anty Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας και χρονια πολλα Εχω ένα προβλημα με WIN 98 SE Στο ξεκινημα του υπολογιστη εμφανιζεται αμεσως μετα (2 sec) το λογοτυπο των WIN , το εξης μυνημα Win 98 ms dos mode Extended memory (xms) support Type exit to return to win 98 Ms-dos Mode C:/WINDOWS> Χρησιμοποιησα τις εξης εντολες win , exit ….το αποτελεσμαreboot και παλι μια από τα ιδια…. Επιπλεον ερωτησεις.. Υπαρχει καποιο απλο utility ή κατι αναλογο με την boot diskette των win 98 για να ‘παιζω’ με win 2000 & xp ? Κανενας advanced user…………??????
nimik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Λογικα με exit & enter πρεπει να φορτωσει τα win κανονικα..
HellasVagabond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Εγινε corrupt το installation των 98 και για εναν περιεργο λογο σε βγαζει σε Dos Mode. Το πιο πιθανο ειναι να επιασες ιο. Αν μπορεις πηγαινε στο κατω Link , κατεβασε το Ultimate Boot Cd , κανε startup απο CD και τσεκαρε τοσο το αν εχεις ιο με τα dos anti-virus οσο τον σκληρο δισκο για errors. http://www.ultimatebootcd.com/
anty Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 κυριοι σας ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σας ιδιως το ultimate boot cd ειναι καταπληκτικο εργαλειο !! μια επιπλεον ερωτηση....... οταν δουλευα win 98 αν θυμαμαι καλα με την boot diskette των win 98 ετρεχα ενα utility (νομιζω το scan disk..) οπου τσεκαρε και μαρκαρε τον δισκο για errors και ολα αυτα ενω ταυτοχρονα μου εδειχνε τον δισκο track by track και τι εχει βρει ακριβως εκεινη την στιγμη. στο ultimate boot cd παιζει τετοιο utility ? (το εχω ψαξει λιγο και δεν ειδα κατι αναλογο)
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Κατω απο τα HD diagnostics εχει αντιστοιχα προγραμματα. Ωστοσο δοκιμασε και το Hard Disk Regeneration.
anty Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω HellasVagabond για τον χρονο σου και τις συμβουλες σου η βοηθεια σου ηταν πραγματικα πολυτιμη χρονια σας πολλα παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.