Προς το περιεχόμενο

Kolimata Pc Windows Me

Marga29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Giasas filoi kai kales giortes.

DEN EIMAI KAI I KALITERI STON XORO TON PC KAI THA ITHELA TIN VOITHIA SAS .

exo Pentium III 900 Mhz me 128 RAM kai litourgiko ME. ton telefteo kairo exo sinexos provlimata.

1. argei me to pou kano start na doulepsei sosta, prepei na to afiso merika lepta kai meta na arxiso na doulevo.

2. Meta apo kapies ergasies , programata. internet surfen klp kolaei sinexos kai ta parathira argoune ipervolika na klisoune , i kleinoune stadiaka.

to provlima einai panta iparkto otan anavosvini sinexos to labaki brosta kai akougete o gnostos thorivos grrrrrrrr.... tou sklirou diskou ipotheto.

Me liga logia spaei nevra.

Pou borei na vriskete to provlima?

exo dokimasei ta kalitera antivirus ouden virus, exo valei kapia Spyware programata pali tipota. exo kanei epanelimenos format pali ta idia .

filika

margarita

Δημοσ.

Γεια σου Μαργαρίτα και Χρόνια Πολλά.

Δεδομένου ότι τα Windows Me είναι από τα χειρότερα λειτουργικά που έχουν βγει τα προβλήματα που έχεις δεν είναι και τόσο περίεργα. Οι λύσεις που προτείνω είναι δύο:

- άλλαξε λειτουργικό και βάλε Windows XP,2000 ή ακόμα και 98. Όλα είναι κλάσεις ανώτερα από τα προβληματικά Millenium.

- αν δεν μπορείς να αλλάξεις λειτουργικό, τότε κάνε απαραίτητα ένα φορμάτ για να ξαναπεράσεις αυτό που έχεις. Χωρίς φορμάτ δύσκολα θα στρώσει.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν Welcome.

Τα ΜΕ δεν είναι λειτουργικό της προκοπής. Έχει πολλά προβλήματα και δεν είναι καθόλου "σταθερό". Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή (που και στο μέλλον θα χρειαστείς σίγουρα) είναι να βάλεις περισσότερη μνήμη. Τα 128 που έχεις, δεν είναι αρκετά. Μετά θα σου πρότεινα να βάλεις XP για να βρεις την υγεία σου.....

Sam.

Δημοσ.

Με το σύστημα που έχεις, το καλύτερο είναι Win98 με διαφορά! Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει πρώτα να βρεις ένα CD των Windows 98 και να κάνεις τα εξής πράγματα:

1) Να φτιάξεις μια δισκέττα εκκίνησης από τα Win ME. Γίνεται από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

2) Στο ΒΙΟS επιλέγεις Βοοt from floppy σαν πρώτη επιλογή

3) Όταν βγείς σε περιβάλλον DOS, γράφεις format c: και μετά yes

4) Βρίσκεις το γράμμα του CD-ROM σου (πιθανότατα D: ή E: ), γράφεις δηλαδή d: μετά [enter] μετά dir

5) Αν δεις ότι τα περιεχόμενα του d: είναι τα περιεχόμενα του CD, τότε γράφεις setup και ακολουθείς τις εντολές της εγκατάστασης.

Καλύτερα να το κάνει αυτό κάποιο φιλαράκι σου όμως που θα ξέρει περισσότερα! Προσπάθησα να είμαι λίγο περιγραφικός... Σίγουρα με Win98 δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως.

Καλωσήρθες :-P

Δημοσ.

to skeftika kai ego agapitoi filoi na valo XP. Mnimi xreiasomai oposdipote megaliteri afto einai aftonoito.Alla gnostoi edo stin germania pou exoune 5 gnoseis parapano apo emena mou eipane oti den axisi ton kopo ston diko mou ipologisti. Dioti Einei 900MhZ

Ta plires stoixeia eina

Pentium III

900MHZ 128 RAM kai einai 6 eton

tha ithela tin gnomi sas

efxaristo

Δημοσ.

Εγώ είχα Duron @ 1200 και 512 μνήμη χωρίς πρόβλημα στα WinXP

Με Pentium III @ 900 και 512 λογικά θα είναι μέτρια η απόδοση.

Win98 βάλε, κράτα τον υπολογιστή κανά 6μηνο και το ξανασκέφτεσαι για ολοκληρωτική αναβάθμιση άμα είναι.

Εξ' άλλου μνήμες για τον υπολογιστή σου τις πουλάνε σχετικά ακριβά αφού πρόκειται για παλιά τεχνολογία!

Δημοσ.

Εγώ για τον υπολογιστή σου προτείνω Windows 98SE ή Windows 2000. Μην βάλεις XP, θα πηγαίνει απογοητευτικά αργά και δεν θα κερδίσεις και τίποτα. Βάλε ένα παλαιότερο λειτουργικό για να δουλεύει το PC με ευκολία και όταν μπορείς κάνεις μια αναβάθμιση (δηλαδή παίρνεις ένα νέο PC).

Δημοσ.

ola afta ta provlimata iparxei periptosi na proerxontai apo ton skliro,diladi na eina sta teleftea tou . Ola afta ta grr....grrrr. pou akougontai sinexomena apo ton skrilo apo pou borei na proerxontai?

exo kanei epanelimenos Deftragment. alla den efrere tipota kalitero.

kapios mou eipe oti o skliros borei na einai sto telos tou, sinithos xalane meta 6-7 xronia.

iparxei pithanotita na einai afto?

Δημοσ.

pantws mixanima pou exw perasei windows xp-sp2 einai enas pIII sta 866 me 256 ram kai ola pigainan mia xara...ekana disable k ta themes twn windows kai pigaine akoma kalutera.

Pantws ama den thes na eksunxronisteis...windows 98 second edition(my favourite os ever)

Δημοσ.

Τι δίσκο έχεις? αν υποστηρίζει smart τότε μέσω προγράμματος μπορείς να δείς αν αναφέρει προβλήματα (νομίζω γίνεται με το everest). Έχεις αποκλείσει τελείως περίπτωση spyware/virus?? Με αυτά που περιγράφεις φαίνεται μετά απο λίγο να μην έχεις αρκετή μνήμη και σέρνεται το σύμπαν (και το PC μαζί) γι' αυτό και δουλεύει συνέχεια ο σκληρός (δηλ virtual memory). Αν αυτό είναι το πρόβλημα και θα κρατήσεις το PC αρκετό καιρό τότε μια 512 θα έκανε αρκετή διαφορά (και στο πορτοφόλι σου!) - μαζί με αλλαγή λειτουργικού. Τα Me τα είχα αρκετό καιρό και έχουν αρκετά προβλήματα, καλύτερα win2000 ή win98se..

Καλές γιορτές σε όλους και χρόνια πολλά!!

Δημοσ.

meta apo polla peiramata diapistosa to exis.

esvisa apo ton skliro to antivirus kaspersky kai deixnei na pigenei kapos kalitera to PC.

ton eixa ton telefteo kairo.

lete na epirease se kati, i mipos einai simptosi?

Δημοσ.
meta apo polla peiramata diapistosa to exis.

esvisa apo ton skliro to antivirus kaspersky kai deixnei na pigenei kapos kalitera to PC.

ton eixa ton telefteo kairo.

lete na epirease se kati' date=' i mipos einai simptosi?[/quote']

Μάλλον στο διάλυσε το σύστημα όχι μόνο το επηρέασε :-P

Το έχω δοκιμάσει και εγώ σε pentium 4 2667 και απλά έπαθα την πλάκα μου.

Σου συνιστώ να πάρεις μνήμη παραπάνω να την κάνεις δηλαδή τουλάχιστον 512 και να βάλεις τα xp.

Σε παλιότερο υπολογιστή μου pentium III 667 έχω xp και norton system works 2006 premier :grin: και πάει μια χαρά. Την αργοπορία του δεν την αλλάζω με την σταθερότητα και τη σιγουριά που μου δίνουν τα xp. Και όλα του δουλέουν θαυμάσια.

Εσυ στα 900 που είσαι θα πετάς κιόλας μπρός σε μένα.

Και τι να πει και ο polidis που είναι στα 350 και είναι ευχαριστημένος :wink:

Μην το σκέφτεσε καθόλου. Παλιά είχα και εγώ τα me. Καλά ήταν για μένα δεν λέω. Αλλα πάνω από δύο μήνες χωρίς φορμάτ δεν κρατούσαν.

Τα xp χρονίζουν σίγουρα. Και τώρα για παράδειγμα γράφω από σύστημα δύο χρόνων με όσα κακά έχει τραβήξει και ακόμα τραβάει. Και όμως πάει μια χαρά.

Δημοσ.

Το kaspersky είναι πολύ βαρύ και σίγουρα έτρωγε αρκετή απο τη (λίγη) μνήμη του υπολογιστή. Για antivirus δοκίμασε το nod32, πολύ καλό ιδιαίτερα σε τέτοια μηχανήματα. Τι άλλα προγράμματα έχεις να φορτώνει στην αρχή? Αφού πάει καλύτερα το PC, σημαίνει οτι είναι θέμα μνήμης..

Δημοσ.

afto pistevo kai ego.

gia na valo XP poso mnimi tha xreiasto to ligotero?

ipotheto oti tha meinei mesa kai i 128 pou exei idi mesa.

apoti diavasa stis odigies exei 2 ipodoxes DIMM kai ipostirisi SD RAM, kai grafei oti sinolika to systima mou sikonei 1024 MB RAM .Alla grafei sta psila kati pou den to katalaveno apolita. Oti 66 MHZ 100 MHZ kai 133MHZ den borune paralila na doulepsoune. Ti simenei afto akrivos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...