maverickanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον ... Λέω κ εγω να βάλω DSL αλλα δεν ξέρω ποιο πακέτο να πάρω. Ειμαι μεταξυ Vivodi DSL Cube κ Forthnet ADSL in a Box. Εσείς τι εχετε να προτεινετε?? Θα δώ μεγάλη διαφορά αν πάρω 512kbps με την vivo απο οτι αν πάρω 384kbps με Forthnet? Επειτα το πακετο της Forthnet ειναι κατα 12 $ ακριβότερο αλλα εχει ενα μήνα περισσότερο. Εσεις τι θα κάνατε στην θέση μου?
eurander Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Εγω δε θα επαιρνα πακετο, αλλα θα επαιρνα μια γραμμη απο τον πΟΤΕ και στη συνεχεια τη συνδρομη που με συμφερει απο καποιο provider. Αν θελεις πακετο, εγω θα σου προτεινα τη Forthnet, το οποιο ειναι μαλλον και το πιο οικονομικο. Ειμαι 15 μηνες τωρα με τη Forthnet, ξεκινησα με ενα box και ανανεωνα καθε φορα με 1-bill. Εχω μεινει με αριστες εντυπωσεις, αλλα σε καθε περιπτωση νομιζω πως καλυτερη ιδεα ειναι να μην παρεις πακετο, αλλα να εισαι ανεξαρτητος παιρνοντας τη γραμμη απο τον πΟΤΕ.
laskos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 simfono me ton eurander. an kai pira ote paketo eixa akri kai prosopika me sinefere pio poli. ipo fisiologikes sinthikes tha ekana oti sou leei o eurander
anaxiopistos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 γραμμη πΟΤΕ και παροχεα forthnet και εαν δεν σου αρεσει πας οπου θελεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.