DIMITRISG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Mporo na exo dipli exodo apo tin karta grafikon (nvidia geforce) diladi stin tv kai stin othoni tou pc? an thelo na exo exodo tv prepei na kano restart me to kalodio gia tv an thelo na exo exodo pc monitor prepei na kano restart me to kalodio tou pc monitor Mporo na exo dipli exodo simatos, apo tv out kai pc monitor tin idia stigmi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Dimitri exeis balei teleytaious drivers nvidia? an nai, mallon h karta sou (den grafeis montelo) den yposthrizei taytoxrona VGA+TVOut . Pithanws prokeitai gia palia + mikrh karta (diorthwste me an kanw lathos), tha sou proteina na breis kati allo px. mia metaxeirismenh ATI 9200 h kati paromoio , giati 1on h ATI yposthrizei poly kala to DUAL output kai 2on den xreiazontai panw apo 25-40e gia na kaneis th douleia sou opws perigrafeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Αν χρησιμοποιησεις το TVtool θα εχεις εξοδο και στο PC και στην TV ταυτοχρονα. Οι drivers της Nvidia δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για TV out... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEtheGREEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εχω κι εγώ μια πανάρχαια GF4 440MX κι όμως κάνω τη δουλειά μου άνετα. Ακριβώς όπως το περιγράφεις,βλέπει η μικρή το παιδικό της στην τηλεόραση κι εγώ κάνω τη δουλειά μου στo PC, παλιά έκανα χρήση του Tv tool 8. κάτι αλλά επειδή πλέον με καλύπτουν άριστα οι 77.77 drivers NVidia δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Δεν αντιμετωπίζω κανένα μα κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 exo tin karta gf fx5100, ok tora exo dipli eksodo alla gia na do films prepei na kano clone > tv pc kai clone > pc tv gia na rtho pali piso pos kano gia na exo diplo desktop? afto psaxno tora (gia na vazo stin kori mou ta paidika kai ego na doulevo sto pc) efxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEtheGREEK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Οπως τα έχεις τα έχω κι εγώ Clone : TV - monitor αλλά μονίμως έτσι,δεν τα ξαναεπαναφέρω.Γιατί δε σου "παίζει" δεν καταλαβαίνω. Μόλις αρχίσει η ταινία,που στην τηλεόραση φαίνεται full screen,και στο monitor windowed τότε την κάνω minimized και έχω το monitor για πάρτη μου,ενώ η μικρή βλέπει τα "δικά της" χωρίς φυσικά να έχει γίνει minimized στη τηλεόραση !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ok δουλεύει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.