Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με NFS MW

DarkKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε αυτο ειναι προβλημα προγραμματων και οχι παιχνιδιων εφοσον βασιζεται στην Visual πραγμα που δεν εχει καμια σχεση με τα παιχνιδια.

Ως τωρα εισαι ο πρωτος παγκοσμια με αυτο το προβλημα :(

Δημοσ.

ωραία κάπου έχω την πρωτιά τουλάχιστον...βασικά νόμιζα πως το πρ[οβήμα προερχόταν από το O/C που κανα στην GPU κ φρίκαρα!!!thanx πάντως κ για τα άλλα replies που μου κανες για το ο/c tsiou...

Δημοσ.

Xρονια Πολλα.Και εγω εχω συναντησει αυτο το προβλημα κατα καιρους με παιχνιδια της ΕΑ, κυριως οταν δοκιμαζα καποια trainers.

Δημοσ.

Εγω τί να πω που ετρεχα απτους μπάτσους επί 12.5 λεπτά και είχα καταστρέψει τουλάχιστον 35 μπατσικά και εκει που περίμενα να κρυφτω μου σκαει παρομοιο.. :(

Δημοσ.

Κι εγώ μόλις τώρα είδα ακριβώς το ίδιο! Είμαι με ένα φιλαράκι και λιώναμε τα μπατσικά και ξαφνικά τσούπ! Τέλος.... Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

...just joined the club! :)

Το πιο εκνευριστικό είναι οτι συνέβει 2 απανωτές φορές, ενώ προσπαθούσα να ξεφύγω απο τον κ. Cross και την παρέα του... :P

Δημοσ.

Έχει καμία σχέση αν παίζουμε με gamepad ή πληκτρολόγιο; Ο αδερφός μου παίζει με τις ώρες χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο και δεν του έχει βγει ποτέ αυτό το μήνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...