doume to 10 otan katevei ti leei:)) kai proteimw 1000 fores windows apo plevras efxrisitias kai taxititas. to linux einai gia meraklides, diktiades, ktlp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.