Dark_son20 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Έλεος με τα κολλήματα, διάβασε τα ποστ πριν απαντήσεις ρε αρχηγέ....Λέμε ο άλλος πήρε το λαπτοπ με το dvr-rw μαζί ego den exw dei eteria laptop na min dinei software mazi...ligo periergo mou fenete idika gia laptop.... θα του έλεγα να βάλει mac, apo pote mporesi na valeis macOS? mipos na agorasei alo mixanima? Οπότε γιατί αν όχι windows όλοι λέτε linux και όχι mac? pio akrivo? me periorismeni gama hardware? (nai i apple vgazei oti thes....giati na exw mono tin dikia tous epilogi omos?)
getty Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 iforbet απλά τη βρίσκω πιο ακραία τη μετάβαση στο linux απ ότι στο mac. Και στην τελική, στην περίπτωση mac μιλάμε για συγκεκριμένο software σε δοκιμασμένο hardware. Απλά δεν πιστεύω ότι είναι μονόδρομος, "δυσαρεστηθηκες από windows βάλε linux" είναι σαν να πιάνουμε τα δύο άκρα. Και γιατί όχι Unix αν το πάρουμε έτσι.
iforbet Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 δε διαφωνώ μαζί σου. Και εγώ είπα ότι το σκέφτομαι, αλλά κολλάω στο software το ελληνικό, και ξένο, που δε μπορώ να μεταφέρω και έχω συνηθήσει. Αλλά με βλέπω να το κάνω κάποια στιγμή. "ego den exw dei eteria laptop na min dinei software mazi...ligo periergo mou fenete idika gia laptop..." Πρώτα απ όλα πάλι κολλάτε σε αυτό που θέλετε και δεν απαντάτε στον άλλο σε αυτά που λέει. Το θέμα που επιλέγεις να αγνοήσεις, πριν τι καχυποψία για αυτά που έλεγε ο φίλος, είναι αυτό που κουράστηκα να λέω, πουλάς προεγκατεστήμενο λειτουργικό για ένα μηχάνημα; Δε μπορεί να μην υποστήρίζεις ως microsoft hardware τόσο βασικό όσο το μέσο αποθήκευσης. Πλήρωσε και ενσωματωσέ το, αλλά μη βάζεις το χρήστει να πληρώσει τα κερατιάτικα. Εμένα πχ. ο λαπτοπ είχε τις cyberlink burner γιατί αναγκάστηκε ο κατασκευαστής από φιλοτιμία να καλήψει το hardware που πούλαγε, κατάλαβες; Γιατί λόγο μονωπολίου δε μπορούσε να πει στη microsoft, αντε και..., και να τον πουλήσει χωρίς λειτουργικό ή με άλλο, γιατί ο ανταγωνισμός στο μέσο χρήστη θα τον έκλεινε, αλλά δε μπορούσε να αφήσει το πελάτη του και ξεκρέμαστο που το έκανε η microsoft που είναι κράτος εν κράτη. Και τελικά το κόστος το μοιράστηκα εγώ και ο κατασκευαστής με ένα software που οι άλλοι θα έπρεπε να το είχαν οι ίδιοι, γιατί τι λειτουργικό πουλάς ρε μάγκα αν δε μπορώ να λειτουργήσω το drive μου, πλάκα μου κάνεις; Εγώ εντωμεταξύ όταν τα πρωτοπήρα παρότι ξέρω από burners κλπ. κλπ. πήγα να κάνω εγγραφή dvd μέσω του λειτουργικού και του cd writing wizard και κόλησα γιατί δε το έκανε. Και λέω κάτσε ρε, τα χω αγοράσει σαράντα φορές τα τιμημένα και ένω τα χω στο desktop αγοράζομαι να τα ξαναγοράσω για το λαπτοπ και αυτοί δε μπαίνουν κάν στο κόπο να δώσουν φραγκοδίφραγκα να γράφω ένα dvd. Τι περιμένουν να το κάνουν στα Vista, και να πέσουμε όλοι να τους κάνουμε τεμενάδες και να λέμε, ποπο τι καινοτόμος η microsoft το λειτουργικό μπορεί να γράψει στο drive...Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Πέραν του ότι το cyberlink είναι τις πλάκας, χωρίς extended filenames για iso κλπ. Και πρέπει να καταλάβεις ακόμα, πως το κόστος software δεν είναι σαν ένα αυτοκίνητο ας πούμε που έτσι και το αναπτύξεις, το σχεδιάσεις, πληρώσεις το development, μετά έχεις και κόστος στη κατασκευή, στο software έτσι και το φτιάξεις μετά το κόστος είναι ΜΗΔΕΝ, αυτό φυσικά ήταν ανίκουστο ως τώρα στα αγαθά, για αυτό και οι μάγκες αγοράζουν ολόκληρες χώρες τώρα και τα πιάσανε όσο κανείς ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα.
nmtray2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Πεστα, πεστα. Εγω εχω αυθεντικα παραθυρια. Τα χρυσοπληρωσα...τωρα αν κρασαρει, κολλαει, τα φτυνει ειναι γιατι δεν ξερουν τα windows μου οτι ειναι αυθεντικα. Νομιζουν οτι ειναι κοπια και γι'αυτο τα προβληματα
iforbet Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 lol, εξαιρετικό το link στο sig. σου, το χα ανακαλύψει πριν μερικά χρόνια και μετά το ξέχασα (κολλημένος στη wikipedia), χαίρομαι που το ξανακάλυψα.
tech25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 γιατί αναγκάστηκε ο κατασκευαστής από φιλοτιμία να καλήψει το hardware που πούλαγε, κατάλαβες; Filotimia??? File iforbet o kataskeyastis einai o monos ypeythinos gia tin paroxi OS pou na ekmetaleyetai pliros to hardware pou poulaei (eite ayto einai Windows eite Linux,BSD etc..).Oxi i microsoft. Γιατί λόγο μονωπολίου δε μπορούσε να πει στη microsoft' date=' αντε και..., και να τον πουλήσει χωρίς λειτουργικό ή με άλλο, γιατί ο ανταγωνισμός στο μέσο χρήστη θα τον έκλεινε, αλλά δε μπορούσε να αφήσει το πελάτη του και ξεκρέμαστο που το έκανε η microsoft που είναι κράτος εν κράτη. [/quote'] Ayto einai allo thema. Nai ta Windows einai full of bugs,elleeines antigrafes tou MacOs, kataskeyasma tou diavolou kai ton sioniston, theloun format kathe 2 meres etc... Mporeis na exeis opoia apopsi theleis. An den sou kanoun min ta xrhsimopoieis. So simple. An to laptop pou theleis na pareis exei bundled Windows XP, min to pairneis. I toulaxiston kane parapona ston kataskeyasti giati aytos epelekse na exei to proion pou poulaei Windows kai oxi kati allo. Den to epelekse i Microsoft. Xronia Polla parepiptontos!!!!
nmtray2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 An den sou kanoun min ta xrhsimopoieis.So simple. An to laptop pou theleis na pareis exei bundled Windows XP' date=' min to pairneis. I toulaxiston kane parapona ston kataskeyasti giati aytos epelekse na exei to proion pou poulaei Windows kai oxi kati allo. Den to epelekse i Microsoft. Xronia Polla parepiptontos!!!![/quote'] Μακαρι να ηταν τοσο απλα φιλε... Ξερεις πολλα λαπτοπ χωρις windows? To ιδιο γινεται και σε ολη τη τεχνολογια που αγοραζουμε. (και σε πολλες περιπτωσεις θελοντας και μη). Το ιδιο με το φορματ των DVD, CD , SVCD κτλ. Ο λογος που γινονται αυτα ειναι πολυ απλος: να σου πουλανε τεχνολογια λιγο-λιγο και εσυ να τρεχεις να αγοραζεις καθε 3-4 μηνες νεα τεχνολογια γιατι πολυ απλα δεν υποστηριζεται η παλια... Ερωτηση: πριν 2 χρονια ποιος ειχε DVD-R? Τωρα ποσοι εχουν? Ποσα δις δολλαρια κερδη για εταιριες? Το θεμα δεν ειναι η νεα τεχνολογια...Το θεμα ειναι οτι την πουλανε λιγο-λιγο. Οταν βγηκανε τα ΧΡ ακουγαμε οτι ειναι σταθεροτερα, πιο φιλικα στο χρηστη, καλυτερα για ιντερνετ...Τωρα για τα βιστα τα ιδια δεν ακους? Δλδ τι αλλαξε? και σε 2 χρονακια ολοι θα εχουν βιστα που σημαινει: νεος επεξεργαστης, νεα μητρικη, νεο λειτουργικο. (ποσο θα κοστισουν ολα?) Τρεχα να προλαβεις. και μετα απο 5 χρονακια μια απο τα ιδια. Τρεχα να προλαβεις. Χρονια Πολλα σε ολους και στους συντελεστες του insomnia που μας φιλοξενουν.
PavelX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είπα κάτι τέτοιο.Απλά ας κάνει την υποστήριξη πιο πλήρη. Αφού έχει που έχει έστω και λειψή αμφιβάλλω αν θα την κυνηγήσει κανείς γιατί τη βελτίωσε. Και ναι τα windows είναι κακή αντιγραφή του MacOS και αυτό φαίνεται από την πρώτη έκδοση μέχρι και την τελευταία. me tin idia logiki OLA ta autokinita einai kakes antigrafes tis FORD. Eleos re paidia. Kapoios exei mia idea, kai kapoios allos tin anaptusei kai tin ekmetaleyete.
gregdais Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 me tin idia logiki OLA ta autokinita einai kakes antigrafes tis FORD.Eleos re paidia. Kapoios exei mia idea' date=' kai kapoios allos tin anaptusei kai tin ekmetaleyete.[/quote'] και εσύ σωστός...!!!|
polidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Filotimia???File iforbet o kataskeyastis einai o monos ypeythinos gia tin paroxi OS pou na ekmetaleyetai pliros to hardware pou poulaei (eite ayto einai Windows eite Linux' date='BSD etc..).Oxi i microsoft[/quote'] Etsi!!!!!!!!
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Πρεπει να βγει και το defragmenter επειδη υπαρχουν προγραμματα που το κανουν? Aυτο φίλε να το πεις στα δικαστήρια που μηνύσανε την Microsoft!!!! Εγω δεν συμφωνώ να μην υπάρχει ο IE, Media Player, και ούτε ξέρω τι διάολο άλλο θα "εφέυρουν" τα δικαστηρια. Η κάθε εταιρία ας στρωθεί να φτιάξει ΣΟΒΑΡΟ πρόγραμμα να ανταγωνιστεί τα ενσωματομένα της Microsoft... Παλιά οταν ο IE ήταν για τα μπάζα και ολοι χρησιμοποιούσανε το Netscape (Navigator) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ!!! Ξαφνικά, "ααααχ καλέ τί κακός που ειναι ο IE, ξηλώστε τον!!!!" ΟΥΣΤ!!!! Επίσης παλιά ο Media Player ¨ηταν για τα ΜΠΑΖΑ (και τώρα ειναι, απλα τώρα ειναι πολυ πιο λειτουργικός ενω παλιά μπορουσες μονο ενα ενα να έπαιζες τα αρχεία) και όλοι ειχαν το WinAmp.. Τωρα έχει κερδίσει έδαφος (ειδικα απτην έκδοση 9 και μετά) και όλοι λένε "ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΤΟ!!!" ΟΥΣΤ ξανά!!! Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να έχω ΚΑΙ antivirus, ΚΑΙ antispyware, ΚΑΙ media player, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ κατευθείαν με το που κάνω εγκατάσταση τα windows. Και δεν θεωρώ ότι η MS είναι μονωπώλειο και δεν ξερω και εγω τί άλλο, στο κάτω κάτω εγω ως ΧΡΗΣΤΗΣ θέλω να κάνω τη δουλειά μου,και αυτο που ξέρω ειναι με τα Win 98 έπρεπε να εγκαταστήσω 30 εφαρμογές, ενω με τα ΧΡ μόνο 5...Επίσης η τιμή τους για όποιον τα αγοράζει original (κυρίως εταιρίες & ΟΕΜ) είναι σχεδόν η ίδια, δηλαδή δεν ειναι ότι τα 98 κάνανε 50,000δρχ το 1998, και τα ΧΡ όταν βγήκαν 300,000δρχ... Πάνω κάτω τα ίδια είναι, άρα παιρνεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ προιόν στα ίδια χρήματα (εξαιρούνται τα Millenium που ήταν major πατάτα!). Αυτό μου αρκεί! Οπότε είμαι μαζί σου, μακάρι να γινόταν να τα είχαμε όλα με τη μία, και να σου έδιναν και την επιλογή να χρησιμοποιείσεις άλλο πρόγραμμα ΑΝ δεν σε κάλυπτε αυτό των windows...!!!
nmtray2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Η δικη εγινε ΜΟΝΟ για το player. ΑΥτο που λεω ειναι οτι ΑΝ ειναι να υποστηριζεις καποιο hardware κανετο ολοκληρωμενα. Οχι μονο δισκακια single layer και για τα dual τραβα αγορασε λογισμικο. Δλδ πιστευεις οτι η ΝΕRO θα εκανε μηνυση επειδη η microsoft θα υποστηριζε dual?
*trinity Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Aυτο φίλε να το πεις στα δικαστήρια που μηνύσανε την Microsoft!!!!Εγω δεν συμφωνώ να μην υπάρχει ο IE' date=' Media Player, και ούτε ξέρω τι διάολο άλλο θα "εφέυρουν" τα δικαστηρια. Η κάθε εταιρία ας στρωθεί να φτιάξει ΣΟΒΑΡΟ πρόγραμμα να ανταγωνιστεί τα ενσωματομένα της Microsoft... Παλιά οταν ο IE ήταν για τα μπάζα και ολοι χρησιμοποιούσανε το Netscape (Navigator) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ!!! Ξαφνικά, "ααααχ καλέ τί κακός που ειναι ο IE, ξηλώστε τον!!!!" ΟΥΣΤ!!!! Επίσης παλιά ο Media Player ¨ηταν για τα ΜΠΑΖΑ (και τώρα ειναι, απλα τώρα ειναι πολυ πιο λειτουργικός ενω παλιά μπορουσες μονο ενα ενα να έπαιζες τα αρχεία) και όλοι ειχαν το WinAmp.. Τωρα έχει κερδίσει έδαφος (ειδικα απτην έκδοση 9 και μετά) και όλοι λένε "ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΤΟ!!!" ΟΥΣΤ ξανά!!! Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να έχω ΚΑΙ antivirus, ΚΑΙ antispyware, ΚΑΙ media player, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ κατευθείαν με το που κάνω εγκατάσταση τα windows. Και δεν θεωρώ ότι η MS είναι μονωπώλειο και δεν ξερω και εγω τί άλλο, στο κάτω κάτω εγω ως ΧΡΗΣΤΗΣ θέλω να κάνω τη δουλειά μου,και αυτο που ξέρω ειναι με τα Win 98 έπρεπε να εγκαταστήσω 30 εφαρμογές, ενω με τα ΧΡ μόνο 5...Επίσης η τιμή τους για όποιον τα αγοράζει original (κυρίως εταιρίες & ΟΕΜ) είναι σχεδόν η ίδια, δηλαδή δεν ειναι ότι τα 98 κάνανε 50,000δρχ το 1998, και τα ΧΡ όταν βγήκαν 300,000δρχ... Πάνω κάτω τα ίδια είναι, άρα παιρνεις ΚΑΛΥΤΕΡΟ προιόν στα ίδια χρήματα (εξαιρούνται τα Millenium που ήταν major πατάτα!). Αυτό μου αρκεί! Οπότε είμαι μαζί σου, μακάρι να γινόταν να τα είχαμε όλα με τη μία, και να σου έδιναν και την επιλογή να χρησιμοποιείσεις άλλο πρόγραμμα ΑΝ δεν σε κάλυπτε αυτό των windows...!!![/quote'] ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε οποιον δεν αρεσουν υπαρχουν και αλλα λειτουργικα
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξερω ποσο καιρο ασχολεισαι με τους υπολογιστες αλλα η MS εχει μπει σε πληθωρα δικων σχετικα με τα extra προγραμματα που σου δινει με τα windows αναμεσα τους τα : Internet Explorer Outlook Express Windows Media Player
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 δε διαφωνώ μαζί σου. Και εγώ είπα ότι το σκέφτομαι' date=' αλλά κολλάω στο software το ελληνικό, και ξένο, που δε μπορώ να μεταφέρω και έχω συνηθήσει. Αλλά με βλέπω να το κάνω κάποια στιγμή. "ego den exw dei eteria laptop na min dinei software mazi...ligo periergo mou fenete idika gia laptop..." Πρώτα απ όλα πάλι κολλάτε σε αυτό που θέλετε και δεν απαντάτε στον άλλο σε αυτά που λέει. Το θέμα που επιλέγεις να αγνοήσεις, πριν τι καχυποψία για αυτά που έλεγε ο φίλος, είναι αυτό που κουράστηκα να λέω, πουλάς προεγκατεστήμενο λειτουργικό για ένα μηχάνημα; Δε μπορεί να μην υποστήρίζεις ως microsoft hardware τόσο βασικό όσο το μέσο αποθήκευσης. Πλήρωσε και ενσωματωσέ το, αλλά μη βάζεις το χρήστει να πληρώσει τα κερατιάτικα. Εμένα πχ. ο λαπτοπ είχε τις cyberlink burner γιατί αναγκάστηκε ο κατασκευαστής από φιλοτιμία να καλήψει το hardware που πούλαγε, κατάλαβες; Γιατί λόγο μονωπολίου δε μπορούσε να πει στη microsoft, αντε και..., και να τον πουλήσει χωρίς λειτουργικό ή με άλλο, γιατί ο ανταγωνισμός στο μέσο χρήστη θα τον έκλεινε, αλλά δε μπορούσε να αφήσει το πελάτη του και ξεκρέμαστο που το έκανε η microsoft που είναι κράτος εν κράτη. Και τελικά το κόστος το μοιράστηκα εγώ και ο κατασκευαστής με ένα software που οι άλλοι θα έπρεπε να το είχαν οι ίδιοι, γιατί τι λειτουργικό πουλάς ρε μάγκα αν δε μπορώ να λειτουργήσω το drive μου, πλάκα μου κάνεις; Εγώ εντωμεταξύ όταν τα πρωτοπήρα παρότι ξέρω από burners κλπ. κλπ. πήγα να κάνω εγγραφή dvd μέσω του λειτουργικού και του cd writing wizard και κόλησα γιατί δε το έκανε. Και λέω κάτσε ρε, τα χω αγοράσει σαράντα φορές τα τιμημένα και ένω τα χω στο desktop αγοράζομαι να τα ξαναγοράσω για το λαπτοπ και αυτοί δε μπαίνουν κάν στο κόπο να δώσουν φραγκοδίφραγκα να γράφω ένα dvd. Τι περιμένουν να το κάνουν στα Vista, και να πέσουμε όλοι να τους κάνουμε τεμενάδες και να λέμε, ποπο τι καινοτόμος η microsoft το λειτουργικό μπορεί να γράψει στο drive...Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Πέραν του ότι το cyberlink είναι τις πλάκας, χωρίς extended filenames για iso κλπ. Και πρέπει να καταλάβεις ακόμα, πως το κόστος software δεν είναι σαν ένα αυτοκίνητο ας πούμε που έτσι και το αναπτύξεις, το σχεδιάσεις, πληρώσεις το development, μετά έχεις και κόστος στη κατασκευή, στο software έτσι και το φτιάξεις μετά το κόστος είναι ΜΗΔΕΝ, αυτό φυσικά ήταν ανίκουστο ως τώρα στα αγαθά, για αυτό και οι μάγκες αγοράζουν ολόκληρες χώρες τώρα και τα πιάσανε όσο κανείς ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα.[/quote'] Ώπα μάγκα, μισό λεπτό... ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜICROSOFT ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!! Η Microsoft ΑΠΛΑ σου δίνει μια ΕΠΙΛΟΓΗ για λειτουργικό συστημα, απο κει και πέρα ΑΝ ΔΕΝ Σ"ΑΡΕΣΕΙ που δεν σου δίνει επιλογή για DL, να πεις στην HP, Τoshiba, FujitsuSiemens, Sony etc etc να σου βάλουν Linux, ή ότι άλλο γουστάρεις... Το οτι ολα τα laptop & ta pc έρχονται με Windows, δεν γινεται επειδή η MS τους απειλεί οτι θα τους κόψει το λαιμό αν δεν έχουν ΧΡ, αλλά πολυ απλά επειδη η ΖΗΤΗΣΗ τα έχει κάνει το 1 και μοναδικό λειτουργικό που θα ζητήσεις οταν αγοράζεις κάτι!! Τί φταίει η microsoft στη συγκεκριμένη περίπτωση ρε παιδιά, για ξεκολάτε λίγο!!! Με την ίδια λογική τα laptop που έρχονται με Wireless θα έπρεπε η ΜICROSOFT να σου δίνει τους drivers ή η εταιρία που το ΕΦΤΙΑΞΕ το hardware???????????????????????????????? Εγω ειχα πάρει ενα ακραίο laptop HP για το αφεντικό εδω, με ολόκληρο σύστημα home cinema (και καλά) και είχε και capturing, και tv tuner κλπ...Μήπως θα έπρεπε παλι η microsoft να μου δώσει ενα λειτουργικο να υποστηρίζονται όλα αυτά απο μόνα τους??? Αν σε χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα σου εβαλε μαζι ο κατασκευαστής, ας κατεβάσεις/αγοράσεις άλλο!!! Έτσι είναι... Αλλά βέβαια, αγοράζουμε BULK έκδοση DVDRecorder για να μας έρθει 15 ευρώ πιο φθηνό, και μετά βρίζουμε που η MICROSOFT δεν μας επιτρέπει να γράψουμε Dual Layer... (δεν αναφέρομαι στον χρηστη εδω, γιατι ειπε οτι το είχε μεσα το λαπτοπ) Το οτι αν παίρναμε την retail έκδοση η οποία έρχεται με το Nero και θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα, κανείς δεν το σκέφτεται!!! Ε αφου γλιτώσατε τωρα τα 15 ευρώ, κατσετε και βρείτε ενα burning software να κανετε τη δουλειά σας και αφήστε τη microsoft! Ειπαμε ειναι νταβατζίδες, κάνουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ μλκίες αλλά... κάπου να λέμε και του στραβού το δίκιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.