Evan2k5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Geia sas paides kai kales giortes... To provlima ehei ws exis: Ehw 2 mihanimata Win Xp Pro syndedemena se Adsl router Linksys WAG354G pou moirazontai internet alla kai vlepoun to ena to allo (Lan). Oi skliroi diskoi ehoun ginei shared me ta swsta permissions ( ohi simple file sharing) kai ola deihnoun ok. To provlima xekina otan metaferw arheia kapiou megethous apo to A mihanima sto B. Ta arheia mou enw deihnoun ston explorer na einai to swsto megethos kai na min ehoun diafora metaxy tous (protypo-antigrafo) otan prospathw na ta trexw ta deihnei ws corrupt. To tragiko einai oti to 2o mihanima molis efage rebuild kai thelw na perasw apo to 1o programmata gia egatastasi. Gnwrizei kapios giati symvainei? Firewalls den einai on kai apo oti vlepw den yparhei kapio allo provlima ws pros tis syndeseis... Fysika oti stoiheia hreiazontai gia na sas voithisoun parakalw enimerwste me... Efharistw kai perimenw idees i lyseis.... Evan
markou_13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εγώ με τη σειρά μου, με το ίδιο router, linksys Wag354G, το 70% των αρχείων EXE, ZIP κλπ που κατεβάζω είναι corrupted (ακριβως τα ίδιο συμπτώματα με σενα). Τυχαία? αυτό έγινε και σε μένα μετά από rebuild. Βέβαια δεν έχω κάνει firm upgrade, ούτε δοκιμή με άλλο pc ή router οπότε περιμένω... Μάλλον όμως συμπάσχουμε. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεισ ένα firm upgrade... Αν το λύσεις give me a sign...
Manos.net Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Εγώ με τη σειρά μου, με το ίδιο router, linksys Wag354G, το 70% των αρχείων EXE, ZIP κλπ που κατεβάζω είναι corrupted (ακριβως τα ίδιο συμπτώματα με σενα).. Μήπως έχεται motherboard με chipset nvidia nforce4 με ενσωματωμένο firewall και ActiveArmor?
markou_13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μήπως έχεται motherboard με chipset nvidia nforce4 με ενσωματωμένο firewall και ActiveArmor? Τελικά ήταν αυτό... Είχα απλά απενεργοποιήσει το firewall της nvidia, αλλά πρέπει να βγει όλο το software... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο είχα ψάξει για να βρω λύση...
Manos.net Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Τελικά ήταν αυτό... Είχα απλά απενεργοποιήσει το firewall της nvidia' date=' αλλά πρέπει να βγει όλο το software...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο είχα ψάξει για να βρω λύση...[/quote'] 3 μήνες τώρα έχω "φάει" το web να βρω τι δημιουργούσε το πρόβλημα με τα "σπασμένα" αρχεία. Εγω βέβαια το πρόβλημα το είχα με το Internet... κατέβαζα μια χαρά το αρχείο και όταν πήγα να το εκτελέσω μου έβγαζε corrupt / error και άλλα τέτοια. Εκανα update στο firmware του router... αλλά τίποτα. Από κάποια ελληνικά forum νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν στο linksys, μέχρι που το έστειλα πίσω της forthnet και ακόμα περιμένω απάντηση. Βαρέθηκα να περιμένω και αγόρασα ένα 3com WL-542. Την πρώτη εβδομάδα δούλευε μια χαρά και μετά αρχίνησε να κάνει τα ίδια κόλπα με το linksys. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω... μέχρι που μου ήρθε η ιδέα, διαβάζοντας κάποια ξένα forum, να δοκιμάσω να συνδεθώ με το router ασύρματα και όχι με την κάρτα δικτύου... και τελικά τώρα και 4 μέρες κατεβάζω αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα τι κάνω? Το PC μου είναι 6 μηνών σε εγγύηση. Το γυρίζω πίσω για να μου αλλάξουν το motherboard? Αλίμονό μου... και μετά πως ξαναστείνω παλι το pc (windows, προγραμμάτα, κ.α). Kαι άντε να τους εξηγήσης το πρόβλημα ώστε να το δεχτούν σαν βλάβη.! Εχω την εντύπωση ότι με το να βγάλει το software της nvidia δεν θα λυθεί το πρόβλημα. δες http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t8171.html Διαβασε τι έκανε ένας για να λύσει το πρόβλημα: I fixed my problem almost entirely by setting the NV firewall from "offloadable"(I think that's the name) to "notoffloadable" in the options, turned off NCQ (command queing) from the device manager under Nvidia nForce S-ATA Controller and took off all instances of the NV firewall from startup using msconfig->startup (check for NVsomething). ... σε μένα πάντος δεν δουλεψε το κόλπο. Good Luck.
Manos.net Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Mετά από ένα σωρό δοκιμές και ψάξιμο στο Internet, η λύση με τα corrupt αρχεία σε motherboard με chipset nvidia nforce4 με ενσωματωμένο firewall και ActiveArmor είναι η εξής: - Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση των drivers από το site την nVidia. - Οταν κάνεις install το νέο driver σε ρωτάει στην αρχεί τί να σου εγκαταστήσει και πρέπει να ΜΗΝ επιλέξεις το firewall. - Κάνεις restart... κάνεις και τον "σταυρό σου" (για τους Χριστιανούς!!!) και "λογικά" το πρόβλημα λύθηκε... τουλάχιστων εγώ τώρα δεν έχω πλέων πρόβλημα. Το αστείο της υπόθεσης... μετά την τελευταία αναβαθμιση του driver και χωρίς να εγκαταστήσω το firewall, πήγα να τρέξω το μTorrent και μου εμφανίζει ένα alert "Προσοχή το πρόγραμμα που τρέχεται δεν είναι συμβατό με το nvidia firewall... βγάλτε το πρόγραμμα" και κάτι τέτοιες αηδίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.