devilos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 γεια σας εχω το εξής πρόβλημα με το laptop Fujitsu-Siemens M3438G παρουσιάζει μεγάλη καθυστέρηση (πάνω από 4 λεπτά) κατά την εκκίνηση των windows xp greek και συγκεκριμένα στο σημείο που κάνει log on στο admin account και λέει "περιμένετε γίνεται φόρτωση των ρυθμίσεων σας" αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε στην αρχή, αλλά εμφανίστηκε εδώ και κάποιες μέρες αλλαγές δεν έχω κάνει στα windows και στο σύστημα γενικότερα, εκτός από κάποια προγράμματα που εγκατέστησα και το οτι γέμισα τους σκληρούς κατά το 70% δεν τίθεται θέμα ιού γιατί το σκαναρα με το norton στην εκκίνηση με safe mode δεν καθυστερεί καθόλου μπορείτε να μου πείτε πως να το φτιάξω? thanks!
dazzlestef Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Σε εμενα που μου ετυχε αυτη η καθυστερηση, με εσωσε απο το φορματ των windows η αναβαθμιση των dvrs της καρτας γραφικων nvidia. Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα. Αμιλο Μ3438.
tasozzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 prin arxiseis na kaneis tragika pragmata akolouthise tin sumbouli tou dazzlestef.egw eixa pathei akrivws to idio alla eftaige i karta hxou. kamia fora i lusi vrisketai sta pio apla kai adianohta pragmata.kala ksemperdemata...
anthony_crete Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 kalo format sou eyxomai!!!ALLA EAN DEN EXEIS USB FLOPPY MHN KANEIS FORMAT.......xreiazontai oi drivers sata
mandos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 na protino kai ena defrag??? me to diskkeeper kata protimish
nimik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 kalo format sou eyxomai!!!ALLA EAN DEN EXEIS USB FLOPPY MHN KANEIS FORMAT.......xreiazontai oi drivers sata Δεν ειναι απαραιτητο το φλοπυ,δες αυτο το thread ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.