giorgosc61 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για το Fujitsu Siemens Amilo M6453G http://www.fujitsu-siemens.com/products/mobile/notebooks/amilo_m_6453g.html Το βρήκα στα MediaMarkt 949 Ευρώ με εγγύηση 1 χρόνο. Προδιαγραφές: Operating system Microsoft® Windows® XP Home edition OEM Recovery Type of processor Intel® Pentium® M 770 (από το site της FJS) Processor technology Intel® Centrino™ mobile technology Clock frequency 1.60 GHz FrontSideBus 400 MHz L2 Cache 2048 KB Main memory 512 MB DDR2 Fixed disk capacity 40 GB (5400 rpm) Display size 14" LCD WXGA (35.56 cm) Dissolution internally 1280 x of 768 pixels (WXGA) Graphic chip ATI Mobility Radeon X600SE with hyper-MEMORY Graphic memory supported up to 128 MB Drive DVD double Layer +/- R/RW burner yes Loudspeaker integrates yes Exit TV S-video Exit audio yes Entrance microphone yes Interface USB 3x 2.0 Interface Firewire yes Interface modem RJ-11 yes Interface network RJ-45 yes Interface serially no Interface PS/2 f. mouse/keyboard no Interface infrared yes Bluetooth no Wireless LAN Intel® PRO/Wireless 2200BG, 802.11b/g, up to 54 MBit/s Card locations memory cards SecureDigital, MultiMediaCard, MEMORY stick (PRO) Card location PC map yes Battery Lithium ions Battery running times up to 3 hours (από το site της FJS) Color of kind/housing Plastic/silver Dimensions 332 x 32 - 35 x 233 mm (BxHxT) Weight 2.3 kg Scope of supply Power pack, mains cable, operating instructions (Προδιαγραφές μεταφρασμένες από γερμανικά με τη βοήθεια translator από Internet) Εντύπωση μου έκανε το πολύ μικρό βάρος, καλός επεξεργαστής, καλή κάρτα γραφικών. Η οθόνη των 14" καλή φάνηκε αλλά δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία από laptop. Θα το χρησιμοποιήσω για επεξεργασία κειμένου και δημιουργία παρουσιάσεων κυρίως. Δεν το φέρνει κανείς άλλος, το έψαξα. Πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μπορεις να βρεις καλυτερο για αυτα τα λεφτα. ο Pentium Μ στα 1.6 ειναι μετριος και η καρτα ειναι with hyper-MEMORY που σημαινει οτι περνει απο την κεντρικη μνημη.. κλαψτα δηλαδη. Επισης 14'' , μπα.. last year (να μην πω last decade) στα ιδια λεφτα βρισκεις με 15.4'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosc61 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για την απαντησή σου. Στα λεφτά αυτά είναι ο μόνος που έχει Pentium M και κάρτα γραφικών επιπέδου x600. Οι άλλοι που είχα βρει ήταν Celeron ή Sempron και καλύτερη κάρτα την x200. Μιλάω πάντα για FJS κ' Toshiba τους οποίους έψαξα. Για ACER δεν συζητάμε καν. Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά και με τις ίδιες επιδόσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω οτι είναι καλή περίπτωση. Το οτι η οθόνη είναι Wide 14" για μένα είναι πολύ θετικό, ειδικά αν σκοπεύεις να το μετακινείς συχνά. Οι 15,4" είναι σίγουρα καλύτερες αλλά γλιτώνεις βάρος-μέγεθος, κερδίζεις σε αυτονομία, που ίσως σε απασχολεί. Η κάρτα γραφικών επίσης σε καλύπτει για τη χρήση που το θες. Και μια ερώτηση για αυτές τις shared memory κάρτες: είναι τελικά τόσο χάλια; Δηλαδή αυτή η x600 με shared memory, όσο πια κι αν "κλέψει" από το 1GB RAM δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μια ταινία, σε ένα παιχνίδι dx9 έστω σε ψιλοχαμηλή ανάλυση; Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί με τις VGA των laptop στην τελική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Το παιγνιδι θα το παιξει......τι θερμοκρασια θ'ανεβασει δεν ξερω....γιατι ως γνωστον τα λαπτοπς εκει πασχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Αν τελικά το αγοράσεις, πες οπωσδήποτε εντυπώσεις, πολύ πιθανό να το πάρω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosc61 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε τελικά μάλλον δεν θα το πάρω μια και όταν το ξαναείδα είδα μεγάλες αντανακλάσεις κατά τη λειτουργία του πράγμα που θα με κούραζε σίγουρα σε πολύωρο γράψιμο κειμένου για το οποίο το θέλω. Να πας να το δεις να λειτουργεί η οθόνη του πριν το πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Ειναι με Glosy οθωνη, αυτη απο τις καινουριες. Κοιταξε, εχεις δικιο οτι σε περιβαλλον γραφειου για κειμενογραφος δεν κανει, καθος η οθωνη κουραζει και γυαλιζει (οχι μονο στο σιγκεκριμενο, σε ολα τα καινουρια) , αλλα αν δεις τι ζωντανοτητα των χρωματων και το μαυρο ποσο καλυτερα το δειχνει απο τις κοινες TFT!! θα καταλαβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.